Gewoon goed

Nemen de moeite om te zorgen dat de goede onderdelen voor de auto bij de klant komen. Hulde

Snelle levering, helemaal top

Snel gevonden wat ik zocht. Snel geleverd

Goede prijs en supersnelle levering

Product in minder dan 24u ontvangen

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Prettige website met goede producten tegen een scherpe prijs.

Snelle en goedkope levering.

Mijn ruitenwissers had ik snel in huis, voor een goede prijs.

Goeie prijs en op tijd bezorgd

Goeie en lage prijs en op tid bezorgd dat niet veel dagen duurt, Een optimale service die ik als mijn vaste parts leverancier beschouw.

zeer goed verzorgt

alles was goed

levering niet volgens de site Pas 2 dagen later

beloofd levering niet gekregen maar pas 2 dagen later

Ligt eraan hoe mijn klacht wordt afgehandeld

Naar jullie heb ik geen klachten alleen naar DHL de leveringen zijn zeer zeer slecht daardoor ook defect achterlicht want ik ga er niet van uit dat jullie defecte spullen verkopen Gz Roger

levering was later dan aangegeven

producten waren goed maar levering was later dan aangegeven.

shipping late and at wrong address

the shipping is late and it was not delivered at the automaat as I requested, so I am not able to collect it (the shop closes at 5pm and at that time I'm working). I requested a refund but they want me to pay for the shipping costs.

• Would you recommend us? No

Absoluut waardeloos

Op 24 november deed ik onderstaande bestelling. Ik bestelde 10 sets (dus 10 keer 4) wieldoppen voor een bedrag van €2,29 per set. Zo stond het op jullie site, anders kon ik het natuurlijk ook niet bestellen. Bovendien was het wieldoppen-woensdag in de week van black friday, dus ik dacht een leuk voordeeltje te hebben. De blijdschap was van korte duur, want kort na het plaatsen van de bestelling werd ik gebeld door Winparts met de mededeling dat dit een fout op de website betrof en dat jullie de sets niet aan dit bedrag konden leveren. Er werd mij een voorstel gedaan om de wieldoppen voor ongeveer €10,- per set te bestellen, ruim 4 keer zo duur dus. Een domper, maar ik had weinig zin in een lange discussie. Aangezien ik ongeveer €20,- euro betaald had aan de wieldoppen, stelde ik voor om 2 sets te sturen, en het resterende bedrag te crediteren. Hier hield ik wel een kleine kater aan over, want op deze manier was de deal een stuk minder interessant, en dat terwijl de fout toch echt bij jullie lag en niet bij mij. Toen ik vandaag de doos opende, brak mijn klomp pas echt. Er zijn namelijk niet 2 sets verstuurd, maar 2 losse wieldoppen... Deze wieldoppen zien er bovendien uit alsof ze bij jullie in de tuin gelegen hebben.... Wat een ongelofelijk slechte afwikkeling van jullie eigen probleem, waar jullie mijn probleem van gemaakt hebben. Ik had deze wieldoppen vandaag nodig en ging er van uit dat ik het juiste in huis had. Voor de zoveelste keer laat Winparts hier steken vallen waardoor ik last-minute moet gaan rennen en op zoek moet naar alternatieven. Ik ben er helemaal klaar mee en ga voortaan gewoon naar de lokale automaterialenzaak. Want hoe handig het online bestellen ook lijkt, op Winparts blijken we keer op keer niet te kunnen rekenen.

altijd goed

Ik bestel frequent bij Winparts.

Juiste artikel en snelle levering.

erg goed

Super snelle levering ruiten wissers

Ben tevreden over de geleverde artikelen.

Mijn ervaring was op het eerste oog niet dat wat ik er van verwachte. Had de dag keuze in gevuld en zonder bericht werd de bestelling niet geleverd..... Misschien ligt dit niet aan winpart maar aan dhl..... Maar vond het toen we een teleurstelling...

Keurige levering voor een prima prijs

Wat autolampjes besteld en keurig geleverd

Zeer goede en snelle levering van kwaliteit onderdelen

Snelle en correcte levering

De bestelde ruitenwissers zijn van prima kwaliteit en waren ook snel binnen.

Nette prijs en juiste levering

Ruitenwisser op kenteken gezocht. Meteen gevonden, volgende dag geleverd. Top.

Snelle en goeie levering

Snel en goed. Prijs ook goed

Heel goed !!!

Snel service en goede kwaliteit weinig prijs

Zeer vakkundig en goed.

Bestel hier vaker materialen voor mijn auto. Dit gaat zeer snel en goed via de site. Onlangs meerdere spullen besteld. Bij levering bleek er een artikel beschadigd te zijn tijdens transport. Helaas kan dit gebeuren. Dit gemeld bij de klantenservice en zij hebben dit snel en goed voor me opgelost. Ben zeer tevreden en zal zeker mijn automaterialen hier blijven bestellen.

Snelle service, netjes ingepakt!

Nette levering, ook nog netjes een mail gekregen of ik een controle wou doen of de autospecifieke onderdelen juist waren. Erg netjes, kan je van de concurrentie niet altijd zeggen!

Geen levering maar wel betaald!

Heb een week geleden een bestelling geplaatst deze zou bij een pakket automaat van PostNL bezorgd worden. De bezorger is al enkele dagen onderweg volgens de track & tracé nu weet ik dat Winparts hier niet helemaal verantwoordelijk voor is maar goed ik.krijg wel drie mails van verschillende medewerkers dat ze een onderzoek gaan starten maar ik heb nog steeds mijn bestelling niet. Dit zoude ze naar mijn mening beter kunnen oppakken.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire