de bestelde producten werden snel en prima geleverd

Klasse

Zeer snelle levering en n goed produkt

Zoals het hoort!

De juiste onderdelen, na telefonisch advies, op tijd geleverd.

Mijn bestelling is snel en in perfecte staat geleverd.

Niet op tijd verzenden

Ik heb 2 keer de zelfde probleem gehad bijvoorbeeld voor 23.00 uur bestellen morgen in huis klopt helemaal niet pas in je huis na 3-4 dagen houdt altijd rekening mee.

Top webwinkel

Goede en snelle service!

Super goed en snel ontvangen

Prima bedrijf

Goed bedrijf,komt afspraken na.

Goed geleverd

Netjes gedaan

Goede service en snelle levering

Bestelde bagagemat voldoet aan de verwachtingen.

Goede service, kwalitatief product

Goede service, kwalitatief product, snelle levering en goed verpakt

Goede en snelle service. De onderdelen zijn betreft prijs en kwaliteit goed.

Ik ben zeer tevreden

Snel levering en juist betrouwbare artiekel

Product goed service slecht

Product was zoals verwacht en gewoon prima in orde paste ook perfect. Alleen me zending had vertraging en na contact te hebben gelegd werd er aangegeven dat het de volgende dag bezorgd zou worden ivm vertraging in het magazijn. Dit verhaal heb ik 2 dagen achter mekaar gehoord alsof het een standaard verhaal was.. Als er gewoon eerlijk gezegd was dat het erg druk is of er vertraging was in het magazijn of dat het simpelweg niet op voorraad was.. dan zou ik zeker nog tevreden zijn geweest. Nu voelde ik me een beetje afgescheept door de klantenservice met loze beloftes.

Slechte levering.

Product wel in orde ontvangen. Op woensdag besteld zou donderdag geleverd worden. Is uiteindelijk maandag geleverd. Heb dus iets anders moeten regelen om op vakantie te kunnen gaan

Ik bestel liever bij een ander leverancier.

Bestelling en contakt is vrij makkelijk, maar Bestelling levering duurt lang. Heb tot nu toe nog niet gekregen. Is inmiddels een week al.

Normaal is het heel goed, deze keer kleine tegenvallen

Ik heb bougies besteld omdat ze bij winnparts wel op voorraad waren vlgs de site. Echter toen ze besteld en betaald waren bleek dat iet zo te zijn. Het weekend kwam er ook nog tussendoor en zodoende heeft het een dag of 5 geduurd. Helaas, maar vlgd x gewoon weer iets bestellen.

Prima artikelen en snelle levering

Prima prijs kwaliteit. Veel keus en snelle levering.

goed geholpen

Redelijk

Er zou een gratis fles brake clean bij zitten, die Qt er niet bij. Er zat wel een extra bougie bij. En bij de schijfremmen zaten geen pasta bij. Dat vond ik jammer, verder goede service en redelijk snel binnen.

Gemakkelijk en snel

Makkelijk om juiste onderdeel te vinden en snel geleverd

no nonsens

heb een product nodig, het is in voorraad bestellen, 2 dagen later ontvangen en klaar.

Heel goed geholpen

Heel goed bedrijf , uitstekend materiaal geleverd en op tijd

Snel geleverd aleen de doos waar de achterruitwisser in verpakt was vrij groot voor de rest goed

Besteld maar drie dagen later nog niet in huis

Een bestelling geplaatst maar drie werkdagen later nog niet in huis. Transportfirma geeft foutief adres terwijl het opgegeven adres toch juist is. Geen aanrader dus, vooral niet als je dringend wat nodig hebt.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire