snel geregeld

Snel geleverd, alleen afterpay werkt volgens mij niet zo goed

Via de website makkelijk zoeken via kenteken.

Volgens mijn huidige kennis hebben zij helaas nog geen app! Anders 5 sterren.

Uitstekend heel goed bedankt

Gewoon goed

Alles perfect ingepakt en snel geleverd

Snel geleverd en goed verpakt.

Op de site snel gevonden wat ik zocht, besteld en super snel geleverd!

Producten prima, belofte niet

Producten zijn prima. Op de site staat dat als je voor een bepaald tijdstip besteld, het die dag nog wordt verstuurd. Dat is blijkbaar niet waar (en dan bedoel ik niet dat ik een uur voor die tijd heb besteld maar meer dan een dagdeel voor dat tijdstip).

gewoon goed

er wordt veel aandacht besteed aan de bestelprocedure, zodat de klant ervan verzekerd is, dat het juiste product wordt geleverd.

Niet nakomen voor 21:00 uur besteld volgende dag in huis

Äl 3 dagen op mijn onderdeel aan het wachten terwijl het retour onderdeel al na 1 dag bij jullie binnen was

Goed gesprek maar helaas

Achterlicht voor de polo was helaas niet compleet met lampenhouder

snelle en correcte levering

duidelijke site alles terug te vinden op korte tijdspannen en vlug goed geleverd

Uitstekende service

Uitstekende service Snelle bezorging. En de prijs is goedkoop. Ik raad iedereen aan om hier te kopen?

wederom prima

Tankdop besteld. Volgende dag in huis. Gewoon prima geregeld, voor een prima prijs.

Goede ervaringen

Onderdelen zoals beschreven

Snelle levering en een goede pasvorm

Het besteld artikel gevonden op kenteken, snelle levering en het juiste onderdeel met een goede pasvorm. Winparts is een aanrader!

Makkelijk onderdelen op te zoeken op kenteken. Snel geleverd

Slecht

Retourneren is slecht geregeld.. op eigen kosten. Heel jammer.. ten opzichte van bedrijven zoals bol.com enzo is het gewoon kosteloos. Dit was ook de laatste bestelling ben een beetje klaar met bestellen via winparts.

Waardeloze service

Ik had een kofferbak mat besteld op maandag avond, deze was op voorraad, dan werd deze woensdag geleverd, woensdag middag een mail dat het pakket een dag vertraagd was, contact opgenomen met Winparts wat er aan de hand was, geen reactie, donderdag zou het alsnog geleverd worden, smiddag weer een mail van DHL dat het vertraagd was, weer contact opgenomen met Winparts, ze vonden het vervelend, maar nog steeds geen actie, vrijdag zou het nu geleverd worden, s'middags weer een mail van DHL dat het vertraagd was, nu ging Winparts toch wel eens informeren hoe dit koen, inmiddels is het nu maandag avond en ik weet nog compleet niets. Dit is de allerlaatste keer dat ik iets besteld heb daar, de medewerkers hebben totaal geen inlevingsvermogen, om iets voor een klant te doen, of om een probleem op te lossen, ze laten het gewoon op zijn beloop, en hopen dat het uit zichzelf oplost. Niet dus vandaag (dinsdag 07-09-2021) op de track & Trace gekeken, ze zouden vandaag wederom langskomen, je raadt het al, weer niet. Winparts maar weer gebeld, moet nog maar even afwachten, misschien komt het morgen.

Perfect … easy site

Super… dakdragers nodig en binnen een hele korte tijd gebonden bij Winparts, dussss WIN WIN SITUATIE

ZEER GOED.

ZOALS ALTIJD ZEER GOED,STEVIGE VERPAKKING .

positief

product zoals beloofd en snelle levering

Goede prijzen, ruim assortiment en snelle levering

Zoals de titel al zegt is het een prima en complete webshop. Aanrader

Trage levering

Bij bestellen zie je staan, levering morgen binnen. De praktijk is 4 dagen wachten. Misschien werken met een andere vervoerder.

Mijn ramen eindelijk weer droog

Makkelijk mijn type wissers te vinden. Mooi prijsje. En snel geleverd. 1 woord top

Alles goed en snel en voordelig

Zoals mijn totaalscore al aangeeft. Snel,goed en goedkoop.

Positief

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire