Goede vlotte levering

Helemaal volgens verwachting

Komen afspraken niet na, slecht bereikbaar en via chat ook geen reactie

Belooft dat goederen gehaald zouden kunnen worden, dan ineens niet meer mogelijk, vervolgens dag later nog geen bevestiging dat de onderdelen binnen zijn

Niet tevreden

Betreft ordernummer: WP221-645051/ RMN 21-35607. Voor mijn Peugeot 206 (XJ-JS-54) had ik met spoed een kachelweerstand nodig. Ik heb op uw website gezocht door mijn kenteken in te voeren. Daaruit bleek dat o.a. het merk Topran, bestelnummer 723893 EAC geschikt zou zijn. Voor alle zekerheid gechat met één van uw medewerkers, en deze bevestigde dat deze kachelweerstand voor deze Peugeot volgens uw systeem zou passen. Kort voor kerst ontving ik van u dit product en toen bleek dat de kachelweerstand niet paste. Gelukkig vond ik nog een garagebedrijf zo kort voor kerst bereid het probleem voor mij op te lossen. Ik heb de kachelweerstand bij u voor retour aangemeld en aangegeven dat het product niet juist was geleverd. Ik vind het nu niet klantvriendelijk, dat ik nu voor de verzendkosten opdraai, nu het onderdeel bij u verkeerd in het systeem staat vermeld als geschikt voor mijn 206. De verzendkosten staan in dit geval voor mij niet in verhouding tot prijs van de kachelweerstand.

Snel en goed geleverd

Keurige windgeleiders tegen scherpe prijs

Snelle levering, en niet duur.

Uitstekende service.

Snel service en goede kwaliteit Producten voor weinig geld .

Toppie service

Een emmer zonder gritguard geleverd deze werd gelijk nagezonden

Perfecte en snelle service

Mijn product werd zeer snel en netjes geleverd.

Snel gevonden, snel besteld, snel geleverd

Bij winparts heb ik mijn bestelling snel bij elkaar kunnen vinden. Deze werden snel geleverd, daar was ik erg mee geholpen.

Volgens afspraak

Levering van het ruitenwisserblad is prima op tijd en het juiste artikel. De verpakking had wel wat kleiner mogen zijn.

was altijd goed maar tegenwoordig erg slecht

Alles is op voorraad totdat je besteld dan moet je ineens 3 weken wachten op je product. maar de hebben wel alles op voorraad staan. besteld op 09-01-2022 alles zou op voorraad zijn toch zijn er 1 product met een levertijd vanaf 11-1-2022 en 2 producten zijn leverbaar vanaf 08-02-2022. maar de website geeft gewoon aan dat alles op voorraad is slechte service tegenwoordig, was voorheen goed

Nigdy na czas

Kazda przesylka ktora zamawialem, nie docierala do mnie na czas. Podczas zakupu na stronie podane jest, ze jesli zamowie nie bedzie zlozone przed godzina 17.00,to przesylka dotrze do mnie po jutrze. Niestety kazdorazowo dociera do mnie pozniej. czasemnawet o kilka dni.

• Poleciłbyś nas? Nie

Kwaliteit

Snel geleverd goede prijs kwaliteit

Perfect geegeld

Klasse geregeld.snel opgestuurd ...kwaliteits producten Bedankt winparts.!!

Spullen waren niet op tijd binnen

Alle spullen zijn gewoon aangekomen, maar heb 5 dagen moeten wachten ipv 1..

Makkelijk het juiste artikel besteld door kenteken invullen, raammechanisme voor passagierskant met behulp van tekening in een uurtje gemonteerd.

Voor de verjaardag van mijn broers 2 emmers met autowasspullen gekocht. Helaas waren de emmers bij aankomst stuk. Zonder gedoe 2 vervangende emmers gekregen. Erg vriendelijk & goede service. Mijn broers zijn er erg blij mee.

goed prijs, snelle levering

Ruimte keuze, goede prijs en ik had mijn bestelling erg snel in huis.

Slechte communicatie

Bestelling is op zich goed verlopen. Echter, de bestelde lijm bleek volledig uitgedroogd te zijn. Ik heb dit per mail kenbaar gemaakt aan de klantenservice. Maar na 5 dagen nog geen reactie gehad. Project staat nu stil, in afwachting van een reactie van Winparts.

Super snel geleverd!

Vandaag besteld morgen in huis.. Toppie En vele malen goedkoper dan bij andere internet shops..

zending exelent, maarr de afhandeling door post NL heel wat minder

krijg twee berichten dat mijn levering in een afhaalpunt geleverd wordt, dit daar ik zogezegd niet thuis was, maar was het wel, en dan wordt het 2dagen later door mijn buurman binnengebracht!

Goede website en goede verzending.

Goede en snelle levering

Product voldoet volledig aan de verwachting.

Startmotor in goede conditie ontvangen

Levering duurde wat langer omdat het onderdeel uit Duitsland kwam

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire