Goede producten en snelle levering.

Materiaal was snel in huis. Paste prima.

Helaas wat verkeerd besteld. Gebeld en vriendelijk geholpen. Geen probleem order aangepast. Restant betaald verkeerde retour gestuurd 2dagen later goede ontvangen.top.

Prima levering en päsvorm

Prima levering en pasvorm.

Uitstekende website

Voor het eerst dakdragers besteld voor de auto totaal geen ervaring hierin. Maar op de website stond het prima uitgelegd. En ook nog goed betaalbaar! Verzenden duurde iets langer als op de website staat maar dat kan ook door de drukte komen. Helaas niet geslaagd voor de dakkoffer de gene die wij wouden was helaas niet op voorraad. Nog contact gezocht met de klantenservice of deze nog op voorraad zou komen maar die konden dat helaas niet vertellen... per toeval zijn wij bij de Ford accessoires uitgekomen die ook de dakkoffer van G3 hebben. Alleen onder de serie van Europa verder kwa afmetingen het zelfde hier hadden ze er ruim voldoende van op voorraad.

Prima, snel geleverd, reële prijs

Snelle en correcte levering

Makkelijke website waarin het duidelijk is wat geschikt is voor je auto. Snelle verzending, en probleemloos aangekomen.

Snelle verzending

Snelle verzending

Verkeerde filter geleverd

Het verkeerde olie filter geleverd, ondanks dat ik mijn kenteken heb ingevuld en het juiste model van de auto werd weergegeven.

Onderdeel paste niet maar gewoon geretourneerd en netjes mijn geld incl. verzenkosten terug gekregen.

Altijd goed en volgens afspraak!

Erg tevreden

Het bestelde product voldoet prima aan de verwachtingen

top

top geregeld

Gewoon goed en goedkoop

Het enige wat tegen zit is de bezorging duurde 4 dagen voor ik het binnen had , ik denk auto van de radar verdwenen tussen Winparts en depot Utrecht maar daar kan Winparts niets aan doen .

Onderdelen makkelijk gevonden, snelle levering

Onderdelen makkelijk te vinden op de website, goede keuze in merken en aantrekkelijke prijs. Snelle levering

Veel te hoge verzendkosten

Belachelijk dat deze bestelling is een grote doos wordt verstuurd tegen hoge verzendkosten. Dit had makkelijk in een bubbel enveloppe tegen 1/3 van de verzendkosten verstuurd kunnen worden. Om nog maar te zwijgen van de milieu vervuiling van zoveel verpakkingsmateriaal materiaal.

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Bobine besteld voor reële prijs met vermoedelijke leveringsdatum. Product op afgesproken dag ontvangen en geplaatst in de auto. Prima product, fijne afwikkeling.

Bestelling snel en correct afgehandeld Geen klachten tot nu toe

Leuke prijs

Voor deze prijs mochten de bezorgkosten wel inbegrepen

Voor een bestelling van 25+ euro mochten de verzendkosten wel inbegrepen ipv een extra 6 euro.

alles voor alle voertuigen

ook voor vreemde merken als ssang Yong hebben ze de juiste onderdelen en snel geleverd

Zeer matig

De accu die ik heb besteld is volgens de website 'geladen, klaar voor gebruik'. Na installatie in mijn auto, bleek de accu nauwelijks geladen. De startmotor deed niets.

Kei goed!!

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit, helemaal top!!

perfect

perfect

Fast, good price, availability.

Just ok. What to say more. Everything like it should be! ;)

Besteld volgde dag in huis en niet duur echt top

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire