Nette prijzen, snelle levering

Slecht

Prijs is goed. Maar levertijd is niet te vertrouwen. Er staat dat je vandaag besteld en morgen in huis hebt maar het komt 2 dagen te laat. En het enigste wat Winparts zegt ja het ligt klaar voor verzending. Mij zie je nooit weer terug.

Slechte service

Voor het terug sturen vragen zij verzendkosten. Kenteken ingevoerd en de site geeft aan dat ik remschijven van 340mm nodig heb. Maar in werkelijkheid passen die er niet op en de juiste blijken ze niet te hebben. Zeer triest dat je verzendkosten moet betalen omdat jullie programma verkeerde onderdelen selecteerde

Logistieke nachtmerrie

Pakket is onderweg met PostNL, nadat ik 5 maal op rij iedere dag een melding van PostNL krijg met 'sorry, je pakket is vertraagd en komt morgen' toch maar eens navraag gedaan. Zowel PostNL als Winparts vinden dit blijkbaar doodnormaal. Dus nog steeds iedere dag de fijne melding 'Sorry......', maar geen actie. Ik bestel hier nooit meer.

Zeer tevreden. Zelfs met een retour geen problemen.

Hele goede service

Uitstekend!

Bestelling snel geleverd. Uitstekende service.

Service is helemaal top !!!

Een aantal spullen voor mijn auto besteld met o.a. een wieldoppen set . Bleek dat er scheurtjes in wieldop zat. Na email naar klantenservice kreeg ik direct nieuwe opgestuurd!!! Kijk dat is pas service!!! Dus een hele blije klant!!!

Op tijd en passend

Op tijd geleverd en onderdeel paste. Prima!

Bestelling werd geleverd op afgesproken datum en alles was naar wens

De bestelling was snel op het afgesproken moment geleverd. Ik had alle onderdelen besteld door mijn kenteken in te voeren op de site en alles paste.

Scherp geprijsd en snel geleverd

Alles kunnen vinden voor m,n oudere auto en scherp geprijsd ..

zeer goed

Goed, hoge verzendkosten

Bestelling was snel geleverd en goed. Jammer dat er 6,95 verzendkosten word gerekend voor een briefenbuspakket

Keurig afgeleverd

Heel tevreden

Goed en snelle levering. Heel tevreden met mijn ruitenwissers

Product als bedoeld en zeer snel geleverd.

Keurig

Snel,goed ingepakt

weken gewacht voor niets, niet verder geholpen waardoor ik extra onnodige kosten heb moeten maken

ik heb een bestelling gemaakt op 21/03/2022, nu 19/04/2022 heb ik mijn bestelling nog steeds niet volledig ontvangen. Elke keer dat ik Winparts contacteerde voor te vragen waar mijn bestelling bleef kreeg ik valse beloftes en excuses. Ondertussen is 1 product kwijt, een ander product is 3 weken na mijn bestelling aangekomen, en 4 andere producten zouden op retour moeten aangezien ik deze in een fysieke winkel moest gaan kopen omdat mijn wagen anders niet kon opstarten. Nu dat ik iets wil retourneren moet ik na alle weken zelf de retourkosten op mij nemen. Terwijl de producten eigelijk niet op retour moesten maar door de fout en de weken vertraging had ik geen keuze en moest ik deze fysiek gaan aankopen.

slechte service

Vandaag besteld, morgen in huis. Inmiddels ruim 2 weken verder en nog steeds niks ontvangen. Al regelmatig contact gehad met hen hierover. Telkens zegt men dat ze ermee bezig zijn. Wil inmiddels mijn bestelling niet meer, maar mijn geld terug. Hierop wordt door de medewerker gezegd dat dit pas kan wanneer er duidelijkheid is over waar mijn bestelling zich bevindt. Maar op mijn vraag of ze daar dan actief naar op zoek gaan is het antwoord nee. Beetje jammer deze service

Handige stekker

Ter vervanging van mijn oude stekker voor mijn fietsendrager deze aangeschaft...multifunctioneel

Prima webshop

Giga keuze, overzichtelijke site, snelle levering en goed advies.

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Goed vlot

Scherper geprijsd dan autodoc!

Snelle levering en scherper geprijsd dan autodoc in mijn geval.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire