Komt de afspraken niet na en controleert de verstuurden onderdelen niet.

Geeft aan dat onderdelen op voorraad zijn, stuurt een verkeerd onderdeel, de onderbon geeft het juiste nummer aan. Gebeld en vervolgens toegezegd dat het juiste onderdeel verstuurd zou worden. Vervolgens is het geheel niet op voorraad bij Winparts. De website geeft een voorraad aan. Een zeer slecht te ervaring dus niet bij bestellen.

Levertijd

Op 25-8-21 besteld. Op de site staat op voorraad maar helaas op 27-8 heb ik gebeld er werd gezegd: ik denk dat het morgen binnen is en op voorraad op onze site is niet voor de klant bedoeld maar voor ons zelf.... Waarom kan ik dat dan lezen??? Info waar door ik er vanuit ga dat het de volgende dag binnen kan zijn, dat noemen we misleidende tekst toch? Winparts regel dat je site de juiste info geeft wat bestemd is voor de klant. Info voor jullie eigen administratie hebben wij als klanten niets aan doe er wat mee!! Nu 31-8 nog geen mail gehad dat het binnen is.....

Goed en snel

Veel keuze, snelle levering

Snelle levering en juiste onderdelen.

Overzichtelijke website om de juiste onderdelen te bestellen. Mocht je er niet uitkomen of twijfel je ergens over kan men bellen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering Goede kwaliteit

Bougies snel geleverd.

De auto begon steeds meer in te houden en de motor liep niet meer soepel. Na het vervangen van de bougies door irridium bougies draait de motor weer prima.

Super snelle levering en goed verzorgd

Heel goed netjes verpakt echt top

alles goed geregeld

Winparts levert snel en communicatie per mail is prima

Ik heb nu voor de tweede maal een bestelling gedaan bij Winparts. Levering gaat snel en communicatie per mail in orde. Het hele bestel proces is online te traceren en dus te volgen. Weer prima afgeleverd op het door mij aangegeven afhaalpunt. Ik zal zeker wederom bestellen bij Winparts: website overzichtelijk, bestellen en betalen ook en levering snel.

TOP

Snel en goed en concurrerend geleverd

Goede communicatie snel verzonden

Heel fijn dat je via je kenteken kan checken of je het juiste artikel hebt

Kwaliteit artikel,voordelig geprijsd,snel geleverd

Kwaliteit ruitenwissers,voordelig geprijsd, snel geleverd

Snel.goed ,niet duur!!!

telefoonservice goed onderdeel pastte niet.

service oke maar kwaliteit onderdeel voor wat betreft passen absoluut prut. Heb em moeten stukzagen om samen met het oude onderdeel weer 1 geheel te maken. goed de prijs was er ook naar maar blijft waardeloze prut.En dat ben ik niet gewend van jullie.Enfin.Ervaring rijker en een illusie armer

Goeie en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Levering zou de dag er na zijn

De levering van het productzou de dag er na zijn dit geeft een aantal dagen geduurd heeft niet maar geef het dan niet aan product 8s niet helemaal wat ik er van verwacht had Er zit een rare vervorming in het kunstof van de raamspoiler

Top!!

Perfect om via je kenteken te bestellen. En de ruitenwisser is 4 tientjes goedkoper dan bij de officiele dealer.

Alles was op tijd :) Bedankt

Vreemde gaten in de matten

De matten voor mijn Nissan Pixo werden snel geleverd. De kwaliteit was conform de prijs. Echter, in de mat voor de bestuurderskant zaten 2 openingen, waar ik niets aan had, maar waar ik met een schaar een extra gat moest maken in de mat, op de juiste plaats. De mat aan de bijrijderplaats heeft geen opening, dus behoud ik mijn oude map. Vind het wat makkelijk om dit af te leveren, zonder ff te communiceren met mij, en aan te geven wat de impact is en, GRAAG!, advies te geven!! Besteed wat meer aandacht aan de klant en probeer samen tot optimaal product te komen.

Gewoon goed, zoals je mag verwachten.

Artikel werd volgens verwachting bezorgd.

bestellen ging weer erg makkelijk.

Was duidelijk met de informatie die bij de artikelen staan, voor herhaling vatbaar .

Niet naar wens

Niet naar wens. Bezorging duurde langer dan er eerst wordt aangegeven. En nee dit kwam niet door post nl

zeer goed product

ben snel en zeer goed geholpen prima product

Maandag besteld, zaterdag leveren DUS NIET

Maandag K&N luchtfilter besteld als cadeau voor goede vriends verjaardag zondag. Vrijdag middag nog met klantenservice gebeld,werd mij verzekerd dat hij zaterdag in huis was. Dan vrijdagavond laat een mail ,helaas niet leveren....BEN OM TE PLOFFEN. Zeer slechte wazige communicatie,eens maar NOOIT weer

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire