Werkt zoals het hoort.

Alles prima met 1 kanttekening. Soms moet ik op een andere webshop naar een onderdeel voor mijn auto zoeken omdat Winparts dan geen onderdeel in jullie zoekmachine aangeeft. Dat zou beter kunnen.

Altijd fijn om hier te bestellen

Ik bestel hier al jaren mijn auto onderdelen en er is altijd voldoende op voorraad en het is snel geleverd

Net als altijd, zeer goed!

Nooit geen problemen gehad met winparts, ik bestel hier echt al jaren.

Slecht medewerkers

Ik heb bestelling bij winpares.nl 3 dagen wacht tijd Eindelijk onderdelen binnen Maar verkeert maten Ik heb Kontakt.met klantenservice om de onderdelen terug te sturen Hij zegt Terug sturen op mijn eigen kosten Ik vind echt Fa×××××××××××

Top!!

Product precies zoals het beschreven stond en snel geleverd, Top dus!!

Goede website en snelle bezorging

heel tevreden

ik had iets verkeerd besteld (bougies voor een oude gmc) en werd daar door winparts op gewezen met een mail of ik even contact wilde opnemen. Daardoor heb ik dus de goede spullen ontvangen en het heeft niet tot vertraging van de eerdere aangekondigde bezorgdatum geleid. Tevredenheid alom.

Vlotte, verzorgde levering

Vlotte levering van wieldoppen Netjes verpakt.

Prima verlopen!

Alles naar wens!

Juiste product gevonden door duidelijke productomschrijving en snel geleverd.

Makkelijk besteld en snel geleverd , zeer tevreden !

Geen verpakking materiaal!

Accu besteld. Kreeg ook alleen een accu! Zonder doos, zonder plastic! Perfect!

Mooi product snel geleverd

Snel geleverd en prima product. Klarna gaf veel strubbelingen.

Winparts is altijd mijn favoriet

Winparts is altijd mijn favoriet bij autoonderdelen. Professioneel, snel en geleverd en achteraf betalen. Ze zijn ook niet te duur.

Alles prima

Alles prima

Er stond op de site dat het onderdeel niet zou passen. Zelf de vergelijking gemaakt toch aangeschaft het onderdeel past perfect.

gewoon goed

Ik bestel er regelmatig onderdelen en er gaat niets fout. wel even goed kijken naar bouwjaar. ben tot nu toe erg tevreden. vergleken mat autodoc of mister auto

Grandioos!

Snel en perfect geleverd!

Top kwaliteit

Top kwaliteit qua materialen, vriendelijke en snelle levering! Bij vragen wordt er goed met je meegedacht naar oplossingen.

Goed geregeld.

Snelle levering, matig verpakt

Erg snel geleverd dat is fijn. Ik had best wat onderdelen besteld, waardoor het in een grote doos is ingepakt. Wanneer je met de doos schudt vliegen onderdelen heen en weer. De distributieriem set is al eens open geweest en weer dicht geplakt. ook de spanrol, en looprollen in de doos zitten niet meer in hun zakjes. Het zal waarschijnlijk geen kwaad kunnen, maar dit geeft mij geen goed gevoel voor een essentieel onderdeel als deze.

De chat dienst sneller handelen

Vandaar mijn dubbele bestelling

snelle levering naar tevredenheid

Makkelijke website en goed te vinden. Product snel geleverd.

Slecht!!!!

Aircopomp telefonisch besteld met kenteken, en dan krijg je de verkeerde. bij het terugsturen moet de klant de verzendkosten betalen. Toch maar even gebeld met Winparts, maar dan was het beleid en daar weken ze niet vanaf. conclussie is dat ik daar nooit iets weer bestel!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire