Altijd goed

goede prijs kwaliteit verhouding met genoeg keuzemogelijkheden

Erg prettig om aan de hand van originele nummers onderdelen te zoeken en bestellen. Veel informatie aanwezig. Goede communicatie en snelle levering.

goede ondersteuning wanneer je belt, ga zo door

Goede begeleiding

Service met een hoofdletter

Ze gaan "the extra mile" om te zorgen dat de juiste onderdelen geleverd worden. Soepel met retouren en een proces wat klopt. Ook de chatfunctie is prettig waarbij er antwoord wordt gegeven door een persoon en niet door een chatbot. Bellen kan ook en zonder wachtrij en ellenlange keuzemenu's

Weer perfect geregeld

Zeer snel en perfect geregeld

Goeie service

Goeie service

Uitstekende service

Goed te vinden en snelle levering.

Alles paste

Eerste keer besteld. Site is overzichtelijk ingedeeld. Ga hier zeker terug komen.

Always is perfect and fast. Thank you.

Super snelle service

De bestelling netjes verpakt en snel bezorgd, ook alles gedetailleerd op de bon

Snel geregeld als je iets verkeerd besteld hebt.

Ik had een fout gemaakt met een bestelling en 2 linkse stabilisator stangen besteld ipv een linkse en een rechtse. Gemeld en zeer goed opgepakt door Winparts. Mijn goede onderdeel is al onderweg.

Prima bedrijf

Goed passende producten met een goede prijs en snelle levering!

uitstekend!

Snel besteld en geleverd

Vrijdag avond besteld maandag ochtend in huis

ondeskundig

nestel een trekhaak voor een Daihatsu Move, met kentekencheck en krijg een trekhaak van een grand move en moet alles weer terugsturen. en wie weet hoelang ik op mijn geld moet wachten.

Zoals altijd top service

Super snelle levering

Goed hoor

Had een adapter die niet goed was was niet goed geen goede stekker en was ook niet in een doosje van Win Parts. E chat gebruikt en probleem opgelost. Heb nu wel een goede en in een Win Parts Verpakking al met al O.K

Snel en goed geleverd

Product is zoals verwacht !

mijn ervaring met Winparts

Hoi,Eerlijk gezegt ik ben niet tevreden met inruil of garantie met Winparts ze zijn niet goed voor hun klanten vind ik.??????

Snel en correct geleverd

Ruime keus en een prima service

ik bestel vast en zeker vaker.

Makkelijk opzoeken van onderdelen via het kenteken. Snelle levering en netjes verpakt.

Prima levering maar niet echt snel

Spullen waren prima verpakt en goed kwaliteit. Maar we zijn zo gewend aan leveringen binnen 1 dag dat 3 dagen voor een levering een beetje uit de toon valt.

Zoals altijd goede service

doen wat ze beloven

Ik had een retour product.Wat zonder problemen zo geruild en bezorgd werd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire