Alles is eigenlijk altijd oke levering,zou wat constanter mogen zijn dan bedoel ik soms een dag heb je het en dan 3 dagen maar heb niets te klagen alles oke
Altijd snel en goed geleverd Top
Goed en duidelijk
Bestellingen komen altijd op tijd binnen, een enkele keer miste er wat: iets wat snel weer opgelost was en kan een keertje gebeuren natuurlijk. Tip: passende dozen! Soms worden erg kleine onderdelen verzonden in erg grote dozen, dat is niet heel efficient, maar dat is een detail.
Goede ervaring met Winparts, al een aantal keer iets besteld. Snel geleverd en de juiste informatie op de website.
Snel besteld en snel geleverd!
Vlug en goed
De radiateur aansluiting van aanvoer en retour waren dunner als van de bestaande radiateur en wat ik ook jammer vind dat ze er geen nieuwe boutjes bij hebben gedaan.
Beste Ben, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de radiateur niet de juiste aansluiting heeft. Wanneer een onderdeel niet past, dan kunt u deze kosteloos retourneren via https://winparts.returnless.com. De reden dat het onderdeel niet past kan bijvoorbeeld zijn dat jouw model voertuig ooit een facelift heeft gehad. Wellicht dat deze modellen een andere radiateur gebruiken. Wij streven ernaar om onze kentekencheck in de toekomst zo te verbeteren dat dit soort situaties in de toekomst worden voorkomen. Met vriendelijke groet, Niels
PostNL ook werk prima Dank u
Na exact dezelfde pomp terug te sturen wegens ontbreken van de geadverteerde bijbehorende dichting sturen jullie gewoon exact hetzelfde terug ZONDER dichting.. sterk bezig ditmaal geen coupon meer kzal wel ergens anders bestellen wat een gepruts foei!
Beste Toon, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat dit twee keer mis is gegaan. Ik geef je helemaal gelijk dat dit niet wenselijk is gelopen. Het bleek uiteindelijk dat wij hetzelfde onderdeel met de missende dichtring nogmaals hebben opgestuurd nadat deze weer bij ons binnenkwam. Dit had niet mogen gebeuren. Onze oprechte excuses hiervoor. Ik heb dit probleem destijds ook direct intern doorgezet. Er wordt dus aan gewerkt om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Met vriendelijke groet, Niels
duidelijke website, snel het geschikte onderdeel te selecteren
Mijn nieuwe ruitenwisser goed verpakt en snel voor een goede prijs ontvangen.
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je een goede ervaring had onze service! Met slecht weer, zijn de juiste ruitenwissers erg belangrijk. Veel veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groeten, Naomi
De verpakking was royaal maar alles onbeschadigd aangekomen. Prima ruitenwisser.
Goed Snel Netjes
Ik heb 2 keer betaald en zi heb ik het ontvangen. De eerste keer was de dood kapot. Slechte kwaliteit van de doos. Ik heb een mail gestuurd maar niemand heeft mij geholpen.
Beste Ion, Dank voor uw review. Wat vervelend dat uw pakket beschadigd is geleverd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wanneer een pakket beschadigd wordt geleverd, dan kunt u hier een melding van maken via https://winparts.returnless.com. Verder is het natuurlijk ook niet goed dat de doos in zo'n matige toestand was. De meeste producten worden ingepakt door onze inpakmachine, dan is de maat perfect goed en stevig. Alleen wanneer pakketen niet door de machine worden ingepakt, komen ze in een standaard doos. Daar gaat het vaak mis omdat onderdelen daar soms los inzitten en de doos een stuk minder stevig is. Wij streven ernaar om ons verpakkingsmateriaal in de toekomst te verbeteren zodat schade kan worden voorkomen. Onze excuses dat dit deze keer niet is gelukt. Met vriendelijke groet, Niels
Vlot en correct
de geleverde wielsierring slecht te bevestigen, na eerste bestelling ben ik al 3 verloren , springen gewoon onder het rijden van de velg af, ik twijfel of de inmiddels nieuw bestelde zal monteren , jammer ze zien er mooi uit.
Pakje besteld op 20/2/2024,niet ontvangen,dit laten weten op 24/2/2024 tot op heden 4/3/2024 geen pakje,we zijn ermee bezig,is het antwoord Had onderdeel nodig voor keuring op 3/3/2024 was laatste dag,gelukkig heeft een collega onderdeel gegeven om me te depanneren.
Goedendag Patrick, Bedankt voor uw bericht. Ik zie inderdaad dat uw pakket volgens de vervoerder geleverd is op 22 februari. We hebben inmiddels een onderzoek opgestart, maar helaas kan het een aantal werkdagen duren om uit te zoeken waar dit pakket geleverd is. De vervoerder moet een redelijk termijn krijgen om dit uit te zoeken. Als er een reactie op ons onderzoek is dan laten we dit zo spoedig mogelijk aan u weten. Mocht het pakket niet meer boven water komen, dan lossen we dit natuurlijk ook zo spoedig mogelijk met u op. Met vriendelijke groet, Thirsa
De volgende dag was de bestelling er en deed compleet aan mijn verwachtingen
verkeerd artikel ontvangen. gratis retour kunnen sturen en snel geld terug.
Goedemiddag, Bedankt voor je review, fijn dat je je ervaring hebt willen delen. We vinden het mooi te horen dat onze service aan de verwachtingen heeft voldaan. We staan de volgende keer graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groeten, Naomi
Helaas wederom, weer mijn zending niet mogen ontvangen, althans de helft, is niet aangekomen, en een regelrecht drama, omdat te trachten tocht te mogen ontvangen, Maar dat lukte uiteraard weer niet. Ondanks de zeer goede service van hun klanten service deze keer, lukt het niet. Jaren heb ik vroeger, een jaar geleden veel zaken gedaan, toen men nog in het Hoge Noorden het bedrijf hadden, toen was het een zeer fijne club om zaken mee te doen, en kwamen ze hun afspraken na. Dat is nu verleden tijd helaas.
Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg vervelend om te vernemen dat u problemen heeft ervaren met de levering van uw order. Ik zie dat u hierover inmiddels contact heeft gehad met één van mijn collega's en dat we u een passende oplossing hebben aangeboden. We hopen dat we er zo spoedig mogelijk uit komen! Met vriendelijke groet, Thirsa
Altijd goede prijs/kwaliteit
Winparts denkt mee met de klant wat nodig is . Ook bij klassiekers. Ook mooi van fabrikanten dat dit soort onderdelen nog leverbaar zijn Top !
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire