Top 2de keer besteld

Top 2de keer besteld

Ik raad winparts aan

Was binnen 3 dagen verzonden

Duidelijke website, snelle levering

vrijdag bestellen, dinsdag pas in huis

Op de site stond dat ik de aankoop de volgende dag in huis zou hebben, zaterdags. Helaas op zaterdag was er nog niets bij de vervoerder en stond het op maandag. Wat dus uiteindelijk dinsdag werd. Beetje jammer

Goede communicatie, goede garantie afwikkeling

De pech met een nieuwe Bosch accu die ca 4 maanden na aanschaf defect bleek, is na wat correspondentie en persoonlijke aandacht prima opgelost door een omruiling (met borg betaling). Ook de borg is na het retour zenden van de defecte accu snel teruggestort, al met al geen bijkomende kosten voor mij. Prima aftersales dus!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Prima service Aan te bevelen

Goed product zielige levering

Op de site stond dat ik mijn bestelling binnen een week zou ontvangen. Na deze week heb ik ze zelf moeten mailen met de vraag waar mijn bestelling bleef. In een antwoord stond dat ik meer geduld moest hebben, uiteindelijk heb ik bij een andere verkoper oli moeten halen omdat ik langer dan verwacht moest wachten.. 2 weken daarna was er nog steeds niets binnen en heb ik ze weer gemaild. Bij een antwoord wordt gezegd dat ze het opnieuw zouden sturen. Eindelijk kwam daar mij pakketje en wat denk je?! Hele doos was plat gedrukt, zo erg dat zelfs de plastic lucht zakjes (ter bescherming) waren geknapt.. ik had nog echt geluk dat de producten in de doos onbeschadigd waren..

Snelle levering en keurig verpakt bezorgd

Mijn eerste bestelling. Achterlicht voor mijn bestelauto keurig geleverd en tegen een scherpe prijs. Ook de controle achtetaf van het juiste onderdeel op basis van het kenteken is erg prettig. Onderdeel was netjes en stevig verpakt. Keurige service. Aanrader.

Zeer goed.

Goede service en snelle bezorging. Onderdelen van goede kwaliteit. goede service bij terugsturen .

Snelle levering, goede produkten tegen redelijke prijs. Grote deuken helaas in een blik commandant.

Goede duidelijke website, tracktrace en artikelen Prijs ok.

Was niet thuis. Briefje bij de deur gedaan dat pakket bij de deur mocht en dit is gebeurd.

Goeden service

Had de verkeerde ruitenwissers bestelt . Maar zonder problemen en exstra kosten kunnen omruilen

Trage service en misinformatie

Wanneer ze een product niet op voorraad hebben wordt er een ander alternatief aangeboden zonder vermelding van de meerprijs. Vervolgens geef je akkoord en word je later geconfronteerd met de meerprijs. Ik vind dit niet klantvriendelijk. Ticketsysteem werkt traag. Ik ben dus 2 dagen bezig geweest om de order weer op gang te krijgen. Volgende keer koop ik wel lokaal.

zeer slecht

een einddemper besteld die niet overeen kwam met wat ik bestelde dezelfde dag geannuleerd maar deze lag zogenaamd al klaar voor verzending. Dus kon niet meer retour op dat moment . daar sta je dan als klant geen uit laat en wel betaald. komt die verkeerde uitlaat ook nog een dag later dan de afspraak, en deze moest ik weigeren zoals werd gemaild. dan zou ik gelijk mijn geld terug krijgen.. Maar 16 dagen later ondanks chat ge*** en beloftes nog steeds niet eens in behandeling genomen laat staan mijn geld terug.. van 27 okt- tot 12 nov geen reaktie ...vandaag maar aan een deurwaarder overgedragen...

Perfecte levering conform afspraak en op tijd

Okay!

Snelle, overzichtelijke site waar je met weinig klikken tot het juiste resultaat komt. Jammer dat de levertijd ondanks track and trace niet werd nagekomen.

Te laat geleverd

Soms worden de spullen snel geleverd zoals afgesproken. Nu echter de 2de keer te laat geleverd. Antwoord op mails worden kost of zeer laat beantwoord.

Snel en efficiënt

Goed ervaring. Makkelijk besteld en snel in huis

Bestelling komt over ruim 4 weken

Bestelling gedaan op 6 november. Helemaal niets vernomen van Winparts. Maar eens contact opgenomen via de chat. Klopt meneer, we gaan uw bestelling 2e week december!! verzenden. Waarom weet ik dat dan niet? Sorry, vergeten u te informeren. Geen probleem hoor Winparts, ik ben slechts de klant. Wat een misser. Gelukkig zijn er meer online winkels met auto-onderdelen.

Prima assortiment

Snelle levering en een goede prijs.

Snel en goed geregeld

Zoals boven al vermeld, ging het bestellen en afleveren snel en goed.

levering goed pasvorm goed

Prijs goed

slecht

verkeerd produkt ondanks opnkenteken aangevraagd

Twee keer besteld, twee keer een dag later geleverd

Twee keer een onderdeel besteld en twee keer werd het pakket te laat aangeboden aan PostNL en dus een dag later geleverd. In de branche van het leveren van auto-onderdelen vind ik dit erg vervelend aangezien je je planning hierop baseert. Erg jammer.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire