Slecht

Na een accu te hebben besteld welke pasgarantie had en overeen kwam met het kenteken van mijn auto deze besteld. De accu pastte dus niet. Was te klein voor mijn auto. Na contact te hebben gehad werd mij een passende accu aangewezen die 2 x zo duur was. Nu wou ik dus mijn geld terug en deze retour sturen. Moet ik 15 euro afhaal kosten betalen. Slaat nergens op.

Goede klantenservice

Na onduidelijkheid van de track and trace code, contact gehad via de chat en toen tot duidelijkheid gekomen over de status van de bestelling.

Alles makkelijk te bestellen via het kenteken, optijd verzonden en goed verpakt.

Ruime keuze snelle bezorging

Prima en goed advies

Compleet en goed de bestelde items afgeleverd.

Goed, snel en niet duur!!!

Goede kwaliteit, snel geleverd en zeker niet duur.

Als is goed, verzendind en artikel zijn goed ook de prijzen.

Snel en eenvoudig

Bestelling werd snel en eenvoudig besteld en zeer snel verstuurd

snel,passend en goed werkend

prima service, snel en goed spul

Uitstekende service

Ik ben prima geholpen door jullie medewerkers. Onderdelen waren zoals aangegeven binnen 2 dagen aangekomen. Enige minpunt was dat mijn 5 liter olie samen zat met de filters bouies en dergelyke . Verpakkingen waren verpletterd maar verder goed geregeld en een uitstekende service aangeboden gekregen.

Goed en snel geregeld

Goede en snelle service

Makkelijk zoeken op de site

Door kenteken selectie precies het juiste onderdeel kunnen vinden, volgende dag bezorgd.

Kwaliteit

Onderdelen zijn goed

Goede kwaliteit, en indien voorradig snelle levering..

Div keren besteld bij Winparts, de prijs van de delen valt enorm mee!!

Is oke

Supper goe!!

Alls ik iets nodig he is alles in orden sel rn top !!!

Prettig bestelproces en goed product; prijzige bezorging duurde langer dan verwacht

Proces van bestellen was prettig en prijs van product dik in orde in vergelijking met alternatieve webwinkels. Bezorging viel wat tegen door hoge prijs in combinatie met langere wachttijd dan aangegeven bij het bestellen (na 3 dagen ipv 1 dag)

Top service voor een lage prijs.

Door een ongelukje het glas van m'n buitenspiegel gebarsten, voor nog geen 8€ vervangende spiegel besteld en binnen 24uur in huis.

Kapot onderdeel

Hoi. Na een kapot onderdeel ontvangen te hebben meteen een nieuwe en betere gratis gekregen Uitermate betrouwbare service

Duidelijke site

Zeer duidelijke site met nog leuke prijzen om een auto te repareren

Perfecte onderdelen en leveren

Snelle levering en goede onderdelen

Snel geleverd, goede onderdelen

Goede oliefilter

Klein beetje gesukkel maar verder prima

Goede webshop

Webshop met snelle levering en goede prijzen. Duidelijke website

super snelle jongens

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire