Automatten die echt perfect passen.

Even je kenteken invullen en je ziet meteen of je pasgarantie hebt op je automatten. Volgende dag al geleverd en passen dan ook perfect.

uitstekend! kom zijn belofte na

Genpeg alternatieven eerlijke prijzen en snelle levering

Gewoon slecht

Ik had een product besteld om velgen te repareren maar kreeg iets opgestuurd om leer te repareren. Ik heb het retour gestuurd maar mijn geld nog steeds niet terug

veel keuze automatriaal

mooie pryzen met korting

Snel en goed!

Ik heb het juiste artikel ontvangen, maar heb jullie nog een mail gestuurd met een vraag. Helaas heb ik hierop nog geen antwoord.

goede prijs

alleen een kleine opmerking de levering van de onderdelen duur iets te lang

Betstel al jaren, maar kan niet achteraf betalen

Ookal bestel ik voor 500 euro, ik kan erna niet voor 20 euro achteraf betalen, zeer slechte service. Ze bezorgen wel snel. Ook mijn korting van fabrieks kapotte rubbers is na 3 maanden verdwenen.

Fijne vertrouwde winkel al jaren

Prijs/kwaliteit is goed Ook ruilen wordt simpel en goed afgehandeld Dik tevreden

Uitstekende ervaring

Uitstekend bedrijf, Prima bereikbaar en altijd meedenkend. Niets dan positieve ervaringen.

Uitstekende bezorgservice en goede onderdelen

Ik had nieuwe ruitenwissers nodig voor mijn auto, door mijn beperkte kennis was ik zeer blij met de keuzehulp op basis van kenteken. Ik heb gekozen voor een latere bezorgdag dan de volgende dag en daar werd ook keurig rekening mee gehouden. Kortom, topservice. Ik zou zo weer wat bestellen hier.

Geweldige service

Perfecte levering en service

Prima. Had alleen wel in een envelop gepast naar onze mening.

Goed gewoon zoals het hoort en bij ieder bedrijf zou moeten zijn. Daar kan DHL nog wat van leren want de bezorging was slecht!!

frustrerend traag

Bij Winparts heb ik in februari een Hapro traxer 6.6 antraciete dakkoffer besteld en betaald omdat die op voorraad zou zijn. Al snel bleek dat er nog niet geleverd kon worden. Enige vertraging vond ik geen probleem, maar wel vreemd voor een item op voorraad. Na 3x uitstel bleek de koffer niet meer leverbaar. Pas nadat ikzelf contact zocht kreeg ik na gemopper de mogelijkheid om mijn geld terug te krijgen of een onvoldiende alternatief aangeboden. Na commentaar kreeg ik als coulance voor het lange wachten een duurder alternatief zonder bijbetaling aangeboden, want de koffer die ik oorspronkelijk besteld had was niet meer beschikbaar.. Dezelfde dag werd de oorspronkelijk bestelde koffer op magische manier wel weer beschikbaar en kreeg ik die opgestuurd - inmiddels 2 maanden na bestelling... Alleen deze kwam nooit aan. Ik kreeg bericht van de transporteur dat de koffer vertraagd was en daarna definitief manco was. Van Winparts geen bericht... Daarna duurde het weer 2 weken voordat het voor Winparts duidelijk werd dat ze nogmaals de koffer moesten sturen. Dat is uiteindelijk wel gelukt. Winparts is veel te reactief, informeert niet tijdig en komt klungelig over. Het was een wat frustrerende en vermoeiende ervaring om bijna 3 maanden te moeten wachten op een artikel dat 'op voorraad' was, gelukkig wel met goede afloop.

Tussenin

Mijn eerste bestelling wacht ik nog steeds op, heel teleurstellend... Dit terwijl het online aangeeft dat het op voorraad is. Bel je erover zijn de medewerkers wel heel vriendelijk maar als ik mijn klacht bij hun neerleg word er gezegd dat het teveel kost om elk product wat niet voorradig is aan te geven. Ik noem het een klant in de Maling nemen want die denkt dat het leverbaar is. Mij is verteld dat het 13 mei vrijdag weer voorradig is...ik ben benieuwd. Mijn laatste bestelling was wel bijtijds uitgeleverd en ontvangen.

Top leveringen

Onderdelen bestellen op kenteken gaat daar heel goed. Winparts is een aanrader.

Goede service , duidelijkheid en snelle bediening.

Over winparts zelf ben ik zeer tevreden. Goede en duidelijke app, en ze versturen alles op tijd. Ook het retourneren van onderdelen gaat naar wens. Alleen de bezorgdienst trans-mission is niet zo betrouwbaar. 1 keer op verkeerd adres geleverd (gelukkig was de meneer 2 straten verder zo vriendelijk om het bij mij af te geven. Laatste keer zou het 02-05 geleverd worden maar dat werd uiteindelijk 04-05. Dat is dan toch jammer....

Goede snelle service

Snel geleverd, goede kwaliteit prijsverhouding.

Ik kan het iedereen aanraden

Alles volgens de gegevens zeer goed verlopen.

prima ervaring met een dag vertraging waar ik een mail over kreeg waren ze er goede sevice.

Artikel past precies, auto rijd en funtioneerd weer naar behoren

Goed zoals altijd

Altijd de juiste spullen en altijd op tijd geleverd.

Altijd goed

Altijd netjes geholpen en de materialen worden snel geleverd tegen een gunstige prijs

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire