Top service , snelle levering

Duidelijk , snel en een goede prijs

Een zeer nette Servesdesk zeer behulpzaam bij retour zendingen GRATIS

Ik moest remblokken ruilen dat was een fluitje van een cent Even bellen en dan word je vriendelijk geholpen ze weten direct wie je bent en wat je bestelling was en alles word gratis retour gestuurd hoef dus zelf niets te betalen alleen afgeven postkantoor er word via je mailadres een streepjes code toegestuurd op het pakje plakken en afgeven aan het postkantoor

Goed geregeld zo als altijd

slecht retourbeleid

verkeerde product verstuur en nu moet ik deze retourneren tegen en moet ik zelf de verzendkosten betalen. Veel extra tijd en werk. Niet meer van deze tijd.

Alles goed en snel geregeld

prima en snelle levering

Snel bezorgd, makkelijk bestellen op kenteken. Echt top

Mooie kwaliteit producten. Alleen jammer dat als je 100% pasgarantie krijgt het dan toch niet past.

Snelle service product zoals omschreven

Vergeleken met andere webshops, was Winparts.nl goedkoper. Enkel had DHL het pakketje niet op tijd bezorgd, Verder geen op of aanmerkingen van Winparts eerste ervaring was uitstekend.

Super snel

Goed service

Snelle correcte levering op afgesproken tijdstip.

Zeer goede producten tegen scherpe prijzen en veel op voorraad, dus snelle levering.

bestelde automat goed en snel geleverd

Qua kleur en gewicht wijkt de bestelde mat af van de bestaande automatten, maar het past precies (voorgestanste gaten) en dat is voor mij het meest belangrijk.

Makkelijk onderdelen vinden op kenteken

Ik had een nieuw mistlicht voor mijn Volvo S60 nodig. Het zoeken op kenteken leverde het juiste onderdeelnummer op. De volgende dag reeds geleverd, prima service en ik ben zeer tevreden.

ok

heel goed

thaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanks

goede producten en omschrijving soms wel lange levertijd

goede producten en omschrijving maar soms wel lange levertijd terwijl op de site staat dat de producten op voorraad zijn. Daardoor moeilijk werk in te plannen en daardoor ook minder bestellingen

Juiste product op tijd geleverd.

Bij auto onderdelen is het altijd fijn als het juiste onderdeel geleverd wordt. Bij Winparts nog nooit het verkeerde ontvangen.

Prima prijzen en snelle levering!

Zeer prettig.

Service en levering zijn top

Eenvoudig onderdeeltjes zoeken op basis van je nummerplaat. In één keer goed . Hier bestel ik in het vervolg mijn onderdelen!!

Snelle levering, ruime keuze en product is als omschreven en functioneert naar verwachting.

Positief

Beloftes worden nagekomen en onderdelen worden geleverd zoals beschreven.

Betaalbare prijzen en meestal snelle levering.

Ook meestal ruime keuze.

Ik had verkeerde onderdelen besteld, voor mijn type auto. Order kosteloos kunnen wijzigen. Sterker nog, Winparts kwam, na mijn kenteken te hebben gecontroleerd, er achter dat ik de verkeerde onderdelen had besteld. Echt top dat dit werd aangegeven! Ook de bezorging was vlot. Onderdelen zelf zijn ook prima.

Altijd goed en en snel

Verkeerde product besteld. Eenvoudig en kosteloos omgeruild voor het juiste product. Super snel geholpen.

Prima service, snelle levering. Goed geholpen door de klantenservice toen ik iets verkeerds had besteld.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire