Ik heb dakdragers gekocht en had toch nog wat vragen en werd goed en duidelijk geholpen dit zit nog wel in de molen maar ben goed tevreden

Netjes verpakt en kwaliteit

Voor de eerste keer iets besteld bij Winparts en ondank een dag vertraging toch nog snel geleverd.

Snelle service goede prijs verhouding

Niet blij

Ik had enig tijd terug remschuiven en blokken besteld , maar had geen tijd om er op te zetten ben er nu aan pas gekomen en wat blijkt remschuiven zijn goed alléén remblokken zijn te klein ik sta ik daar bij de garage was niet blij mee terwijl ik de kenteken hsd doorgegeven

Artikel goed te vinden dmv kenteken, passend, en snel geleverd!

Gewoon goed!

Correct en top kwaliteit

Correct en top kwaliteit materiaal, snel geleverd.

Product als beschreven, snel geleverd

Was op zoek naar een OEM spanrol voor BMW E46. Winparts had hem en voor een goede prijs. Vlot geleverd en product was idd van OEM kwaliteit.

Mijn n1 online shop voor auto onderdelen

Gewoon goed !

Weleenswaar het verkeerde onderdeel bezorgd. Ondanks zoekopdracht op kenteken, maar snel en probleemloos opgelost.

Scherpe prijs en snelle levering

Hebben een ruim assortiment, en een gebruiksvriendelijke website. Mijn SKF wielnaaf was de volgende dag binnen. Klasse!

Zeer positief

Snel geleverd en topkwalitijd

Perfecte service

PRIMA NIKS MIS MEE. OOK HET CHATTEN WAS PRIMA, GOED GEHOLPEN ! HET BESTELDE IS OOK GOED EN WERKENDE. TANKDOP MET SLOT 2 SLEUTELS VOOR NISSAN MICRA BJ 2003.

Goed en snel geleverd, wel een - puntje erg veel over verpakking mag wel iets minder.

snelle bezorging en goede website

Prima ervaring

Zou willen dat alle webshops werkten zo als jullie

Als hierboven, steeds weer correct. En ook nog goedkoop.

Goed verpakt en de juiste producten, snelle levering

supersnel verzonden

Top bedrijf, snelle verzending en product voldoet aan de verwachting

Prima geregeld, klantgericht

Onderdelen bleken niet te passen: prima meegedacht en snel omgeruild. Fijne service!

zeer goed

snelle levering goede prijs

Besteld en snel actie genomen door Winparts. Omdat ze met DHL werken, ontvang je het bestelde uiteindelijk niet thuis maar moet je het ergens gaan halen. Het gebruik van DHL, die zich kenmerken door een slechte service, is reden om niets meer te bestellen bij Winparts.

heel goed en snel

product erg snel ontvangen.

Snel geleverd en top kwaliteit

Product werd snel geleverd en betrof goede kwaliteit.

Snel, goed geïnformeerd.

Goede ervaringen .

Sneeuwkettingen besteld ,maar ik had zelf de verkeerde maat besteld. Door omstandigheden ruim de 30 dagen omruil tijd overschreden,maar na enig overleg werd er zonder moeilijk te doen toch nog de correcte maat sneeuwkettingen opgestuurd . Dit is nou wat men klantenservice noemt ,bedankt voor de moeite !

dik voor elkaar

vlotte levering en past goed kortom super goed ik ben zeer tevreden ga zo door

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire