Aflevering bestelling 23 dec werd 24 dec

De achterruitenwisser is goed ontvangen. Wel kreeg ik het ding van 20 cm en 2,5 cm dik in een grote doos 35x23 29 opgevuld met een enorme sliert luchtkussenplastic. Met een stevige envelop A4 had hij makkelijk door de brievenbus gekund. De eveloppen waren op waarschijnlijk. Groet Ed de K

Jammer dat er een onderdeel gebroken was

Er was een montage-oog gebroken van een koplamp. Die hebben we uiteindelijk zelf gelijmd omdat de oude lampen inmiddels met veel moeite waren verwijderd. Levering wat verder top!

Geleverd op tijd volgens afspraak

Efficiëntie en klantgericht ten top

Snelle levering van kwaliteitsonderdelen. Helaas had IK verkeerd type besteld. Via website even chatten met naverkoopdienst en ik kreeg mijn "returnlabel" toegestuurd. Pakje met retour bij de post geleverd. Binnen enkele dagen krijg ik de correcte spullen terug thuis. Vrij zorgeloos aankoop wisselen, al was het mijn EIGEN fout. Bedankt...en sorry voor de nodeloze last, Winparts! Een aanrader dus.

VARTA ACCU

Zeer snel en goed afgeleverd. Ben erg tevreden over Winparts . Heb er al heel wat keren besteld . TOP BEDRIJF . Uut Grunn

Alles netjes op tijd ontvangen en hetgeen retour is gegaan is netjes afgehandeld.

Snelle en goede service

Helaas werd een niet-passende accu geleverd, ondanks dat ik via het autokenteken een accu had besteld. Na een vlot chatcontact de accu kosteloos geretourneerd - de verzending was eveneens gratis - en snel het gehele betaalde bedrag retour. Uiteindelijk via de dealer een vele maken duurdere accu gekocht. Eindoordeel: een goed, prijsscherp en zeer adequaat reagerend bedrijf, bij de aanschaf van een accu beter eerst even chatcontact opnemen om zeker te zijn dat een passende geleverd wordt.

Snel en netjes geleverd.

Exact geleverd volgens bestelling

Ik heb precies gekregen wat ik had besteld. Goedkoper dan de dealer en thuisbezorgd! De levering kwam niet 1 dag na de bestelling maar een dag later. Kennelijk kwam dit door de drukke decembermaand. Daar had ik rekening mee gehouden.

Spigel was niet goed en Rik heeft mij uitstekend geholpen. Dank!

Zeer slechte service

Accu besteld zal donderdag aankomen uiteindelijk werd kwam ik erachter na contact met klanten service dat het pas vrijdag zal aankomen. Bestelling geannuleerd , maar nee ze sturen het gewoon op. Daarna was ik van plan om het pakket te weigeren, maar nee meneer de bezorger levert het bij de buren terwijl ik thuis ben terwijl ervoor getekent moet worden.uiteindelijk mail ik klanten service krijg ik als antwoord dat de accu kan worden opgehaald voor 15 euro. Vervolgens negeren ze mij mailtjes volledig. Het is echt te schandalig voor woorden.

Bestellen prima, als er zich een probleem voordoet helaas geen hulp

Helaas geen snelle probleem oplossing. Al email verstuurd en pas vier dagen later iets wat op een antwoord moet lijken. Jammer want ik was tevreden.

Regelmatig word de levertijd ten nadele aangepast

Reeds enkele malen spullen besteld , de levertijd elke bij bestelling word getoond word dan ook regelmatig verder vooruit gepland . Dit kan wel eens tot problemen leiden als je ze echt nodig hebt en dus later de auto weer inzetbaar hebt .

Zoals al meerdere jaren prima!

Goede service. Goede kwaliteit producten. Goede klantenservice.

Ik had besteld echter wilde er iets bij bestellen, 1 telefoontje geen probleem en de volgende dag geleverd n.d in kersttijd

Fantastisch.

Ik ben goed op weggeholpen en alles werd duidelijk uitgelegd via de chat. Klasse!

Makkelijk en snel bezorgd

S'middags besteld en de volgende dag in huis met ook nog een gratis attentie!!

komen bestellingen en afspraken na.

ze doen wat je besteld , altijd top.

snel geleverd

veel keuze snel geleverd

Helemaal goed.

Helemaal goed.

Levertijden zijn slecht

Vandaag besteld voor 1600 is overmorgen geleverd is complete onzin... Het zou zogenaamd aan de bezorgdienst liggen... Maar als je goed checkt is er niets overgedragen aan de bezorgdienst savonds. Het lijkt er op dat winparts doet voorkomen dat je door hun doorbestelde onderdelen binnen zijn maar blijkbaar dus niet, anders kun je ze toch gewoon gelijk aan Postnl of DHL overdragen? Heel slecht... Als je via de chat om info vraagt wordt je afgescheept met een ***smoes en de schuld wordt direct op Postnl afgeschoven.

Snel en voordelig

Goede catalogus, duidelijk omschreven maakt keuze eenvoudig

Mijn ervaring met Winparts is super goed!

Goede uitleg bij plaatsen van een bestelling van het juiste product, zeer goede service en de bestelling komt netjes op tijd.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire