Snel en correct

Overzichtelijke site, voldoende keuze

Goed product snel geleverd en past perfect.

Snelle levering goede producten en leuke prijs in aanbieding

Slecht

Bestelling half geleverd en na contact geen beloofde service ontvangen.

Ontevreden en boos

Heel slechte service en de mensen die daar werken kunnen zich niet in een ander verplaatsen ...verkopen ondeugdelijk artikelen en leveren wat niet besteld is.de retourservice is Knudde ..ik zou niemand aan bevelen iets via interney bij dit bedijf te bestellen..onkunde troef..

Snelle bezorging,paste perfect en scherpe prijs...

Snel geleverde onderdelen Goede kwaliteit

Fijne service

Top kwaliteit en goede service.

Goede webshop voor auto-onderdelen met een uitstekende service

Goede webshop voor auto-onderdelen met een uitstekende service

Goede producten en super prijs!

Goed product, snel geleverd en duidelijke website.

Satisfied!

Proper parts delivered within a reasonable time

ondanks dat afbeelding niet klopte qua kleur is service oke

Kleur afbeelding op site klopt niet met geleverde kap

Voor het eerst besteld prima ervaring

Vind het alleen jammer dat er geen persoonlijk gesprek mogelijk is.

OK - not 100% fit

OK quality. Fit for the back seats isn't accurate - need to cut out a large piece to make it work. Very quick delivery.

Ik bestel hier met plezier!

Producten zijn zoals omschreven en met één dag geleverd.

Beschrijving bij onderdelen klopt helaas niet

Helaas klopte mijn bestelling niet, bij het bestelde expansievat zouden ook alle slangen klemmen e.d bij moeten zitten. Dit was niet het geval. Ondertussen ben ik een week verder en heb ik de bijbehorende artikelen nog niet ontvangen.

Geen probleem, ontvangen wat ik verwacht had! Prima product.

Uitsekend.

Uitstekend artikel. Past perfect. Blij mee.

Mooie set wieldoppen

Ik had gebeld om achter te komen wat voor maat naafstickers. Netjes terug gebeld door winparts en de maat door gekregen. Dus de set wieldoppen besteld.

Slecht en klantonvriendelijk

Ik had bij Winparts een mattenset voor mijn auto besteld. Daartoe had ik keurig mijn kenteken ingetoetst. Je gaat er dan vanuit dat Winparts je dan alleen een onderdeel stuurt welke specifiek past voor jouw auto.. Helaas Helaas De door Winparts gestuurde matten pasten niet en hadden een totaal verkeerd bevestiging systeem!! Dat is al zeer teleurstellend. Vervolgens kun je niet gewoon retourneren wat nota bene wettelijk bepaald is! Nee bij Winparts moet je eerst toestemming vragen om te mogen retourneren en vervolgens moet je nog eens minimaal 7,25 euro betalen op het door Winparts geleverde product terug te mogen sturen!! Kom op zeg als je een kenteken hebt moet je meteen alleen de goede onderdelen sturen en als Winparts zelf fouten maakt moet je de klant er niet voor laten boeten. Veel slechter kan niet. Nooit maar dan ook nooit daar welk onderdeel dan ook bestellen en laat je niet misleiden doordat je een kenteken moet invoeren ook dat is schijnzekerheid waar je niets aan hebt

Altijd snelle levering en kwaliteit

Professionalism

Fast, honest and great customer service

Netjes en op tijd geleverd

Vertraging levering

Telkens verlaat, op het laatst meer dan een week later. Onderdeel, dynamo, had andere toerental stekker, maar was wel te doen verder. Wel goedkoop, nieuwe dynamo voor 120€

Snelle levering. Goede kwaliteit.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire