Toppie

Draag armen besteld voor de Chrysler 300 C Touring, binnen een paar dagen, waren ze al binnen.

Negatief

Ik heb mijn pakket geopend en trof de bougies los in de doos

artikel later geleverd. Retour sturen eigen kosten. Geen service

slechte service. Artikel later geleverd. Te laat voor gebruik vakantie. Retourkosten voor eigen rekening. Vind ik geen service.

Weer niet binnen de beloofde tijd geleverd

Weer niet binnen de beloofde tijd geleverd.

Snel en alles volgens bestelling

Zoals altijd weer snel binnen en alles volgens bestelling. Zeker aan te raden!

Geen klachten alles geleverd zoals beloofd

Geen klachten alles geleverd zoals beloofd

Goede omschrijving snelle levering super handig met kenteken check

Snelle levering en artikel zoals omschreven.

Zoals altijd snel en goed

Scherpe prijs en weer snel geleverd

Goede service, en snelle reactie op vragen.

Artikelen zijn goed gesorteerd, en makkelijk op te zoeken, keuze genoeg. De Informatie bij het product is duidelijk en voldoende.

Eerste bestelling bij Winparts en ban zeer tevreden

Eerste kofferbakmat Kia Rio paste deze retour gedaan twee dagen later al de goede thuis toppie Winparts.

snel en deskundig

goed geholpen door klantenservice , een foto op de site bleek niet in overeenstemming met de tekst van de gezochte onderdelen

Zoals altijd zeer snel en voor een goede prijs.

Zoals altijd zeer snel geleverd en voor een goede prijs.

prima, smooth.easy and swift.

Ja.

Keurig bezorgd, goed werkend onderdeeltje. Maar.... wat een onverantwoord grote doos gevuld met bubbeltjesplastic voor iets wat ook in een bubbeltjes envelop veilig bezorgd kan worden...

goed, en snel geleverd

Sonniboy schermen keurig geleverd

Voor mijn auto bij Winparts een set Sonniboy zonneschermen besteld. Deze zijn keurig de volgende dag afgeleverd, inclusief een handige handleiding voor het plaatsen van de zonneschermen. De Sonniboy zonneschermen zijn keurig afgewerkt. Meegeleverd de benodigde klemmetjes en haakjes alsmede een tool om de haakjes/klemmetjes te bevestigen aan de interieurafwerking. In mijn geval zijn alle klemmen en haakjes vastgezet/vastgeklemd op binnenpanelen en achter (raam)rubbers. Montage dus zonder schroeven en/of boren en zonder schade aan het interieur. De Sonniboy schermen passen perfect en doen wat ze moeten doen. Een echte aanrader!

prima bedrijf

Snelle levering,prima kwaliteit.Kortom niks mis mee,k ben zeer tevreden,

Verzending is niet goed gegaan

Ik had via de website aangegeven het te willen ophalen bij een postnl locatie maar dit is mis gelopen.

Onderdelen netjes op tijd.

Onderdelen netjes op tijd. Alle onderdelen passen perfect. Prijzen zijn redelijk.

Mijn bestelling is vlekkeloos en op tijd bezorgt

Met jullie doe ik graag weer zaken

Teveel geld voor slechte kwaliteit

Voor een bekerhouder die ik had besteld moest ik bijzonder hoge verzendkosten betalen die duurder uitkwamen dan het product zelf koste. Uiteindelijk had ik het product in huis en door de beroerde kwaliteit ervan wilde ik het graag terugsturen. Maar ook dan moest ik verzendkosten betalen! Het product was € 5,-, verzending € 8,- euro en dan bij retourneren nog een keer. Ja daaag! Dan gooi ik het wel gewoon in de prullenbak. Jammer van het geld.

Zeer goede ervaring

Had ruitenwissers besteld en volgende dag geleverd zoals ze beloofd hebben

Super product en snelle verzending

Volgende keer zal ik gebruik maken van dit bedrijf.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire