Correct en snel!

zeer prettig

....

....

Gewoon goed

Een goede ervaring snelle levering en goede website je vult je kenteken in en snel en duidelijkheid daar hou ik van .

Altijd voldoende keus. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Wederom een goede ervaring

Ook deze keer weer een goede ervaring met Winparts; snel (volgende dag) en correct geleverd.

Prima denk

Nou ehh dingethes besteld en binnen gekregen verder tnie veel over toe te voegen

Alles volgens afspraak !

Alles volgens afspraak !

Prima assortiment en snelle levering

Prima assortiment, duidelijke website en snelle levering.

Klantenservice scheept je af.

De klantenservice gooit het er maar op dat je het zelf fout gedaan hebt ipv de mogelijkheid te zien dat er een fout in een product zit. Niets meer van zich laten horen en ik kreeg als eerste respons dat ze niet aan ruilen deden als het gemonteerd zou zijn, maar hoe kom je er anders achter dat iets fout in elkaar gezet is bij productie? Niet door er naar te kijken in het zakje!

Klasse

Wat beloofd werd is ook uitgevoerd,op een correcte wijze pluim hiervoor. Grt.Frans

als van ouds goed

ook voor onze nieuwe auto kan ik bij winparts terecht. snelle levering en alles wat ik nodig had was er. Een aanrader.

Snelle service, goed product!

Snelle service, goed product!

Goed en snel service en de aanbieding kortingen heel goed nuttig

Snelle levering maar matig product.

Ik heb een motorsteun besteld voor me golf 4 met kenteken 77-gk-gn. Nu is het geval dat de motor ondanks de nieuwe steun nog steeds erg bokt. Heb onder de motorkap gekeken en met de motor gerammeld en kwam tot de conclusie dat de motorsteun te slap lijkt. Het betreft de motorsteun aan de versnellingsbak zeide. Kunnen we hier in iets regelen?

Goed verpakt, snelle levering.

Pakje goed en snel ontvangen!!

Goed en snel ontvangen!!

Goede en snelle levering

Tevreden

Snel

Is goed

Ok

Ok

Alles onderdelen makkelijk te bestellen en snel in huis voor een mooie prijs.

Snelle levering, tegen goede prijs

Top bedrijf, super snelle levering

prima service, netjes opgelost

Ik had het verkeerde onderdeel besteld, kon deze zo omruilen terwijl het juiste onderdeel iets duurder was. niets bijbetaald. prima service

Prima goede service.

Ga niet meer samenwerken met DPD volgens hun ben ik nooit thuis. Nu 2x via jullie achter elkaar. Is nie handig. Zit je te wachten netjes , komen ze gewoon niet.

Zeer slecht

Besteld Een vel met autostickers 15-13 cm van 5.95€ met 6.95 verzend kosten Toaal:12.90 € Kwamen ze via de post brengen tussen 14.00uur_16.00uur Ben ervoor thuisgebleven Kwam er een doooooos binnen van 15-15-25 cm Zat er een velletje van 15 bij 13 cm in kon blijkbaar niet in een envelop Was zeer teleurgesteld van de grootte van de stickers Daar betaalde ik 6.95 € voor de verzend kosten Voel me opgelicht door deze advertentie ende firma Nooit meer !!!!!!!! Een teleurgestelde koper Henk

Altijd goede service snelle levering

Altijd alles netjes geleverd.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire