Ik ben zeer tevreden

Super geregeld !

Ik bestel vaak bij de jongens van Winparts. En ik heb alle keren nog 0 keer een slechte ervaring gehad altijd super geregeld.

Ik ben heel tevreden!

Duidelijke website, pakketten zorgvuldig verpakt. 1 pakket kwam op de dag die van te voren was gemeld. 1 pakket kwam uiteindelijk een dag te laat. Dat was jammer.

Zeer fijn om hier te bestelle ze denken ool met je me in geval van twijfel nemen ze contact met je op of je het ff wil contolleren met je voertuig

Werd goed geholpen sappo

Tweede hands

Twee wiellagers besteld, een niet compleet de ander niet in orgeneele verpakking

Goede prijs en snel geleverd

Fijn werkende site, goede prijzen en snelle levering.

goede gloei stiften

past goed in de jdm titane met yanmar motor

Snel en goed

Duidelijke site, snel bezorgd.

Goed assortiment en snelle levering

Goed assortiment en snelle levering

Juiste product geleverd zoals afgesproken

Ik heb al meerdere keren besteld bij Winparts. Dit keer had ik een afsluitbare tankdop gekocht.

Was helemaal prima

Ruitenwisser besteld en waren prima en goexe prijs. Erg duidelijk en snel. Top!!

Gewone goeie zaak

Uitstekende producten en uitstekende service!

Spullen besteld en snel binnengekregen. 1 ruitenwisser was niet de juiste maar perfect opgelost en geregeld.

Betrouwbare shop

Altijd vriendelijke en behulpzaam personeel, felexiepel met ruilen en verzending, gewoon top

Top. Snel geleverd. Prima prijs!

Stuk goedkoper dan bij de dealer!

Correct en snel.

Vatbaar voor herhaling. Alles was goed geregeld en snel geleverd.

Snelle levering maar niet juiste product

Olie filter verkeerde gekregen, niet de juiste maat

Geweldig!

Aller eerst is de service van Winparts en voorbeeld voor velen. Klantenvriendelijk en klantgericht. Met vragen word je snel geholpen en kunnen de missende items zonder problemen worden toegevoegd aan de huidige bestelling die nog open staat. Verzending is snel en de producten worden met zorg ingepakt. Alles is goed te overzien bij je eigen account en simpel te traceren met de track & trace. Zeker een aanrader en ga hier uiteraard vaker bestellen!

Nog steeds niks geleverd

Heb tot op heden nog niks ontvangen

levering niet compleet

contact gehad over levering airco condensor met toebehoren geen toebehoren gaat om de afdicht o ringen oplossing winparts stuur foto van condensor gedaan ja we zullen kijken of we nog iets kunnen doen en dat was het met andere woorden zoek het maar uit bedankt winparts ik snap niet hoe jullie aan een 8,3 score komen

Vakkundig

Wat een fult boek opel insignia

Vaker onderhoud boeken gekocht mooie schema’s maar dit is ook helemaal niets

een paar keer besteld bij winparts.nl nooit problemen

Top service!!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire