Vlot en netjes geregeld, kwaliteit goed.

Zeer grote verpakking voor mijn wind schermen voor tussen mijn ramen, die konden vrijelijk door de doos hem schuiven, jammer genoeg daardoor waarschijnlijk in één scherm kleine barstjes ontstaan die breuk veroorzaakte bij het inzetten. Het is uit zicht dus ik heb het zo gelaten. Ik ben al blij dat ik voor mijn 22 jarige Mercedes sprinter nieuwe rijwind schermen kon krijgen. Ik weet nu ook dat je een set ruitenwissers moet kopen van 27,- ipv 2 losse van 10,- :-) Ik rijd nu met rechts een véél te lange wisser. Wel makkelijk want de bijrijder ziet nu veel meer als het regent! ;-)

Gebruiksvriendelijk

Fijne manier van online shoppen!

Prima service!

Bestel er al enige tijd, geen problemen met winparts. Retour en verzendingen zijn uitstekend!

alles was top.

alles was top.

Groot assortiment, snelle levering, goede support

Ik bestel al jaren mijn onderdelen bij winparts. Ook als er een keer iets niet goed is of er een vraag is, wordt er goed ondersteund. En de prijzen zijn heel netjes.

Probleem met verkeerd artikel heel netjes opgelost !

Mijn (auto) dakdragers snel en correct ontvangen. optioneel had ik nadien nog Antit diefstal slotjes besteld. Ik had die slotjes voor dakdragers echter in de verkeerde maat ontvangen. Bleek ook niet duidelijk genoeg uit de tekst voor welk type / jaartal ze waren. Nadat ik dit aan Winparts gemeld had , kreeg ik spoedig nieuwe slotjes van de juiste maat opgestuurd. ( En de oude hoefde ik niet eens retour te sturen) Dus zeer netjes opgelost, waarvoor dank.

Makkelijk bestellen

Uistekend

Prima sevice van baliemedewerker.

Zeer complete webwinkel makkelijk onderdelen te vinden

Zeer handige website. Alles is makkelijk te vinden. Snel en netjes verstuurd.

Goed, kan niet klagen

Snel, juiste onderdeel, goeie prijs. Eerder spullen besteld, zelfde resultaat,

Zoals altijd zeer goed.

Goede verpakking en snelle verzending.

Geen probleem gehad

Iets besteld dat daags erna geleverd zou worden. Kreeg in de nacht keurige e-mail dat dit helaas niet gehaald zou worden. Zou dag erna zijn. Wat klopte. Kreeg een 5% korting voor volgende bestelling wegens ongemak. Ga ik geen gebruik van maken, communicatie vertraging was prima. Foutje kan altijd.

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling

Super te vreden

klantvriendelijk, snel en meedenkend goed advies

prima bedrijf

probleem met niet geleverd spiegelglas perfect opgelost

Goed en snel

Makkelijk snel betrouwbare

Snel en goede levering

Besteld en geleverd , snel en goed verpakt ook het onderdeel paste goed

goed!

Prima dienstverlening/levering, mijn ervaring na 3 bestellingen is wel dat ze de beloofde "voor 21.00 uur besteld, volgende dag geleverd" niet kunnen waarmaken!

Een snelle service

Goede service en oplossing na klacht

Na mijn bestelling geplaatst te hebben al snel reactie. Pakket werd ook direct opgestuurd, alleen was het jammer genoeg de bezorgdienst die er minder netjes mee om ging. De bezorger (DHL) had er blijkbaar geen zin in want gaf 2 dagen achter elkaar aan dat hij/zij aan de deur was geweest en niemand thuis was, daar waar ons hele gezin gewoon thuis was. Daarna werd het pakket gedropt bij het DHL afhaalpunt. Ik had bij bestelling extra gekozen voor avondbezorging en daarvoor ook wat extra betaald en mijn camera's aan huis leverden duidelijk bewijs dat er niemand aan de deur was geweest. Nadat ik hierover had geklaagd bij Winparts kreeg ik al snel reactie dat ze dit erg spijtig vonden en als oplossing kreeg ik het gehele bezorg bedrag gecrediteerd en teruggestort op mijn rekening. Dat vind ik service en een pluimpje waard. Daarom ook de hoogste score want uiteindelijk konden zij er niks aan doen, maar was de bezorger de schuldige dat het niet liep zoals bedoelt. Ik zal een volgende keer zeker weer daar bestellen, hoop alleen dat ze dan een andere, beter bezorgdienst als partner hebben.

De spullen die ik besteld heb zijn netjes en op tijd geleverd en komen overeen met wat je besteld hebt . Mocht ik weer eens wat nodig hebben dan weet ik waar ik het moet bestellen .

Goed geregeld, snel geleverd

Zoals de titel aangeeft, alles was snel besteld en goed aangekomrn. Eén puntje van kritiek, aommige wieldoppen, van de 14 inch, zijn alleen per 9 te bestellen. Dat is wat jammer.

Snelle levering goede producten, goedkoop..

Snelle levering goede producten, goedkoop..

vlotte levering

Het assortiment was goed., evenals de kwaliteit.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire