Teleurgesteld
Bestel een remtrommel voor een peugoet hatchback staat op de site dat ik er “zowaar ook er maar één 1 “ ZOU kunnen bestellen , OM DIE REDEN DOE IK DAN OOK !!! Die bestelling !!! Voor ÉÉN 1 remtrommel. Na contact telefonisch van MIJN kant mag ik HOREN dat de leverancier er alleen maar TWEE 2 Stuurd ,dat vertel je je klant niet je stuurd NIETS ZEGGENDE mailtje dat de bestelling vertraagd is ,VIJF 5 ,dagen later.
Als ik dan “. Teleurgesteld “ bel krijg ik eindelijk te horen wat de reden is dat mijn bestelling DUS NIET K O M T ! ! ! ! Geweldig toch ,moet je heel blij mee zijn of zo , nou ik helemaal niet ,
De interne admin wist van dit probleem bij jullie MAAR de klant ervan in kennis stellen ho maar , ALS IK ( misschien een email met uitleg ? ? ? ) daar ook van in kennis gesteld zou worden had ik ZONDER problemen volkomen begrip voor gehad en WAT ik ook nu gedaan heb ER DUS “ 2 “ besteld , blijft het helaas wel zo dat de SITE duidelijk vermeld dat er ÉÉN 1 besteld zou kunnen worden ,ERG JAMMER deze Negatieve uitkomst ,verander dit even op uw site ! ! !