Ontevreden.

Ik heb bij jullie een wiellager besteld van een golf 5. Ik heb de doos binnen gekregen via DHL deze mensen leggen ten eerst het pakket bij de deur en lopen gewoon weg zonder aan te bellen. Ten twee leg in de doos ik de doos en in de auto en pak ik hem gisteren uit de auto en blijkt er een scheur in de abs ring te zitten. We heben de wiellager wel gemonteerd omdat ik anders niks kan met de auto. Maar er is verder nog geen storingslampje gaan branden maar ik ben er niet te vreden over dat er een schuur zat in de abs ring. Dit hoeft niet bij jullie weg te komen maar misschien omdat de DHL bezorger hem gewoon voor de deur neer gooit. Misschien en idee om hier wat aan te doen Met vriendelijke groeten Alexander dijkema

Duurde lang het bezorgen maar kwam goed!

Had op een donderdag besteld en betaald met de in de omschrijving: vandaag besteld morgen geleverd. Winparts heeft ook daadwerkelijk het product dezelfde dag op de post gedaan met de veronderstelling dat ik het de volgende dag in huis zou hebben, maaaarrrrr het waardeloze bedrijf DHL maakte fout op fout dat het pakket pas een week later werd bezorgd. Kan uiteraard Winparts niks aan doen. Na veel bellen en mailen met Winparts zijn ze altijd beleefd en oplossing denkend te werk gegaan. Het product( privacy shades) is perfect. Past goed en kwaliteit is top! Helaas zal ik bij Winparts niks meer bestellen, dit alleen omdat ze met DHL zaken doen om te bezorgen. Heb meerdere keren met dhl fouten van bezorgen meegemaakt en als je ook de beoordelingen op internet lees over dhl….. is nie best! Voor mij geen internet aankopen meer waar dhl bezorgd. Maar over Winparts kan ik alleen zeggen dat zei er niks aan kunnen doen en het product goed van kwaliteit is en vriendelijke medewerkers werken.

Goeie service

Goeie service en snel

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Perfecte pasvorm!

Snelle levering, perfecte pasvorm, strak design.

Correct , alles zoals het hoort te zijn.

Alles zoals het hoort te zijn.

duidelijke site en snelle levering

Snel en juiste artikel

Web pagina makelijk en overzichtelijk, bestellen gaat makelijk. Veel verschillende betaling mogelijkheden. En mijn bestellen is keurig in een goed verpakt doos afgeleverd. En ook nog de juiste artikel die persies past op mijn auto. En de prijs is ook lager dan de meeste die ik ge google heb.

Top snel geleverd en niet duur

Achterlicht voor mijn Audi A4 Avant besteld keurig netjes en niet duur.

Top, in een paar dagen geleverd. Het enige wat nog beter zou kunnen zijn is in 1 dag geleverd

Prima service!

Winparts levert goed met eerlijke prijzen, ook de service is uitstekend als iets niet past en het moet retour.

Overzichtelijke site met meteen alles wat je voor je auto nodig heb.

Als je je kenteken invult krijgt alleen te zien wat ook echt voor je auto is heel overzichtelijk. Bestelling word snel geleverd.

Uitstekend en snel geleverd

Bestelde producten snel geleverd en ze waren goed verpakt.

uitstekend!

Makkelijke website, goeie prijs en snel geleverd. Een klein minuscuul minpuntje: bij t maken van een account werd ik automatisch als "meneer" vermeld. Vrouwen rijden niet alleen auto, ze repareren ook zelf hoor!

Altijd goed!!!

Vaker onderdelen besteld, altijd op tijd bezorgd en nog nooit iets retour gestuurd.

Prima onderneming

We hebben het bestelde item snel binnen gekregen.

Kapot geleverd

De ring die in de velg bevestigd moest worden was kapot en geeneens op de lasnaad. Verder was hij wel compleet en "goed."

perfect

snelle levering, perfecte service.

Kenteken invullen en meteen de juiste ruitenwisser te zien krijgen. Helmaal top.

Wat heb je An een thanks zonder dop , niks dus.

Duurde twee weken ,wat nu

wat je ziet is wat je krijgt

onderdelen besteld en paste precies en levering was ook volgens schema bedankt hiervoor

perfecte pasvorm.

goede omschrijving en duidelijk aangegeven.

zeer goed

prima ervaring

duidelijke website, groot assortiment en snelle levering

Duidelijk en snel geleverd.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire