Snel geleverd en goede kwaliteit

Perfecte afhandeling

Een artikel dat ik nodig had voor een reparatie was verkeerd besteld Omruil ging super snel en het retour bedrag werd met even grote snelheid terug geboekt Netjes afgehandeld top !!!!

Snelle en correcte levering

Zeer goede omruilgarantie

Super geholpen

Goed meedenken mrt klant

Mooi op de tijd. De juiste onderdelen. Ze zijn al gemonteerd. Iedereen tevreden.

topp

prima op tijd geleverd

goede service

Soms beetje vaag welk artikel bij mijn auto past, maar je kan het altijd omruilen.

Top, snel geleverd.

Goede prijs snel geleverd

Goede service snelle levering

Goede kwaliteit en er word goed gekeken of je de goede onderdelen krijgt

Goed geregeld.

Heb jammer genoeg niet het juiste product gekregen, maar alles is naar tevredenheid opgelost.

Netjes

Zoals omschreven.

alles snej geleverd

Toppers

Al eerder iets besteld. Goede service, ga zo door

snel geleverd en het juiste product

inmiddels vaker bij Winparts besteld. Altijd snelle levering, één keer het verkeerde product gekregen dat daarna zonder enige discussie werd vervangen. Top!

Uitstekende service ook met retour zendingen.

Ik bestel al een aantal jaren mijn auto onderdelen producten bij Winparts . Wordt altijd snel en goed verpakt verzonden . Ook snel en zeer vriendelijk en behulpzaam telefonisch contact ,ook via de chat op de website verloopt contact voorspoedig makkelijk en vriendelijk. Ben een zeer tevreden klant ! met vriendelijke groet, Frenk van Dieden

Ze doen wat ze zeggen, snel en effectief

Nog nooit problemen gehad, bestellen, betalen en ontvangen. elke keer weer goed

Snel geregeld en geleverd

Een niet alledaags product, een specifieke autoantenne. Na deze kwijtgeraakt te zijn, maakte ik me al zorgen of en hoe snel ik een vervanger zou kunnen vinden. Bij Winparts zo gevonden, met een heldere product-uitleg. Het bestellen en betalen was erg eenvoudig. De informatie over de verzending was duidelijk en het product werd snel geleverd. Dank!

zeer goed

ik vind Winparts een prima firma voor auto onderdelen met een goede service

Goed en betrouwbare website voor auto onderdelen!

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: Meerdere keren auto onderdelen en accessoires besteld bij Winparts.nl en tot heden geen enkel probleem ervaren. Altijd mooi op tijd binnen en je krijgt wat er beloofd wordt! Ik beveel ze zeker aan.

Supersnel

Gisterenavond een accu besteld en smotsend stond de bezorger aan de deur, echt geweldig, ga zo door

Snel binnen en netjes bezorgd

Goede service en duidelijkheid

Ik ben wel tevreden met onderdelen Het is wel goed onderdelen je bent top

Fantastisch geholpen bedankt z

Vlot verstuurd en heel correct geholpen met verkeerde sensor. Goed gesprek gehad met Telefoon dienst Winparts. Dankjewel Andre Klijn West-Terschelling.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire