Zeer betrouwbaar alles was optijd netjes

Niet tevreden!

Alle dozen waren nat in oil. Gellukig filters die heb ik ook besteld waren droog. Ik ga nieks meer bestellen.

Gewoon zo als altijd , snel geleverd.

Precies wat ik besteld heb

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede en snelle levering. Goede kwaliteit en keurig verpakt. Ik ben zeer tevreden over jullie en zeg tegen vrienden en familie dat ze onderdelen bij jullie halen moeten. Ik haal bij jullie onderdelen en mijn kinderen ook, dus goede service.

Snelle levering. Duidelijke site!

Snelle levering en duidelijke site. Klantenservice personeel is vriendelijk!

Ze zijn niet echt flexibel

Ik had iets besteld en het was nog niet verstuurd en ik wilde er een product aan toevoegen maar dat kon helaas niet omdat de order al in behandeling was genomen, dat vind ik niet echt flexibel

snelle afhandeling

Snelle afhandeling en verzending. Op vragen via de chat waren antwoorden niet geheel professioneel. Begreep vraag niet goed en gaf zo maar een antwoord, technische niet goed.

Kapotte lampjes werden zonder moeite vergoed

Ik had lampjes besteld en de bezorgdienst had ze zo over de poort gegooid. Dat hadden de lampjes helaas niet overleefd. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door een erg behulpzame medewerker. Ze denken met je mee en het geld stond snel terug op de rekening.

Scherpe prijzen en snelle levering

Goede service en scherpe prijzen. Ruim aanbod en voer ons extra voordelig omdat we in de buurt wonen en artikelen kunnen ophalen na melding dat bestelde product binnen is

Snel en goed materiaal

Negatief, na betaling melden dat het product niet op voorraad is

Na betaling pas melden dat het product niet op voorraad is. Ik had elders de bestelling kunnen plaatsen.

Zeer correct en snel geleverd

Tijdens bestellen had ik 3 x gebeld kreeg steeds een andere persoon aan de lijn die me alle goed hielpen Geleverde lampen zijn van het goede merk en geen imitatie Netjes verpakt en bezorgd

Slecht

Nou ik heb een product besteld voor 495 euro terwijl het 395 op de site was dus ik dacht ik krijg 100 terug maar heb maar 64 euro terug gekregen vind dat best onzin. Dat is voor mij gewoon stelen Maar ja het product was wel goed in orde

Gewoon Top

Goede en Snelle Service

Snel en kompleet

Duidelijke website met goede keuzes en informatie.

Goede service en snelle levering

Goede service goed geregeld

Netjes bestel al lang onderdelen voor mijn auto bij Winparts. Gewoon goed goede service goede prijzen uiterst tevreden

Juiste product en snel geleverd

Slechte aftersales

Ik heb netjes mijn kenteken ingevuld voor mijn Opel Adam. Ik had olie nodig en een nieuw olie filter. Makkelijk besteld via de website waar hun aangeven dat er 0W20 in moet. Thuis de spullen de volgende dag ontvangen, echter zag ik op de olie dop staan 5W30. De dealer even gebeld en deze geven inderdaad aan dat de auto 5W30 nodig heeft. Even de chat geopend en gevraagd hoe dit zit en of ik de producten gratis kan retourneren i.v.m. het niet mijn fout is wat op de website aangegeven wordt. Hierop wordt steeds vermeld dat de auto ook 0W20 mag hebben, en dat ik de kosten voor de verzending op mijn rekening moet nemen. Jammer dat het zo moet lopen, het is namelijk niet mijn foutieve informatie wat ik deel op de website.

gemakkelijk keuzes maken op grond van kenteken

Duidelijke website, keuzes uit diverse fabrikanten en kwaliteiten, snel geleverd

Het pakket hebben ze de helemiddag voor de deur neer gezet.

Het pakket word niet netjes bezorgd duren auto onderdelen worden gewoon uren voor je deur neer gezet. Bestel hier niks !

super snel en prima kwaliteit

was super snel in huis en alles klote. Dank

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire