Heel vaak zit het mee maar een enkele keer tegen.

Ik bestel al jaren auto onderdelen bij Winparts.nl naar alle tevredenheid. De laatste keer echter moest ik een autogordel hebben voor de stoel van de bestuurder. Drie medewerkers aan de telefoon gehad om mij te vergewissen welke gordel ik moest hebben om niet voor een verrassing komen te staan dat ik de verkeerde bestel. Bij montage bleek de gordel niet te passen. Na telefonisch contact kreeg ik een persoon aan de telefoon die duidelijk verstand van zaken had. De gordel voor wordt alleen door de dealer geleverd en deze moet hem ook plaatsen. Dit i.v.m. veiligheidseisen e.d. De gordel mocht ik terug sturen en het geld werd binnen 3 dagen teruggestort op mijn rekening. Dat is de betrouwbaarheid van Winparts.nl en waarom ik er altijd mijn auto onderdelen zal blijven bestellen.

Persoonlijk contact klantenservice, top Retour afhandeling, top Totaal service beleving , top Een voorbeeld voor iedere web shopper

Goed en aantrekkelijk georijsd

Gemakkelijk bestellen, goede kwaliteit onderdelen voor goede prijs

Zeer vriendelijk en kundig advies!

Prima product voor een goede prijs, waarbij je heel vriendelijk en snel via de chat te woord wordt gestaan over de juiste pasvorm van een vloermat voor de auto.

Nooit geen problemen mee altijd goedd

Goede service!

Top! Geen beter woord voor.

Prima website

Telefonisch contact was prettig en goed geholpen.

snel en vriendelijk

alles tiptop

Het is prima afgehandeld

Passend goed produkt

Duidelijke omschrijving voor juiste keuze ,

Snel bezorgd goede service

Ook telefonisch contact super service. Denken met je mee.

Prima bezorging en goede service

Prima ervaring prima service

Zoals verwacht. Goed!

Ik doe het onderhoud aan de auto altijd zelf.

Slecht geholpen

Slechte ervaring. Voor onze Volkswagen Passat hadden wij een afneembare trekhaak besteld. Nu is er een vaste trekhaak voor een Fiat Punto bezorgd. Contact gezocht met Winparts en de situatie uitgelegd. Daar krijg je dan gewoon letterlijk te horen dat dit niet hun probleem is, ook wordt er niet even meegedacht voor een snelle oplossing.

Hele slechte service!

Willen hun fouten niet toegeven!

Zowel leveren als retour alles word snel geregeld

Erg tevreden met de snel geleverde automaterialen!

Ik had nieuwe ruitenwissers nodig voor mijn auto. Snel en voordelig besteld bij Winparts! Bedankt namens een tevreden klant!

Juiste onderdeel ontvangen.

Super, zoals altijd !

Super, duidelijke site en snelle levering

gewoon goed,

Goede prijs en kwaliteit

Alles goed, alleen dag later geleverd dan gezegd

Perfecte levering

Blij dat ik win parts heb kunnen Vinden destijds De prijs/kwaliteit verhouding is Prima. Het zou op zich een innovatie Kunnen worden tov overige Branch genoten, door bv Een basis voorraad per gebiedsdelen afhankelijk van De meeste te verwachtte te vervangen onderdelen van geregistreerde voertuigen in dezelfde regio. Om vervolgens bij een aanvraag Van een (spoed)reparatie het noodzakelijke onderdeel, Vanuit dit regio magazijn, per drone te verzenden ,logistiek kan Een overlapping per regio voor evtueele snelle aanvulling van de Standaard voorraad zorgen. Door continue de registratie Van het soort reparaties en soort en merk/type voertuigen te blijven registreren, ontstaat uiteindelijk een beter verwachtings patroon voor het Inkoopbeleid ,aangezien voertuigen langer meegaan en ook steeds meer electronica bevatten zou er ook op dat gebied een enorme service Vanuit winparts Kunnen worden gecreëerd.

Snel en goed!

Een aanrader

perfecte service

Goede service, ook als er iets niet goed gaat. Duidelijke communicatie.

Snelle en goede levering

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire