Altijd goed

Altijd netjes geholpen en de materialen worden snel geleverd tegen een gunstige prijs

Aflevering volgens afspraak

Mijn bestelde goederen lagen keurig op tijd op de aangegeven locatie. Vriendelijk geholpen.

Snel geleverd en goede service

Mijn bestelling was snel binnen, en netjes wat het moest zijn.

Bestelling duurde te lang.

Bestelling duurde te lang. Bedrijf moet er wat aan doen .om de bestelling juist niet lang moet wachten. Anders gaan de klant ergens anders bestellen.

goedkoop

Goede prijs/kwaliteit verhouding, jammer dat er niet de volgende dag geleverd kon worden.

Goed geleverd

prima.....

Gewoon Goed!!

Pas super goed geen minpunten

Het was even passen en meten maar het zit als gegoten

Snel en makkelijk

Dakkoffer is makkelijk te bestellen en snel geleverd. Tot nu toe zonder problemen en alles prima. De koffer gaat pas rond augustus op mn dak, na eerste controle ziet alles er goed uit. Thanks.

Gewoon goed

Duidelijke site Snelle levering

prima spul

super snelle levering

Zeer goed,

Mijn ervaring is zeer goed, wat alleen wel beter ma zijn is, Retour zendingen eerst te controleren, Voor ze die weer door zenden naar een nieuwe klant, maar dat is een leer puntje, Verder zeer goed geholpen.

Goed materiaal en snelle levering.

Ben erg blij met de dakdragers.

Eerlijk matig maar snel weer opgelost

Heb automatten besteld naar afhaal locatie deze was bezorgt kreeg een mail en app van post NL later volgende dag wilde ik het ophalen was deze ineens weer retour kon niet bezorg worden omdat niemand pakket aannam heb contact opgenomen met klantenservice en is gelijk goed geholpen nieuwe verstuurd en deze is wel goed bezorgt op locatie gelijk opgehaald bedankt

Prima in orde.

Aantal onderdelen niet op voorraad. Heel netjes mijn geld teruggestort gekregen binnen 1 dag. De andere onderdelen netjes op tijd.

mooi artikel , en snelle levering

mooi artikel , snelle levering , goede prijs

Helemaal toppie!

Helemaal toppie!

Aardig snel geleverd.

Nog niet getest.

Gewoon goed en snelle verzending

Geen klachten!

Winparts denkt met u mee!

Reflector voor mijn BMW besteld. Winparts constateert aan de hand van het kenteken dat dit een ouder model reflector betreft en meldt mij dit. Keurige service.

Snelle en goeie service

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst.Heb per chat gevraagd of deze omgeruild kon worden en heb binnen paar dagen de juiste bestelling ontvangen.

Snelle levering, info goed en alles paste goed

Onderdelen

Wat je ook besteld altijd snel geleverd en goed verpakt

Opnieuwverliep alles prima met Winparts om onderdelen te bestellen!

Een betrouwbaar bedrijf met een goed werkende website en duidelijke toezeggingen wat betreft kwaliteit, verzendkosten en levering.

Had een artikel ontvangen dat net niet het juiste was. Toen ik hierover belde werd ik uitermate correct en goed geholpen om te zien wat dan wel zou passen! Het artikel werd vervolgens kosteloos vervangen. Klasse !

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire