Alles is eigenlijk altijd oke levering,zou wat constanter mogen zijn dan bedoel ik soms een dag heb je het en dan 3 dagen maar heb niets te klagen alles oke

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service

Altijd snel en goed geleverd Top

Snelle levering, makkelijk te bestellen

Zeer goede ervaring

Goed en duidelijk

Over het algemeen erg goed!

Bestellingen komen altijd op tijd binnen, een enkele keer miste er wat: iets wat snel weer opgelost was en kan een keertje gebeuren natuurlijk. Tip: passende dozen! Soms worden erg kleine onderdelen verzonden in erg grote dozen, dat is niet heel efficient, maar dat is een detail.

Snel en goed

Goede ervaring met Winparts, al een aantal keer iets besteld. Snel geleverd en de juiste informatie op de website.

Snel besteld en snel geleverd!

Snel besteld en snel geleverd!

Vlug en goed

Snelle levering alleen jammer dat passing niet gelijk is

De radiateur aansluiting van aanvoer en retour waren dunner als van de bestaande radiateur en wat ik ook jammer vind dat ze er geen nieuwe boutjes bij hebben gedaan.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Prima werk winparts

PostNL ook werk prima Dank u

De 2 sterren zijn enkel voor de vlotte klantenservice daar viel niks op aan te merken

Na exact dezelfde pomp terug te sturen wegens ontbreken van de geadverteerde bijbehorende dichting sturen jullie gewoon exact hetzelfde terug ZONDER dichting.. sterk bezig ditmaal geen coupon meer kzal wel ergens anders bestellen wat een gepruts foei!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

snelle afhandeling

duidelijke website, snel het geschikte onderdeel te selecteren

Snel en gedegen

Mijn nieuwe ruitenwisser goed verpakt en snel voor een goede prijs ontvangen.

Goed product snel geleverd

De verpakking was royaal maar alles onbeschadigd aangekomen. Prima ruitenwisser.

Goed Snel Netjes

Professioneel

Ik heb 2 keer betaald

Ik heb 2 keer betaald en zi heb ik het ontvangen. De eerste keer was de dood kapot. Slechte kwaliteit van de doos. Ik heb een mail gestuurd maar niemand heeft mij geholpen.

Vlot en correct

levering goed

de geleverde wielsierring slecht te bevestigen, na eerste bestelling ben ik al 3 verloren , springen gewoon onder het rijden van de velg af, ik twijfel of de inmiddels nieuw bestelde zal monteren , jammer ze zien er mooi uit.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

In de steek gelaten

Pakje besteld op 20/2/2024,niet ontvangen,dit laten weten op 24/2/2024 tot op heden 4/3/2024 geen pakje,we zijn ermee bezig,is het antwoord Had onderdeel nodig voor keuring op 3/3/2024 was laatste dag,gelukkig heeft een collega onderdeel gegeven om me te depanneren.

Tevreden

De volgende dag was de bestelling er en deed compleet aan mijn verwachtingen

goed geregeld

verkeerd artikel ontvangen. gratis retour kunnen sturen en snel geld terug.

Zending NIET ontvangen zoals afgesproken

Helaas wederom, weer mijn zending niet mogen ontvangen, althans de helft, is niet aangekomen, en een regelrecht drama, omdat te trachten tocht te mogen ontvangen, Maar dat lukte uiteraard weer niet. Ondanks de zeer goede service van hun klanten service deze keer, lukt het niet. Jaren heb ik vroeger, een jaar geleden veel zaken gedaan, toen men nog in het Hoge Noorden het bedrijf hadden, toen was het een zeer fijne club om zaken mee te doen, en kwamen ze hun afspraken na. Dat is nu verleden tijd helaas.

Altijd goede prijs/kwaliteit

Levert snel het juiste product

Winparts denkt mee met de klant wat nodig is . Ook bij klassiekers. Ook mooi van fabrikanten dat dit soort onderdelen nog leverbaar zijn Top !

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire