Snelle levering duidelijk site

Producten zoals omschreven. Snelle levering.

Overzichtelijke website

Door de overzici website snel gevonden wat ik zocht. Snelle levering. Product bevalt goed.

Super!!

Voor mijn auto's de juiste en praktisch alle onderdelen en de juiste aftermarket merken

Perfect!

Bij Winparts is het makkelijk te bestellen, bestel er altijd zonder bij de concurrent te gluren.

Snel adequaat!

Snel in huis goed keuzeproces voir de onderdelen

super snelle levering

De levering was sneller dat de aankondiging,een dag voor dat de post mailde dat het zou komen was het al geleverd.

Bagger

Zeer slecht. Klantenservice lost ook niks op. Niets bestellen hier.

Goede snelle eerste reactie op klacht

Het product dat ik besteld hebt is best beschadigd qua krassen etc erop. Het was niet heel erg zorgvuldig verpakt. Vlgs mij zijn vooral de 2 producten in de doos tegen elkaar beschadigd. Of al tijdens opslag. Verder past het perfect, makkelijk te monteren en werkt naar toebehoren. Ik had gemeld dat het beschadigd was en de eerste reactie was binnen 2 dagen. Heb foto's toegestuurd en Nu nog even wachten op de volgende, hopelijk komen ze met een juiste compensatie.

slechte klantenservice en komen telkens belftes niet na

Leveringen worden telkens niet gehaald ... beloftes met snelle leveringen die niet nagekomen worden .. en dan afgescheept worden via de klanten service .. koop hier niets want het is de frustratie niet waard!

Ik bestel al jaren bij winparts en ben er uiterst tevreden over. De site is overzichtelijk, de prijzen zijn concurrent en de service is vlot en correct. Kortom top!

Scandal

Die transport bedrijf helaas komt naar mijn adres en op die grond zetten mijn bestelling ik kom terug van werke om 10 uur avonds gelukkig die pakketje nog steeds naast mijn deur maar volgs mij it was helemaal niet professioneel bezorging!

Makkelijk snel juiste onderdelen

Even gebeld met kenteken juiste productinformatie ontvangen. Besteld volgende dag in huis

Alles vlot geleverd zoals besteld.

Geleverd zoals besteld.

Website en levering, beide zeer snel.

Minder karton gebruiken! Kleine onderdelen niet meer in grote verpakking, scheelt ook in post kosten!

Precies zoals t hoort vandaag besteld morgen in huis Top

Snelle, correcte levering.

Zoals hierboven

Snel binnen

Gemakkelijke site en snel binnen

Dynamo

Erg goed

Op tijd geleverd volgens afspraak, goed verpakt, qua bedrijf een aanrader.

Super goede snelle levering

Binnen een week 2x onderdelen besteld alle 2x duidelijk snel geleverd . 1 onderdeel niet voorradig direct een mail met eventueel alternatief onderdeel . Snel gebeld over dat onderdeel . Bleek gelijk met de zending mee te kunnen . Alsnog heb ik mijn auto op tijd kunnen keuren . Bedankt voor de prettige samenwerking en service winparts..

voor herhaling vatbaar

correct en volgens de regels

Ben blij mee en goedkoop alles is duidelijk maar postnl niet

Snel en correct geleverd

Opzoeken van onderdelen gaat snel, bestelde onderdelen worden snel en correct geleverd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire