Niet tevreden over de retourservice betreft de kosten
Hi Jack, Bedankt voor uw bericht. Helaas kunnen wij door de omvang, het gewicht en de bijzondere vorm van auto-onderdelen niet zomaar gratis retourneren aanbieden. We willen er liever voor zorgen dat onze klanten direct de eerste keer het juiste kunnen bestellen. Dit doen we aan de hand van mooie tools zoals de kentekencheck. Daarnaast zorgen we dat alle bestellingen worden gecontroleerd op toepasbaarheid, voor zover dat mogelijk is. Natuurlijk zullen we kijken hoe we dit proces kunnen verbeteren! Mocht een product toch niet passen, ondanks de pasgarantie dan kan deze kosteloos omgeruild worden! Hierover mag u altijd even contact opnemen via [email protected] :-) Met vriendelijke groet, Bianca
zocht verstuiverkoppen, en ja hoor op vooraad en snel in huis tegen een normale niet opgeklopte prijs. Daarom heel tevreden over Winparts!
Matten gekocht voor mijn peugeot 207cc Goede kwaliteit voor een super prijs
Verkeerd onderdeel opgestuurd gekregen. Daarna zelf de stappen moeten ondernemen om onderdeel terug te sturen. Vervolgens word het juiste onderdeel pas gestuurd nadat de retour zending is ontvangen? Dit terwijl Winparts het verkeerde had opgestuurd. Een raammechanisme ipv een kap voor de mistlamp? Wordt vervolgens geen oplossing geboden als je de klacht meldt bij klantenservice.
Hi Jeroen, Wat vervelend en gek dat u een heel ander product van ons ontvangen heeft. Ik begrijp dat het proces zoals, deze is verlopen, voor u niet helemaal wenselijk is geweest. Excuses voor het ongemak. We nemen uw feedback erg serieus en zullen kijken hoe we dit een andere keer beter kunnen oplossen. Ik zie dat de ruilorder inmiddels bij u is afgeleverd. Hopelijk is dit inmiddels naar wens. Met vriendelijke groet, Bianca
Ik wacht al een week op mijn onderdelen , Nog niks binnen.
Goedemorgen, Bedankt voor de beoordeling. In de track & trace van uw order zie ik dat deze op 20 april al is afgeleverd door PostNL. Mocht dit niet kloppen of zijn er problemen, neem dan even contact op met onze klantenservice. We kijken graag even mee, wat er aan de hand is! Met vriendelijke groet, Bianca
De complete uitlaad op kenteken besteld maar Ik heb de aansluiting bij de motor moeten aanpassen De nieuwe zou over de oude moeten schuiven maar was even dik Gelukkig was van de oude dat stuk nog goed Deze heb ik afgeslepen en op de nieuwe gelast toen paste het weer
Mercedes accu besteld,volgende dag in huis. Wel even de maat opmeten. En ampère van oude accu vastellen. Blij mee,
een klein verbeterpuntje beter omschrijven van de toepassing ,en trek gelijk de korting van het eindbedrag af ipv dat het apart ingevuld moet worden kleine moeite groot plezier , als je alles moet bewaren in je postvak is hij snel vol gr john
Hi John, Bedankt voor de feedback! We gaan kijken hoe we dit kunnen toepassen. Het is inderdaad handiger als de korting gewoon in uw account komt te staan. We gaan kijken wat we hiermee kunnen doen! ;-) Hopelijk tot de volgende keer bij Winparts! Met vriendelijke groet, Bianca
Verwachting bevestigd
Niks op aan te merken
De stalen ring van 1 wieldop was erg verbogen en de las was gebroken. Hierdoor niet bruikbaar. Heb dit opgelost door een ring van een oude wieldop te gebruiken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling maar was voor mij de snelste/makkelijkste oplossing.
Goedemorgen, Bedankt voor de beoordeling en feedback. Wat vervelend dat de wieldop op deze manier aankwam. Dit klinkt echter als een tijdelijke oplossing ;-) U mag onze klantenservice wel even een foto sturen van de defecte wieldop, welke u van ons ontving. Dan kunnen we even een nieuwe naleveren! We horen graag van u via [email protected]. Met vriendelijke groet, Bianca
beter kan het gewoon niet.......
Snel en netjes verzonden, mijn auto rijdt weer veilig.
duidelijk met bestellen en super met levering
Al jaren bestel ik bij Winparts. Schappelijke prijzen, goede service en snelle levering.
Er is het juiste en goed passende product geleverd.
Koop al een tijd mijn onderdelen bij winparts, onderdelen zij altijd wat zij beschrijven en voldoeningen. Helaas kunnen ze niet altijd voldoen aan levertijd verwachtingen, dat is een punt van aandacht maar weerhoudt mij niet om bij winparts te bestellen.
Hi Joey, We snappen dat dat erg vervelend kan zijn! We zijn er daarom hard mee aan de slag om hier verbeteringen in aan te brengen. Hopelijk kunnen we u de volgende keer al voorzien van snellere levering. ;-) Met vriendelijke groet, Bianca
Prima web site met een keuze hulp voor het leveren van het juiste artikel. Nette en snelle levering.
goed product voor een goede prijs met zeer duidelijke uitleg
Mijn bestelling al geplaatst toen ik er achter kwam de verkeerde automatten te hebben besteld. Gechat met een van de medewerkers en de bestelling alsnog kunnen aanpassen. Erg goed geregeld en zeer vriendelijk!! En daarnaast ook nog eens snel geleverd.
Wat ik besteld heb ook snel geleverd. Ben erg tevreden.
Ik wilde eigenlijk een slechte review geven omdat de levering inmiddels 5 dagen langer duurt dan door PostNL aangegeven. PostNL maakt er een zooitje van. Tot nu toe is de bezorgen dagelijks met een dag verzet.
Hi Derek, Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat het bestellen naar wens is gelopen. Dan is het toch een domper dat de bezorging zo lang op zich liet wachten! We snappen dat dat erg vervelend is. Onze excuses daarvoor! Zo te zien is het pakket inmiddels afgeleverd. We hopen dat alles naar wens is :-) Met vriendelijke groet, Bianca
Nieuwe accu besteld en die doet het perfect
Duidelijke site met duidelijk omschreven producten, levering was de volgende dag al .
Ik heb een bestelling gedaan bij jullie (Denzo koelfans). Deze bestelling werd bezorgd en leek alsof het ging om een tweedehands besteld artikel. Ik heb hierover ook al gemaild met jullie. En zou ook kijken of het product wel werkt. Er zat namelijk helemaal geen binnenverpakking in de doos en het is een kwetsbaar product. We weten allemaal hoe de bezorgdiensten omgaan met pakketjes en dan is het logisch dat een product al beschadigd of kapot raakt tijdens transport. Zie meegestuurde afb. Het leek echt nergens op en dat voor een product van € 70,48 waarbij ik trouwens later zag dat ze ook voor € 50,- werden aangeboden, dus dubbel op zuur. Goed, ik hoop dat als ik nog weer wat bestel het wel fatsoenlijk aankomt! Mvg, Rob Broeder
Hi Rob, Wat vervelend dat u deze ervaring heeft gehad bij Winparts. Dit is dan ook zeker niet de manier waarop wij uw onderdelen willen leveren. Onze excuses voor dit ongemak. Ik heb uw order er even bij gepakt om te kijken wat er al is besproken. Zo te zien heeft u met onze klantenservice afgestemd dat het artikel kosteloos omgeruild kan worden wanneer u dit nodig acht. We horen het uiteraard graag als er zich problemen voordoen! Met vriendelijke groet, Bianca
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire