sturen naar postpunt niet naar mijn adres

nooit koop ik hier nog iets

Perfect.

Ik was vergeten wat bij de bestelling in te vullen. Direct een bericht gekregen of ik dat wilde doen ivm het juiste onderdeel.

geweldig.

goed geholpen en snel.

Goed geregeld

Bestelling geplaatst, werd nog door Winparts gevraagd om mijn kenteken door te geven zodat zij zeker wisten dat zij het juiste product leveren, en de volgende dag binnen, 100% tevreden!!

Zeer goede en snelle afhandeling.

Je kunt direct bij bestellen zien wanneer het onderdeel wordt geleverd.

Slechte levering

Dit is de 3e keer dat ik bij winsparts bestel omdat ze (zogenaamd) sneller leveren dan de competitie. Ja dezelfde dag krijg je een mail met het product is verzonden. Vervolgens update de tracker 4 dagen niet. dit al meerder keren gehad.

Super fijn en snelle service.

Netjes verpakt en snelle bezorging.

Het was keurig verpakt en het werd ook snel bezorgd. Het was gegaan zoals beloofd. Ik had 1 minpunt maar dat lag niet aan jullie. DHL had het niet bij mij bezorgd maar bij het afgifte punt afgegeven, dus kon ik het pas 2 dagen later ophalen. Terwijl ik de hele middag thuis was. Met vriendelijke groet, Ineke de Rooij

mooie hoezen en snelle levering

zaten bij deze wat duurdere set helaas wel veel te weinig bevestigingshaken bij

Doen wat ze beloven

niet best

niet best heb 2 accus besteld € 29,95 verzendkosten. meer dan belachelijk

Handig en redelijk snel binnen

Compleet en voordelig assortiment, duidelijk aangegeven of te checken of het onderdeel voor jouw auto geschikt is. Redelijk snel in huis. Bestel jaarlijks onderdelen voor onderhoud

Goed product

Mooie fietsendrager, makkelijk in elkaar te zetten en het bevestigen van de fiets op de drager is eenvoudig. Een tevreden klant tot nu toe

Prima service,

Bestelde ruitenwisser paste niet (verkeerde info op de website). Na een belletje is de juiste ruitenwisser kosteloos binnen 1 dag verstuurd. Oude ruitenwisser hoefde niet retour omdat terugsturen duurder was. Nieuwe ruitenwisser paste prima.

Goede service en niet te duur.

Prima bedrijf met een goede service. Bestel hier vaker auto-onderdelen. Daarnaast niet te duur en aanbod is hoog.

Al diverse bestellingen gedaan en altijd de volgende dag geleverd. Top!!

Top altijd! Goede service!

Top altijd! Goede service!

Onbetrouwbare levertijd

Product is goed. Maar de beloofde levertijd van 1 dag werd niet gehaald. Na contact met een verkoopster zou de levering worden aangepast, maar dat werd niet gedaan.

prima artikel en snelle levering

De waarde van het artikel staat niet in verhouding tot de verzendkosten. Verzendkosten vind ik belachelijk hoog.

goed geholpen

goed geholpen en iemand die even mee denkt. wat ik nodig had. snelle levering.

Netjes verpakt, snel geleverd!

Groot assortiment, veel artikelen op voorraad en de levertijd waargemaakt. Prima!

goed product en snelle levering

goed product en het is snel geleverd

Snelle en goede levering

De door mij bestelde flessen met olie werden de eerstvolgende werkdag reeds geleverd en waren in een goed passende doos verpakt.

Prima levering

Eenvoudig te bestellen- double check routine om zeker te stellen dat men het juiste artikel koopt.

Nieuwe matten voor de auto besteld. Verliep heel goed. Schroefje om de matten te bevestigen was incompleet. Contact met de klantenservice was zeer goed en vervangend schroefje werd snel nagezonden.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire