Betrouwbaar

Goed product goed verpakt

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snelle en correcte levering

Na mijn bestelling kreeg ik nog een e-mail met de vraag of ik het kenteken van de auto wilde invullen. Dit ter controle of het bestelde product inderdaad het goede model was.

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Snel, scherpe prijs en op tijd afgeleverd

Snel, scherpe prijs en op tijd en compleet geleverd

Snel het gezochte onderdeel gevonden

Eenvoudig om te zoeken/selecteren en te kopen. Afwikkeling en levering ook snel en goed.

Top service snelle levering en prima prijs

Ruitenwissers besteld dag erna al geleverd prima kwaliteit Ruitenwisser Netjes afgeleverd

Erg jammer dat ik de vervoerder niet zelf kan kiezen

Het bestelde was snel geleverd. Ik was blij dat ik van DHL de mogelijkheid kreeg om de bezorgtijd kon veranderen, omdat ik op het aangegeven tijdstip niet thuis zou zijn. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik bij thuiskomst het pakket gewoon midden op de oprit aantrof. Volledig zichtbaar voor iedereen. Geen briefje in de bus, niks! Schandalig gewoon. Ik betaal graag iets méér zodat de bestelde artikelen met een betrouwbare transportdienst worden bezorgd.

Super firma Prima geholpen door het personeel Zowel aan de telefoon als met het ophalen van de spullen Voorbeeld voor velen !!!!

Nergens meer te krijgen hemdjes hier gevonden.

Superblij met mijn gekleurde hemdjes.

Correct en snel

Bestel al jaren en is al jaren goed

Loze beloftes

Loze beloftes, hoig van de toren blazen dat ze snel leveren maar als puntje bij paaltje komt bakken ze er niks van. Waardeloos, bestel hier nooit weer!

Wat heb ik besteld, ontvangen.

Goed en goedkoop

Goede service. Alleen de verkeerde wisser gekregen maar ben in vol verwachting dat dit goed wordt op gelost.

prima prijs, snelle levering

Topservice

Besteld en volgende dag in huis

tevreden

Snel, goed en goedkoop

De levering was snel op de afgesproken dag, was van goede kwaliteit en voor een goede prijs. Na meerdere bestellingen een zeer goede ervaring met Winparts. Zeker aan te bevelen.

Goed materiaal, goede prijsven snel geleverd!

Kortom, goede zaak!

Staat op voorraad maar niet klaargelegd

Remcillinders besteld, voor afhalen. Deze staan op voorradig, alleen liggen ze nog steeds niet klaar...

Snelle levering, klantenservice goed bereikbaar en klantvriendelijk

Snelle creditering mocht je product terug sturen

In de middag besteld, dag erna in huis en gewoon heel goed verpakt. De bezorging is keurig zoals afgesproken.

Geweldig en prima voor mijn doel!

Dankjewel.

Dikke 10

Zeer duidelijke website erg makkelijk en overzichtelijk en zeer blij met de bestelling bespaarde mij ten opzichte van de Vw garage ruim € 40 per stuk voor bombine’s en dan nog origineel ook, dus kan niks anders zeggen dan top!!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire