Mijn bestelling beantwoordde exact aan de omschrijving, paste als gegoten en doet wat het moet! Snel geleverd, to the point zoals beloofd! Let op: proberen is adopteren! :-) Zeker aan te bevelen! ⭐⭐⭐⭐⭐
Nieuwe achterlichtunit besteld na overleg via de chat welke ik precies nodig had uit de vele opties. 's avonds besteld de volgende dag gemonteerd. Prima ervaring.
Snel geleverd zeer te vreden
Goede ervaring, uiterst positief. Geen verzendkosten, zeer snelle verzending, product zoals verwacht.
Gewoon een goede zaak. Mijn bestelling is vlot verstuurd en aangekomen.
Zoals altijd vlot verzonden en past perfekt
Schijven en blokken besteld voor een Ford. Bosch, voor een heel scherpe prijs. Verzending was snel, binnen 24 uur. Gewoon goed allemaal. Ga zo door Winparts
Over het algemeen kloppen de aangeboden onderdelen per type conform kenteken, maar bij afwijkingen in gemonteerde onderdelen is het lastig en omslachtig om te krijgen hetgeen je wel wilt hebben. Kwaliteit bepaal je zelf uit het aanbod, dat is uitstekend. levertijden die beloofd worden (ook na contact) kloppen niet of worden niet gehaald. Dus geen haast.
top
Gewoon prima. Makkelijk de juiste ruitenwissers besteld.
Een accu besteld en de volgende dag geleverd
74 LR GT nieuwe ruitenwisserarm gekeverd gekregen nu wel opgecontroleerd kenteken Wel ander nummer maar dezelfde ruitenwisser ( ander merk?) Maar past ng steeds niet, jammer
Beste mevrouw Wieleman, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat jammer dat het onderdeel opnieuw niet past. Onze excuses hiervoor. We adviseren u in elk geval het verkeerde onderdeel zo snel mogelijk aan te melden voor retour, als u dat nog niet hebt gedaan: https://winparts.returnless.com/nl Mocht u alsnog advies willen over de juiste ruitenwisserarm, stuurt u dan gerust een e-mail naar [email protected], onder vermelding van uw ordernummer en kenteken. Hebt u uw oude ruitenwisserarm nog, dan is het ook handig daar het origineelnummer van te vermelden. Dat nummer staat op het ouder onderdeel. Met vriendelijke groet, Anita
Correcte deal
Snelle levering .
Snel en correct het goede artikel geleverd! Chapeau!
Nooit iets aangekomen
Beste Terrus, Dank voor uw bericht. Wat vervelend dat uw pakket nooit is aangekomen. Ik heb uw bestelling er even bij gezocht en ik zie dat deze inderdaad niet bij u is aangekomen. Het pakket lijkt onderweg defect/beschadigd te zijn geraakt waardoor deze retour is gekomen. Wij hebben het beleid dat pakketen die retour komen, automatisch worden terugbetaalt. Zo kan de klant zelf en snel een nieuwe bestelling plaatsen zonder de klantenservice te hoeven contacteren. Wij begrijpen uiteraard dat dit niet voor iedereen een fijne oplossing is. Het doel is echter dat iedereen zijn/haar bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Wij streven ernaar om uw bestelling de volgende keer in goede staat bij u af te kunnen leveren. Onze excuses dat dit deze keer niet is gelukt. Met vriendelijke groet, Niels
Goed geregeld en goed geleverd
Helaas heb ik 9 van de 10 keer dat de levering meerdere dagen later dan gezegd geleverd wordt. Maar als je hier rekening mee houd is het ok.
Juiste artikel geleverd
Nimmer problemen gehad, op tijd en volgens afspraak geleverd
bestelde artikel was snel en correct geleverd
levering werd toegezegd op zaterdag. uiteindelijk zou het maandag worden en zelfs dat redden ze niet dus nu hopelijk dinsdag. hierdoor maken wij extra kosten nu. klantenservice lacht alles weg en reageert heel nonchalant
Beste Benny, Dank voor uw bericht. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Ik heb uw bestelling even bij gepakt en ik zie inderdaad dat er een paar dagen vertraging was bij de bezorgdienst. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat ook dat u contact heeft gehad met onze klantenservice en ik begrijp dat u deze ervaring niet fijn vond. Dat vinden wij natuurlijk jammer. Zou u anders contact willen opnemen met ons via [email protected]? Wellicht dat wij u hierin nog tegemoet kunnen komen. Met vriendelijke groet, Niels
Product een dag later geleverd dan toegezegd.
Beste Piet Knegt, Dank voor uw review. Wat vervelend dat uw bestelling een dag later is geleverd. Ik zie inderdaad dat wij door drukte een dag later de bestelling hebben verzonden. Onze excuses hiervoor. Wij doen altijd ons best om volgens de afgesproken tijd te leveren, maar helaas lukt dit niet altijd. Wij streven ernaar om u in de toekomst snellere levering aan te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Niels
Nogmaals bedankt voor de snelle levering en de goede service
Snel en goed
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire