Betrouwbaar

Winparts is zeker niet de goedkoopste, maar wel heel betrouwbaar. Als je tegenwoordig iets online besteld, dan weet je niet 100 % zeker of je met dropshipping te maken heb. Bij Winparts weet ik dat wel, en ook dat het een A-merk is. Ook de snelle levering is perfekt.

goed en duidelijk.

wat onderdelen gekocht voor mijn auto en altijd goed geholpen,ook als er iets niet goed was gegaan. daarom de bovenste zin...

Er gaat veel mis bij Winparts

Ik ben lange tijd klant geweest bij Winparts, maar het ging steeds vaker mis. Verschillende keren verkeerde onderdelen gehad, ander onderdeel in de doos dan wat er op het label stond, onderdelen dubbel ontvangen en weer retour moeten sturen. Ook een keer ruim twee weken op mijn onderdelen moeten wachten, die waren zoek bij Trans-Mission. En als je belt sta je minimaal 15 minuten in de wacht en krijg je een ingehuurd hulpje aan de telefoon die geen beslissingen mag nemen. Laatste probleem was een set verkeerde achterremschijven, die ik niet retour mocht sturen omdat de termijn daarvoor verstreken was. Dat was voor mij de druppel. En zo goedkoop zijn ze nou ook weer niet.

Correcte en snelle levering.

Duidelijk en overzichtelijk op kenteken onderdelen zoeken en bestellen. Correcte en vlotte levering.

Heel Goed!

Snelle service en degelijke wieldoppen geen rotzooi!

Venster achterlicht vervangen, makkelijk te bestellen, extra check op kenteken of het de juiste type is en volgens afspraak geleverd, bleek het ook nog eens eenvoudig zelf te plaatsen. Super in één woord. Hoop geld bespaard door niet naar garage te gaan.

Snelle en goed service

Uitstekend!!!

Een bestelling geplaatst en ik kon het nog diezelfde dag ophalen. Een super service.

Geweldig service en snel geleverd

Alvorens ik besteld had nog even gebeld en double check of de juiste onderdeel was en keurig te woord gestaan en uitleg gehad ook van eventuele retour procedure. Top,!

Geweldige snelle service

Alles netjes verpakt en snel geleverd maar dat ben ik gewent van winparts . Had er al vaker bij besteld . Alleen post.nl had de doos beschadigd en een gat er in maar het artikel was nog in goede orde door mij ontvangen .

Klantenservice was prima

Prima zaak

Prima geregeld

prijs/kwaliteit perfect.

overzichtelijke site, snelle levering en prima wieldoppen en goedkoop!

Alles keurig geleverd zoals bestelt

Redelijk

Ben snel geholpen met het retour zenden van een fout product, heb nog geen bericht dat er iets nieuws onderweg is..

Onderdelen goed te vinden, stevig verpakt en beschermt ontvangen.

had het zo in huis

waardeloos

Onderdeel besteld: geen reactie. Onderdeel opnieuw besteld weer geen reactie. Als Winparts moet gaan zoeken zijn ze niet thuis.

Ik heb hem er 1 dag op en ik ben al 2 wieldoppen kwijt

Super snelle levering maar kwaliteit van niks ik had Ze net 2 dagen en toen ik terug reed Naar mijn huis was ik 2 wieldoppen kwijt.

Service valt mij tegen

Mijn 1e bestelling gedaan, en zoals de medewerkster mij doorgaf heb ik besteld op kenteken.en heb mogelijk toch iets niet goed gedaan waardoor mijn kenteken niet is doorgekomen zodat ik de verkeerde bestelling thuis bezorgd kreeg. Het kon niet missen dat deze bestelling zelfs zonder kenteken niet mis kon gaan ... Zuur voor mij, dus geen omruilgarantie Geen tegemoetkoming in deze service voor een alleenstaande moeder die haar best doet om auto te blijven rijden zonder onnodige extra kosten.

Goede producten, snel geleverd

Mijn bestelling werd snel geleverd en was van goede kwaliteit. Site is duidelijk en overzichtelijk en de onderdelen waren gemakkelijk te vinden.

Bestellen ging erg gemakkelijk en de bestelling is supersnel en correct afgewikkeld en afgeleverd.

Heel goed snelle bezorging

Product ziet goed uit nog niet getest, maar eerst indruk tevreden

Heel slecht

Heb mijn pakket nogsteeds niet om dat het is kwijt geraakt. Wordt niet opnieuw verzonden vanwege onbekende rede. Baal hier enorm van aangezien de onderdelen noodzakelijk zijn.

Perfect snel en precies wat ik nodig had

Snelle levering , keurig verpakt en prima website.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire