Het product was zeer goed maar ook gelijk pasent op de auto Top goed geholpen

Snel en zonder problemen

De afsluitbare benzinedop voor mijn Renault Modus was eigenlijk niet meer te krijgen, maar met een code heb ik een dop besteld die gelukkig ook paste, dus daar was ik heel blij mee!

Snel en goed

Snel en goed en de juiste onderdelen

Goed advies, goed product, snel geleverd.

Accu geselecteerd voor aankoop. Bericht gekregen dat er een optie is voor 3 type accu’s. Dat was prima info!

Top en snel

Gewoon TOP!!!

Gewoon TOP!!! Van af het bestellen tot en met de aan huis levering is de service van Winparts.nl gewoon UITSTEKEND gegaan! En dit is elke keer zo al geweest, wanneer ik hier iets heb besteld! Chapeau en een welverdiende pluim voor de mensen bij Winparts.nl, alsook voor de bezorgers van Post.nl!!!

Tot nu toe steeds bijzonder tevreden

De bestelde producten zijn goed geprijsd en worden ook snel aan de vervoerder meegegeven.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

bezorging rommelig

Bezorgtijd gemeld ,extra voor thuis gebleven niemand gezien. Dagen later ligt pakket bij afhaalpunt.

Waarom maar 4 sterren?

Een H11 lamp in een grote doos zonder bescherming,bij post nl vliegt de lamp alle kanten op in die grote doos!!

Betrouwbare website voor auto onderdelen

Goede website, duidelijke prijzen, snelle verzending

Superservice

Ze zijn snel, zoals ze beloven. Maar PostNL blijft in gebreke. Bij mijn vorige bestelling moest ik uiteindelijk 4 dagen op mijn pakketje wachten omdat PostNL het niet lukte te bezorgen. Nogal frustrerend, zachtjes uitgedrukt. Met deze info nu gevraagd om een andere bezorger. En dat was geen probleem. Nu geen PostNL, en de volgende dag mijn bestelling thuis afgeleverd. Heel fijn.

Zeer vlotte levering

Alles correct volgens bestelling geleverd.

Altijd goed

Goede prijs kwaliteit verhouding Altijd netjes en snel geleverd

Dordrecht beter dan Papendrecht

Dit is mijn derde abonnement, maar ik ben niet zo tevreden over de autowasstraat van Papandrekht. Ze gieten altijd maar de helft van de shampoo op de auto, de andere helft wordt met water gewassen en er is niet genoeg lucht om de auto te drogen. Er blijven watervlekken achter in de kofferbak.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Als zeer goede service afspraak om te leveren perfect verlopen

Goede ervaring

Wij hebben een dynamo besteld en daarbij de nodige multi riem, spanners en rollers. We hadden de verkeerde riem, rollers en spanners besteld. Gelukkig kregen we een seintje van Winparts met een linkje naar het juiste materiaal. Dus dat is enorm fijn. Snel besteld en de volgende dag al thuisbezorgd. Complimenten

Geweldig.

Bestelde spullen netjes ontvangen.

Ik bestel regelmatig, jammer dat het soms wachten is tot alle items verzameld zijn, hierdoor stokt de levering. En vaak duurt de levering in combinatie met Post nl een dag te lang onder excuus van drukte.

Uitstekende service en goede kwaliteit van de onderdelen.

Snelle levering en snel retourbeleid

Helaas voldeed het snel geleverde product niet aan de verwachtingen dus kon het weer retour. Binnen 3 dagen had ik het aankoopbedrag alweer op de rekening.

Prima webwinkel

Hier meerdere keren diverse spullen besteld, snel geleverd en juist, retour gaat ook snel als je iets terug stuurt.

Veel keuze en snelle levering

Top service vele dank

De bestelde artikelen zijn altijd zorgvuldig aangekomen daarmee een Top 10 voor mij .

Goeie service snelle bezorging

Mijn ervaring goeie snelle service , goed in gepakt stevig , telefoniste ook duidelijk geweest op mijn vragen , tevreden klant,

Ik kom hier al jaren voor mijn autospullen en ik kan niet anders zeggen dan dat het gewoon goed is, de prijzen, de service, de kwaliteit, 3x probleemloos mogen retourneren. De onderdelen passen ook altijd, dus zeker een aanrader!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire