Gunstige prijzen Bestellingen kunnen bij een ophaalpunt afgehaald worden.

snel en op tijd

Tevreden

Zeer tevreden, kon hem al na een half uur afhalen in winneweer. Enige wat jammer was is dat de email voor het afhalen in de spam terecht kwam waardoor ik het pas de volgende de zag

Goeie producten

Diverse producten besteld alles na tevredenheid

gewoon goed

goed en op tijd geleverd

Goede en snelle, vakkundige service.

Als leek werd ik erg goed geholpen bij mijn keuze. Nogmaals dank voor de snelle levering.

Bedrijf is goed vervoerder minder

Helaas had de vervoerder de accu te goed verstopt in de voortuin en geen briefje achter gelaten levertijd was prima alleen jammer dat ik na 2 dagen (regen) er achter kwam dat mijn accu in de regen lag

TP

Top snelle levering en goede Service

Snel en correct, wat wil een mens nog meer?

Binnen een paar uur was de bevestiging al binnen, de volgende dag netjes verpakt en compleet geleverd. Netjes hoor!

Snel en goed

Probleemloos. Vlot gevonden en besteld wat ik nodig had, makkelijk betaald met ideal, volgende dag in huis.

makkelijke webwinkel.

kenteken van de auto invoeren, je ziet gelijk welke onderdelen in de auto passen, bestellen maar. levering is snel en goed verpakt. ik heb een keer gehad dat ik een verkeerd onderdeel bestelde, daar werd ik netjes van op de hoogte gesteld of dit wel de goede zou zijn. ik vind die een top online auto shop met voldoende keuze en lage prijzen.

Alles goed geregeld

Alles gaat goed en is goed geregeld

Klantgerichte adequate service en kwalitatieve producten.

Winparts heeft z'n zaakjes goed voor elkaar. Een mooi leveringsprogramma met ruime keuze aan kwaliteitsproducten tegen marktconforme prijzen. Ook de website is een toonbeeld van organisatiegraad en communicatie. Waar het vooral mis gaat is de behandeling van garantieclaims: tijdrovende stroperige bureaucratie. Dat is jammer want juist op dat vlak kun je als bedrijf je kwaliteiten laten zien. Wanneer Winparts dat onderdeel in lijn brengt met het voorgaande is het een vijf sterren topbedrijf.

goed en snel.

helemaal prima !

Fijn dat je door je kenteken in te vullen precies weet wat er op jouw auto gaat passen. Mêt pasgarantie!

Buitengewoon

X

Niet zo goed

Product verkeerd, retourneren voor mij als senior zeer omslachtig. Product maar gehouden

Top kwaliteit en service!

Eenvoudig via kentekencheck de juiste ruitenwissers besteld. Goede kwaliteit en scherpe prijs. Snel verzonden en goed verpakt.

Uitsrekend

De wieldoppen die ik netjes op tijd heb ontvangen zat er 1 bij die licht beschadigd was. Met 1 mailtje en een foto kreeg ik de volgende dag meteen excuses en wordt er 1 nagestuurd. Zo zie je maar weer dat er ook bedrijven zijn die alles netjes afhandelen.

Veel op voorraad

Snelle levering,snel antwoord op mail,en telefonisch goed bereikbaar.

Snel en correct

Snel en correct

Top, snel geleverd goede kwaliteit

Ik ben heel tevreden , kwaliteit, goede prijs en uitstekende levering.

Ik ben heel tevreden , kwaliteit, goede prijs en uitstekende levering.

Zeer snelle levering, uitstekend

Prima.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire