Netjes, snel en goed geleverd

Goede service, aanrader

goed geholpen.

Kon artikel niet vinden op de site, 1 telefoontje en het was direct geregeld.

Goede informatie, snel geleverd.

Goede informatie, snel geleverd.

top service

nav verschillende modules (3) van de EGR klep van mijn opel zafira A heb ik de juiste kunnen installeren. 3 x heb ik een EGR klep besteld en pas bij de 3e bleek dit de goede. Ik was ervan uit gegaan dat de bestelde EGR kleppen die ik besteld had de juiste waren. Kwam eigenlijk omdat er aangegeven word (na invoeren kenteken)op de site word dat het product voor de de auto geschikt is. dit is niet altijd waar, in mijn geval kwam dit door de 3 verschillende modules (aansluitingen) de zafira A loopt van 1999 tot 2005 waar verschillende wijzigingen zijn doorgevoerd in de tussenliggende tijd. betekend dus dat ik dit beter had moeten controleren. Winparts valt dit niet te verwijten. Ik heb ook alle medewerking van één ieder gehad die ik gesproken heb.

Prijs kwaliteit correct en levering optimaal Doe zo verder

Doen wat ze zeggen

Duidelijke webshop, makkelijk met bestellen, supersnelle levering. Erg tevreden over alles, dus dikke aanrader.

2e zending ruitenwisser vloeistof was de can ook lek. bodem weer kapot

probleem zit denk ik in een niet deugdelijke dop van de 5 ltr Valma can. kleine schok en de dop draait iets los en ligt de can schuin in de bus van de bezorger gaat hij lekken

Fijne automatten voor een betaalbare prijs!

Snelle levering en prijs kwaliteit goed! Blij mee

Zeer goed product

goed geholpen

alles besteld duidelijk overzicht wat te bestellen en op tijd gekregen super !!!!!!

Klasse service

Klasse service

Erg goed bevallen

Ja erg goed bevallen .

onderdelen zijn ok, levering knudde

2 keer achter elkaar een bestelling gedaan en 2keer eerst telefonisch contact gehad of alles op voorraad was, beide keren werd gezegd ja hoor alles is binnen en we verzenden het morgen als u voor 21uur besteld. tot 2 keer toe veranderd op de dag van eerder aangegeven verzending ineens de leverdatum, omdat spullen niet binnen zijn waarvan eerder wordt gezegd dat het wel zo is. ook totaal geen reactie als ik een vraag plaats. Over de producten is niks negatiefs, goede prijzen zelfs. Alleen de verzending en klantenservice is zeer zeer traag en totaal niet zoals Winparts het doet voorkomen.

Voor 21:00 besteld volgende dag in huis gaat hier niet op, helaas

Ondanks alle spullen direct leverbaar en voor 21:00 besteld, werden de spullen pas de volgende dag opgestuurd en was het twee dagen later in huis. Beetje jammer...

Top product

Summiere beschrijving en niet in het Nederlands.

de service en leverering produkt is super verlopen.

ik heb goede ervaring met Winparts.

Prima ruitenwissers, goede prijs en tijdig geleverd.

Prima ruitenwissers, goede prijs en tijdig geleverd.

Goede levering, producten waren zoals omschreven

Tevreden met levering en de geleverde producten, volgende dag leveren zou ideaal zijn, maar dit is momenteel nog niet mogelijk.

Goed, snel en kwaliteit.

Goede kwaliteit, erg snel geleverd

Snelle levering goede zoek pagina

Zeer tevreden,

Gewoon zeer tevreden met Winparts.! Robbie

Goede prijs, snelle levering

Bestelde artikelen zijn de volgende dag bezorgd, zoals beloofd. Netjes verpakt, zonder overbodige extra dozen en dat tegen een scherpe prijs.

Zeer goed zou zeker weer bestellen bij winparts

Zeer goede service en vriendelijk personeel

toppie

toppie

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire