Bezorging op tijd, klantenservice is vriendelijk en klaar voor helpen.

heel correct en duidelijk...beschaafd Nederlands

heek correct...deskundig...beschaafd Nederlands

Altijd goed en snel geleverd

Alles leverbaar voor een goede prijs.

duidelijke website en snelle levering. Top

Bar slecht

Personeel is vriendelijk probeerd je tehelpen. Alleen hun bezorg systeem en leverings data is gigantisch slecht! Veelste late levering!

Goede klantenservice

Top geregeld als er iets geleverd is en je het niet nodig hebt en als je een onderdeel wilt bestellen maar niet precies weet of het de juiste is, een telefoontje en alles is duidelijk

Levering

Jammer dat winparts nog levert met DHL zoals altijd weer drama met het leveren volgens schema. Contact gehad met winparts konden helaas niets voor mij betekenen.

Snel & voordelig

Goeie website met helder overzicht. Makkelijk om het juiste product voor mijn auto te vinden door de kenteken integratie.

Top producten snelle levering

Producten netjes en stevig verpakt en snelle levering

Uitstekend!

Uitstekende service en snelle levering.

waardeloos

bij bestellen staat er volgende dag in huis. Ben je klaar wordt het overmorgen. Dag later weer een dag later. Na telefoontje wordt er gezegd dat er ook op zaterdag wordt afgeleverd. TransMission bezorgd alleen op werkdagen !! Dus uiteindelijk bijna een week later.

Duidelijk

Duidelijk en snel

Bestelling en levering volgens afspraak, helmaal goed dus, alleen raar dat ik telefonisch contakt had gezocht over het artikel, en dat het zeker voor mijn auto zou zijn, en vervolgens past het niet, terug gestuurd, en dat ik dan de retourkosten moet betalen.

Snel geleverd en tevreden

Snel geleverd en tevreden

Prima artikel

Altijd goed geleverd.

Teleurgesteld

Bestel een remtrommel voor een peugoet hatchback staat op de site dat ik er “zowaar ook er maar één 1 “ ZOU kunnen bestellen , OM DIE REDEN DOE IK DAN OOK !!! Die bestelling !!! Voor ÉÉN 1 remtrommel. Na contact telefonisch van MIJN kant mag ik HOREN dat de leverancier er alleen maar TWEE 2 Stuurd ,dat vertel je je klant niet je stuurd NIETS ZEGGENDE mailtje dat de bestelling vertraagd is ,VIJF 5 ,dagen later. Als ik dan “. Teleurgesteld “ bel krijg ik eindelijk te horen wat de reden is dat mijn bestelling DUS NIET K O M T ! ! ! ! Geweldig toch ,moet je heel blij mee zijn of zo , nou ik helemaal niet , De interne admin wist van dit probleem bij jullie MAAR de klant ervan in kennis stellen ho maar , ALS IK ( misschien een email met uitleg ? ? ? ) daar ook van in kennis gesteld zou worden had ik ZONDER problemen volkomen begrip voor gehad en WAT ik ook nu gedaan heb ER DUS “ 2 “ besteld , blijft het helaas wel zo dat de SITE duidelijk vermeld dat er ÉÉN 1 besteld zou kunnen worden ,ERG JAMMER deze Negatieve uitkomst ,verander dit even op uw site ! ! !

perfect

De bestelde wieldoppenzijn snel geleverd ziet er zeer mooi uit precies zoals ze vermeld stonden. Ben zeer tevreden.

Snelle verzending, product in goede staat, maar..

Tevreden over snelle bezorging en het product zelf, maar onderstaande is mijns inziens een onnodige toevoeging aan de mail die mogelijk tot problemen leidt met de vervoerder/bezorger. Als consument zit ik niet te wachten op gedoe. Als het product niet goed is moet je het gewoon terugnemen en er niet moeilijk over doen. ________________________________________________________ LET OP!! Het product dient gecontroleerd te worden alvorens u tekent voor ontvangst! Bij eventuele onregelmatigheden (schade) dit vermelden alvorens u tekent of anders het product weigeren. ________________________________________________________

Zeer goed.

Zeer goed ook goed verpakt alleen bezorgen is heel slecht al ben je thuis wordt gewoon voor de deur gegooid.

Perfecte website en alles goed geregeld

gewoon prima

zijn behulpzaam weten waar ze over praten geven advies over de onderdelen is een zeer goede en betrouwbare webshop

Vandaag besteld, morgen in huis klopt niet altijd

Winkel is over het algemeen duurder dan autodoc maar verzend veel sneller. Echter ik had spullen besteld die allemaal op voorraad waren, hij gaf aan morgen is huis. Maar donderdag besteld en pas maandag in huis, jammer. Verder goede service, volgende x weer hier bestellen

Altijd goed en snel

Goed bedrijf

Teleurstellend

2x komt de doos incompleet en met onderelen die stuk zijn aan (ik heb wel van 2 doozen een complete set kunnen maken)

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire