zeer snelle bestelling.

De onderdelen zijn éénvoudig en snel te bestellen en worden snel geleverd!

Duidelijke informatie over de artikelen, snelle levering!

Fijn dat de artikelen dmv je kenteken gematched worden. Krijg je een mooi overzicht. De ruitenwissers passen perfect. Duidelijke communicatie en snelle levering.

Artikel besteld en 2 dagen later in huis; heel goed verpakt om beschadiging te voorkomen.

Producten passen niet

Kentekenen ingeklopt en ruitenwissers besteld. Echter de ruitenwissers aan de bestuurders en passagierszijde paste niet. Mijn auto heeft een klik systeem met een knop en bij opgestuurde ruitenwissers gaat dat niet, terwijl ik netjes mijn kenteken heb ingevuld (VW polo). Jammer, ruitenwissers weggegooid.

tot nu toe echt helemaal top

Jullie zijn echt super Snelle levering Super goede service Top prijzen Kortom voor mij niemand anders NEVER CHANGE A WINNING TEAM

Bestelproces verloopt simpel en snel

Mijn derde bestelling en weer prima

Primá

Ruiten wisser blad besteld, direct ontvangen, het past en doet het geweldig. Ben tevreden.

wel beloven, niet waarmaken in de praktijk.

Wel op tijd betaald, echter twee dagen te laat geleverd.

Goeden kwaliteit en nakomen levert tijd zeer goed .Bedankt.

Overzichtelijke site met een snelle en vriendelijke service

Helaas was het bestelde artikel vanwege een miscommunicatie niet geschikt maar de afhandeling hiervan was prima geregeld. De chatfunctie ervaar ik ook als zeer prettig!

Alles gekregen zoals besteld

Alles goed met ontvangen

Voor mij een goed bedrijf

Makkelijk te bestellen en snelle perfecte levering

Goed service

pima

op tijd geleverd en goed verpakt

Aflever datum klopte van geen kant

Te.lange levering

Nog niet alles ontvangen

1 besteld product nog steeds niet ontvangen

Snel en correct

Duidelijke beschrijving en goed en snel gelegerd

steeds correct

Voor mij een betere autonderdelenwinkel. Ik zou wel een verlanglijstje appreciëren.

Goede kwaliteit en prijs

Over een tijdspan van meer dan 5 jaar meerdere bestellingen geplaatst en nooit problemen gehad. Kort gezegd: Ik ga hier nog vele malen meer onderdelen bestellen, bedankt!

Mijn ervaringen zijn bi Winparts altijd goed.

Goed en mooi op tijd gelevert.

goede producten trage verzending

uitlaat kapot nieuwe besteld zou volgens de site 2 dagen later in huis hebben jammer dat hij na 3 dagen nog op verzendklaar stond en pas na telefoontje eind van de middag toen overgedragen is aan de bezorger gelukkig wel de goede uitlaat

Ruime keuze van artikelen. Snelle levering

Veel keus ,niet echt duur, verzorgde snelle leveringg

Heb goede ervaringen met winparts , hebben ontzettend veel en een snelle leveringsservice

Snelle levering en reactie op telefonisch contact.

Gebruik gemaakt van een omruil mogelijkheid omdat het bestelde onderdeel niet de juiste was, het paste niet! Levering volgt nog maar wel zo netjes dat deze het kan.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire