Alles prima verlopen. Bestelde onderdelen (achterlichten) snel in huis. Top!@

Prima levering

Makkelijk te bestellen, snelle levering, goed spul, scherpe prijs.

Had vlot nieuwe ruitenwissers nodig. Makkelijk te bestellen voor een scherpe prijs. Vlot geleverd en het paste keurig.

Slechte levering

Tot drie keer toe levering verzet zonder tijdig bericht

Zo als altijd

Bestellingen gedaan en keurig op tijd kunnen afhalen.

Geen haken en ogen!

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte website. Boven de €50.- geen verzendkosten. Gratis retourneren. Kortom: prima.

Goed en volgens afspraak geleverd

Uiteindelijk het juiste geleverd.

Artikel is zoals omschreven geleverd. De levertijd was om te huilen! D slogan "voor 12.00 uur besteld, morgen in huis" kunnen ze beter verwijderen. Voor het artikel verzonden was , waren we 3 dagen verder, en dan moet DHL (doe het langzaam) nog wat gaan doen.....

slecht

Heb bestelling gedaan op 01/01/2022. Deze ging geleverd worden op 04/01/2022 Niet dus , ik gaan kijken naar mijn site, staat er wordt geleverd 05/01/2022. NIET DUS. Ik gaan kijken naar mijn site, staat er wordt geleverd 06/01/2022. NIET DUS. Ik gaan kijken naar mijn site, staat er wordt geleverd 07/01/2022. Afwachten zekers maar met dit schrijven laat ik weten dat als het er morgen NIET is dat retourneren de boodschap is. Wij klanten zijn mensen en Geen nummer zoals ik nu voel dat we behandeld worden. Hoe kan nu iets geleverd worden als het nog in behandeling is bij Winparts, stel me de vraag of jullie wel alles goed opvolgen. Betaling was er op 30min al van de rekening maar jullie afspraken na komen hola da's iets anders. Jammer want dit is de eerste keer dat dit me gedaan wordt maar ook de laatste keer. Pas jullie pagina aan want er zitten fouten in (grote) Groet van een geïrriteerd persoon

Always perfect ! Fully recommend

Levertijd niet realistisch, klant wordt aan het lijntje gehouden.

Onderdelen besteld die zogenaamd op voorraad zijn, na twee werkdagen af te halen. We zijn nu een week verder en ligt nog niet klaar. Je denkt iets vlot te krijgen maar dat blijkt een loze belofte. Levertijd blijft staan in het verleden en ook de klantenservice kan geen indicatie geven. Maar al wel betaald. Ook in andere reviews te lezen dat dit steeds regelmatiger voorkomt, heel jammer en geen aanrader meer.

Alles snel op tijd geleverd

Alles prima op tijd

Snel gelever, mooie prijs.

Snel gelever, mooie prijs.

Great stuff

Great price and customer service. Very quick sending, very happy.

Makkelijk met bestellen en op tijd leveren .

Vele materialen en handig op kenteken zoeken , prijzen zijn ook goed.

Snelle levering. Goede communicatie. Goede prijs

Goede en snelle service

Goed gedaan.

perfect

dik tevreden

Prima bedrijf

Goede ervaring

Goed afgeleverd en service

Mooie prijs en goed service

Mooie en prima passende matten blijven goed en veilig op z'n plaats liggen.

Goed en snel geleverd.

Goedkoop en beste kwaliteit.

Mijn spulletjes correct ontvangen! Communicatie kan beter

Bestelproces is eenvoudig en zoeken gaat goed op de site. Wat ik zelf miste was even de bevestiging en status updates van de order per mail. Je moet dus op de site kijken wat de status van de bestelling is.

De garantie voor 21.00 uur besteld de volgende dag geleverd is kul

De garantie voor 21.00 uur besteld de volgende dag geleverd is kul. het bestelde artikel was prima zoals ook de prijs. Als je niet kunt garanderen dat de volgende dag geleverd kan worden moet de daar geen reclame voor maken is op zijn zachts gezegd misleiding.

toppie

snel geleverd perfecte kwaliteit

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire