Snelle levering en overzichtelijke website. Goedkoper dan andere concurrenten.

Geen een ster waard

Vandaag bestellen - morgen thuis geleverd, staat op hun site. Dit is dus niet waar. Na 7 dagen heb ik de bestelling nog altijd niet ontvangen. Na contact op te nemen krijg ik te horen dat er vertraging kan zijn en dat ik maar moet blijven wachten. Ik hoop dat ik ooit mijn pakkje ga krijgen maar bij Winparts.nl MOET JE BEST NIETS BESTELLEN

Alweer alles PALLETIE

Net als voorgaande bestellingen?leveringen ,niets op aan te merken. Snel, accuraat, prijs kwaliteit, O.K.

Aantal keren wat besteld op dit adres en duidelijke leverdatum en netjes geleverd.

Goede ervaring met Winparts

Vriendelijk klantenservice

goede service snelle levering prijs gunstig

Groot aanbod, goede prijzen en snel geleverd.

Groot aanbod, goede prijzen en snel geleverd. Prima!

Vlotte levering, goed verpakt en product voldoet prima.

Maken beloftes waar

Nieuwe ruitenwissers. Altijd weer een zoektocht. Maar niet bij Winparts. Kenteken invullen en dan de keuze voor merk, complete set of alleen links, rechts of achter en welke bevestiging de wisser heeft aangeven. Bestellen, betalen en (mits op voorraad uiteraard) de volgende werkdag in huis. Prima geregeld en precies zoals het op de website staat. Goede prijs is belangrijk, maar zeker ook de kwaliteit.

Een goede en snelle levering. Top

Goede ervaring

Goede service miste een onderdeel dit keurig aangegeven moest foto en mail sturen daarna netjes bericht gekregen alles keurig afgehandeld en kreeg keurig onderdeel opgestuurd

top ervaring

netjes en snel geleverd

Snel geleverd, fijne website

De producten die ik nodig had kom ik snel vinden. Bestellen ging snel en duidelijk. Levering ook snel. Zeer tevreden

Ruim assortiment, goede prijs en snelle levering

Zoekende naar ruitenwissers vond ik snel de juiste en kwalitatief goede set. Volgende dag netjes geleverd.

Ontzettend goed

Snelle levering. En olie wat door DHL zelf niet was bezorgt wert door Winparts alsnog geregeld. Top bedrijf

waardeloos

Vul mijn kenteken in bestel led-lampen , voor de koplampen ,passen niet , zelf retour kosten betalen , ik bestel dus niks meer ,

Bestelling voldoet aan mijn verwachting.

Prima product

KOMEN HUN BELOFTES NIET NA VANDAAG BESTELD MORGEN GELEVERD

Bestelling gedaan op 28 november , op 2 december nog steeds niets gekregen . Hun uitleg is steeds hetzelfde , ligt aan de pakjes dienst . Sorry deze firma zal aan mij niks meer verkopen ,

Prima.

Correcte afhandeling.

Perfect, omwisselen van producten was geen probleem

Heb goede ervaring met Winparts, had product besteld war niet goed was door mijn eigen schuld omwisselen was geen probleem.

Super service, en snel besteld, en goedkoop

Goeie mensen aan het werk en super service en duidelijk, ik bestel nergens anders meer dan bij winparts

Prima onderdelen voor een mooie prijs

Alle onderdelen die ik besteld heb passen precies. Prima spullen voor een heel redelijke prijs. Vooral voor een oude auto van meer dan 30 jaar oud een must.

Op tijd binnen, alles correct in orde

Erg tevreden, snelle service en op tijd binnen.

Zeer slechte kommunicatie

na bestelling van dakdragers een bevestiging gekregen waarin 2 dagen levertijd wordt verwacht.. geen track en trace bericht.. bij nabellen blijkt dat de bestelling bij een andere leverancier vandaan komt ( staat niet op de site).. nu al 2 keer gebeld en na bijna drie weken is het artikel nog steeds niet geleverd en heb ik hierover geen enkel bericht ontvangen..

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire