Scherpe prijs en vlot bezorgd!

Wat auto-onderhoud spulletjes besteld bij Winparts. De prijzen zijn zeer concurrerend te noemen en het bestelde was vlot in huis. Wel vind ik de verzendkosten vrij hoog, dat zou echt lager moeten kunnen.

Super tevreden

Altijd snel geleverd

Top, goede service.

Ik had verkeerde remmen en remblokken besteld en kon ze omruilen voor de goede, en dat ging snel. Dus een goede ervaring.

Beste prijs

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering!

Ik bestel bij meerdere online bedrijven. Winparts levert het snelst en correct. Ook goede helpdesk.

Kan geen beoordeling geven.

Pakje nog steeds niet ontvangen. Vanaf 25 april 2022, bericht van postnl. Wordt gebracht tussen17.30 uur en 22.00 uur. Tot zaterdag 30 april 2022. Met excuses. sorry levering niet gehaald. Zie hier tijd andere levering. Dit vanaf 25 april 2022. Dit klopt niet. Met vriendelijke groet M.oprel

Goede informatie en service

Snelle en juiste levering

Had mijn product verkeerd besteld na aanvraag om omte ruilen werd dat ook meteen gedaan klant vriendelijke chat medewerkers dus goede service

Kofferbakmat besteld voor slk r171. Snel geleverd, past goed.

Snel, duidelijk maar verkeerde deel geleverd

Op de website gekozen voor remblokken achter, zonder de auto te hebben gezien. De website meldde dat blokken bruikbaar zouden zijn in deze auto, maar het type polo (kenteken 3kvx34) is een bluemotion en die heeft remschoenen achter. Jammer, verder prima site en heel snel geleverd.

Mijn bestelde artikelen nog steeds niet ontvangen

25 april een aantal artikelen besteld. 26 april zou de bestelling bezorgd worden. Aangezien ik overdag niet thuis zou zijn heb ik via de DHL app het bezorgadres gewijzigd naar een DHL Service point (kluisjes). Op 26 april zou de bestelling afgeleverd zijn bij het DHL Servicepoint. Het kluisje was echter leeg. Gebeld met DHL klantenservice. Er wordt een onderzoek opgestart. Men verwacht tussen de 3 en 5 werkdagen iets te kunnen laten weten. Ondertussen zwerft mijn bestelling volgens de DHL App ergens in mijn regio en elke dag schijnt men de bestelling niet af te kunnen leveren omdat ik niet thuis zou zijn. Toevallig ben ik op de genoemde tijdstippen wel thuis maar het adleveradres is nog steeds het DHL Service point (kluisjes). Morgen (de 5e werkdag van het onderzoek) wacht ik nog geduldig af maar veel vertrouwen heb ik er niet in. Mocht er morgen geen bestelling afgeleverd worden dan bel ik nogmaals naar de DHL klantenservice en zal ik een klacht indienen bij Winparts. Voorlopig beveel ik Winparts bij niemand aan door deze DHL pakkerdienst en zal de volgende keren, wanneer ik bij een webshop iets wil bestellen, ook kijken naar de pakketdienst waar de betreffende webshop gebruik van maakt.

Snel gevonden, snel geleverd

Top product en goede service!!

Heb zijwindschermen voor de voorportieren besteld en deze zijn snel geleverd. Ik had een vraag over het monteren hiervan en ben telefonisch supergoed geholpen. Ze had nog wat tips voor mij. Ik heb ze gemonteerd en dat ging prima, idd met wat DW 40 ging het soepel. Ik vind het heel mooi staan en ga nu ook deze bestellen voor de achterportieren. Ben hier heel erg blij mee.

Winparts doet wat het belooft

De verpakking (dunne kartonnen doos) was beschadigd en de doos flink gedeukt en met gat erin. De inhoud (o.a. 10 ltr olie) is te zwaar voor zo'n dunne verpakking. Gelukkig was er niets uitgevallen maar de bougies konden wel door het gat in de doos. Slordig.

Snel en kwaliteit

Goede spullen en schappelijke prijzen

Goed en goedkoop

Helaas ondanks telefonisch contact toch verkeerd onderdeel gekregen. Kan gebeuren. Wel heel vriendelijk geholpen!

Goede webshop

Product snel geleverd

Snelle levering en de juiste producten

Snelle levering van een prima product!

Idem

Netjes en vlug bezorgt bedankt

Levering zeer slecht

In het verleden heb ik ook de nodige spullen bij Winparts besteld. Dit ging altijd goed, echter de laatste levering is een drama. Ik bestelde een aantal spullen waarbij er aangeven werd dat dit direct kon worden geleverd. De volgende dag zou het in huis zijn, nu gaf ik al aan dat het een dag later mocht zijn. Wat schetst mijn verbazing op de avond voor de levering krijg ik een mail rond 22:30 met de mededeling dat de levering niet gehaald zou worden wat natuurlijk raar is aangezien ze het zelfs een dag eerder konden leveren….. Vervolgens zou het dan een dag later worden met daarbij vanuit DHL de volgende gegevens, we kunnen voor uw deur staan van 10:00 tot 15:00….dus daar zit ik dan te wachten, om 15:00 geen enkele bezorger…16:00….17:00…nee nog steeds niks, ondertussen Winparts gebeld….een niks zeggende antwoord als, meneer ik heb er geen invloed op, kan wel even een mail sturen…..in de avond zit ik op de bank, gaat de bel DHL om 20:00…nou lekker op tijd. Maakt de doos open, Alle bougies uit de verpakking door de doos heen…pfffff nee, het zal niet gauw Winparts meer worden voor het bestellen van auto materialen.

goed en snel binnen

goede onderdelen en super snel binnen

Had een verkeerd artikel besteld en kon hem makkelijk ruilen. Duurde wat langer dan verwacht maar vond dit geen probleem.

Goede prijs en kwaliteit

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire