Snel en gemakkelijk

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Goeie service

Ik vond het prettig

Top service!

Het bestelde was op tijd en goed ingepakt

vlotte en correcte levering van geplaatste bestelling

positief

Levertijd ver overschreden

Communicatie loopt langs elkaar

Goed geregeld!

Tevreden klant.

producten en site ok, leverinfo en levering onbetrouwbaar

bestellen gaat simpel. je kunt op kenteken zoeken. ze hebben veel op voorraad en je krijgt ook redelijk snel response op je vragen. maar mijn probleem is dat een leverdatum wordt aangegeven die nooit gehaald wordt. in groter letters geven ze aan wanneer je de onderdelen ontvangt. en in heel kleine letterjes onderin staat dan een disclaimer. ok als er een calamiteit is dan zal het eens wat uitlopen. maar nu is het structureel. het wordt niet op tijd verzonden. en wordt dan ook niet op tijd geleverd. vervelend omdat je vaak moet plannen om het pakket aan te nemen. ik heb liever een wat latere nauwkeurige leverdatum dan die datum die ze afgeven en die nooit gehaald wordt. Als het dan heel lang duurt kan ik altijd nog even locaal wat halen. Ik ben er voorlopig weer even klaar mee.

Snel en kwalitatief zoals gewenst

Heldere info snel geleverd en scherpe prijs voor E een kwalitatief goed product

goede spullen en een snelle verzending

gewoon goed

Goede overzichtelijke website, snelle bezorging

Ik werd keurig te woord gestaan. En goed geholpen. En het is gegaan zoals afgesproken. Ben

Na een week nog geen reactie op vraag per email.

Knipperlichten passen niet zonder aanvullende aanpassingen. Winparts heeft nota bene de verzending nog uitgesteld omdat ik in eerste instantie geen kenteken had opgegeven. Toen ik dat een dag later wel had opgegeven, kwam verzending snel op gang. Onderdeel blijkt niet samen te gaan met de originele lampfittingen van de auto. Per mail een reactie/oplossing gevraagd. Reactie blijft uit.

Fatsoenlijke prijzen maar levertijden kloppen niet

Ik neem juist de moeite om alles in het winkelmandje uit te zoeken op levertijd binnen 2 dagen. Resultaat: levertijd onbekend. Ik snap dat het soms druk kan zijn maar zet dan gewoon een disclaimer op de site. Ik had in de tussentijd ook naar een winkel kunnen gaan in het weekend.

Ruim assortiment en uitstekende klantenservice

Aan hoe kleine dingetjes die misgaan worden opgelost kun je meestal merken hoe klant- en servicegericht een bedrijf is. Dat is bij Winparts prima in orde, heb ik ervaren. Dat de telefoon snel werd opgenomen was misschien toeval, maar ook dat kom je niet overal tegen. Door deze belangrijke 'bijzaken' i.c.m. het omvangrijke assortiment scoort Winparts bij mij hoog. Absolute aanbeveling!

zeer goede ervaring

overzetdorpel en binnenplaat besteld. met 2 dagen in huis. ik heb de binnenplaat terug gestuurd had deze niet nodig zeer eenvoudig en correct afgehandeld.

Even zoeken op kenteken , dan is een keuze maken zo gefikst.

Snel geleverd goede prijs.

Makkelijk te bestellen via site Snelle levering Goede prijs

toppie

Prima produkt. Prima bezorging .Zeer correcte afhandeling

Product van rubber mat en een beschermhoes zijn nog niet geleverd

De rubber mat en de beschermhoes besteld onder order nummer WP 222-058169 De datum 30-01-2022 is nog niet geleverd. Dit is ruimschoots langer dan alle andere maatschappijen. Deze review , opgestuurd door Winpart.nl zelf in te vullen door de klant, wordt voor de levering van de bestelling naar mij toegestuurd. Ik kan geen oordeel geven over de kwaliteit van het product zelf. Wel over de levering-duur. Die is in verhouding tot de andere maatschappijen traag. Echter volgens de voorwaarden van Winparts.nl, die luid dat er binnen 30 dagen na de dagtekening van bestelling geleverd mag worden, voldoet Winparts.nl aan al haar criteria.

Op maat geleverd

Aan te bevelen voor een ieder

Goed product

Het zelfde als het originele product.

Al vaker hier besteld altijd goede producten gekregen

Netjes volgens afspraak geleverd.

Goed en stevig verpakt.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire