Makkelijk en snel

Netjes en optijd geleverd

SLECHT

Er wordt niet eens de moeite genomen om een reactie te sturen op een vraag, vreselijk slecht

Teleurgesteld

Ik wilde de lokale onderneming steunen en kocht daar een product die ruim 40 euro duurder was dan bij de fabrikant die ook leverde aan particulieren. Product zou op voorraad zijn stond op de site van Winparts. Dat kwam goed uit want ik wilde het product snel gebruiken. Product werd niet binnen een paar dagen geleverd dus maar bellen met Winparts en daar werd verteld dat het product op voorraad was maar dan bij de fabrikant. Het kwam wel eens vaker voor dat op de site stond dat het product op voorraad was maar dat dat dan bij de fabrikant was, ik heb mijn verbazing daarover uitgesproken, dat begrepen zij maar de site zou niet worden aangepast;-( Maar het product zou de volgende dag geleverd worden. Maar er werd helaas niets geleverd. Maar weer bellen zou nu over twee dagen geleverd, je raad het al niets geleverd. Al met al heeft dit ruim 11 dagen gekost. Zeer frustrerend allemaal. Ik wil graag de lokale onderneming steunen maar tegen welke prijs?

Boven vewachting!alles prima,prijs,service,levering, klasse.

Snelle levering,prettig contact, en leuke kortingen

Top en snel

Het werd heel snel geleverd. En net als besteld.

fantastisch

Alles de volgende dag al bij mij bezorgd

Zeer positief

Bij een verkeerde bestelling van ruitenwissers heb ik een andere ruitenwisser nabesteld. De afwikkeling van de verkeerd bestelde ruitenwisser is zeer goed afgewikkeld.

uitstekend

eenvoudig bestellen via kenteken altijd de juiste onderdelen . binnen 6 dagen geleverd zeer tevreden zal zeker vaker gebruik gaan maken als ik onderdelen nodig heb

Tot nu toe niet best.

Wij hadden een onderdeel voor een Citroën C3 uit 2003 besteld, toen wij het binnen kregen bleek en de kleur niet goed en het jaartal. Wij hebben toen gebeld en het uitgelegd. Er is toen gevraagd om een mail te sturen met de gegevens van het foute artikel en wat we besteld hadden. Dat hebben we gedaan, maar tot op heden nog geen reactie terug gekregen.

Onderdelen super bezorging wat minder

Onderdelen totaal geen klachten over Daar in tegen voor 14.00 uur besteld morgen in huis is mis gelopen moest extra dag wachten

Super goed

Super goed geholpen dikke prima

Precies het onderdeel wat ik zocht.

Ik was met spoed op zoek naar een bosal snelkoppeling. Helaas bleek dit moeilijker dan gedacht. Gelukkig kon een medewerker van Winparts fysiek voor mij verifiëren dat dit het correcte onderdeel was en kon ik hem bestellen. Super bedankt voor de moeite en de service!

Klantvriendelijk

Werd goed geholpen met het vinden van het juiste onderdeel.

Kwaliteits producten en correcte levering

Uitstekend!

Zo behoort internethandel te verlopen!

Vervoer met post-nl duurt erg lang!

Na een week iedere keer opnieuw in plannen is het pakket nog niet binnen. Het rare is dat het ook niet om te plannen is naar het servicepunt. Of ander adress vanaf het moment dat het onderweg is.

Geheel volgens afspraak

Mijn kleine bestelling is perfect en snel afgehandeld.

Goed product en snel leverbaar

Prima winkel

Perfect en niet duur

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima verzorgd en snel geleverd.

Prima verzorgd en snel geleverd.

Goede spatlappen maar niet allemaal goed passend

Ik had fiat ducati spatlappen gekocht. Voor pasten ze goed met bijgeleverde steunen. Achter helaas niet. Zelf de nodige beugels moetdn improviseren, uiteindelijk is het wel gelukt maar wat een klus.

Niks mis mee. Prima en redelijk op tijd..

Ik had iets specifiek nodig van een voertuig wat niet op de site staat (klassieker) Alternatief onderdeel over gebeld Als het niet paste mocht k het gewoon retourneren na passen.. Past prima.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire