Product snel ontvangen

voor 21 uur besteld morgen in huis

was 3 dagen later en is vervelend als je auto niet kan worden gebruikt

zeer prettig en snel

mijn bestelling binnen 24 uur binnen

zeer vlotte levering van gewenst produkt (ruitenwissers auto), dat ik gemakkelijk kon plaatsen op mijn Seat Arona

Bestelling nog steeds niet binnen

Kan ik niet geven heb me bestelling nog steeds niet binnen

Order perfect geleverd, goede communicatie

Nvt

Nog weinig ervaring mee.

Ik doe nog niet lang mee

Zie onder....

Vlot geleverd en goed passen,da's mooi voor zo'n oud spulletje.....

Degelijk.

Idem.

Snel

Leveringen worden snel bezorgd Producten zijn goed

Goede kwaliteit en prijsstelling!

Net als de vorige bestellingen zeer tevreden over de producten en verzending!

Helpdesk

Heb mij goed geholpen

Goeie service en duidelijkheid over de status van de bestelling via de website

Snel, makkelijk en gunstige prijs.

Al vaker tot volle tevredenheid onderdelen besteld. Ook nu weer snel geleverd tegen een scherpe prijs. Levertijd volgens verwachting (in dit geval dus opnieuw snel). Kortom, het blijft een aanrader.

Goede prijs kwaliteit verhouding Eenvoudig de juiste onderdelen te selecteren

Goude service

Goede producten.

Al heel veel producten bij Winparts besteld omdat ze goede producten leveren. Alleen duurt het lang voordat je het thuis hebt. Meestal 3 dagen , maar soms ook langer zonder dat je het hoort. Dan sta je wachten op producten met een kapotte auto. In deze tijd moet dat zeker sneller kunnen. Verder goede service en geen klachten.

ervaring was goed

Slechte levering

Lever datum wordt van 2 dagen verlegt naar 4 dagen ze geven het argument dat op voorraad niet op hun vesting op voorraad betekent zij hebben dan ook met een levertijd te maken lekker duidelijk, erg prettig als je auto dan niet bruikbaar is al die tijd omdat je op onderdelen zit te wachten

Grote keuze, snelle levering

Ook voor minder courante autotypes zijn veel onderdelen leverbaar.

Top spullen , snel geleverd

Flexibele, helpdesk, aardige medewerkers, fijn bedrijf

Zeer goed!

Goede snelle service met goede prijzen. Lastig blijft dat bij onderdelen waarbij er geen 100% paszekerheid is delen heen en weer gestuurd moeten worden wat weer tijd kost. De retourservice is echter wel goed opgezet.

Waardeloze leveringstijden en service

Bestel je bij Winparts omdat leveringen bij bekende Duitse leverancier te lang duurt en te moeilijk is, kom je vies op de koffie. Bestellingen duren veel te lang bij Winparts. Ze hebben blijkbaar zelf geen magazijn bij Winparts. Alles geoutsourced denk ik. Als je een klacht over een artikel hebt, Jan de klantenservice niets voor je doen. Als het artikel nieuw is kun je het terugsturen maar bij incomplete of niet passende artikelen heb je een probleem. Ik wacht nu al 3 weken en twee revisiesetjes voor een remklauw. Bij de eerste de beste hobbywinkel liggen ze op voorraad. Denk dat ik hier niets meer bestel. Dan maar die grote Duitse leverancier,

Bestelling mits op voorraad snel geleverd

zoals t hoort

top

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire