Slecht

Ondanks pasGARANTIE bleek het onderdeel, een radiateur (van Chinese makelij) totaal anders dan de vereiste specs. Aansluiting voor de onderste koelslang zit 45gr omhoog gefabriceerd waardoor de koelslang; door de positionering van de dynamo, alleen past met één dubbelgevouwen slang Geen mogelijkheid dus dit onderdeel

Super goed

Bestelling komt op tijd, en precies ontvangen wat ik besteld hebt.

Binnen een paar dagen het juiste onderdeel in huis

Via de site makkelijk de juiste kleppendeksel pakking besteld voor mijn auto en binnen een paar dagen in huis. Kon gelijk de juiste dop (E10) erbij bestellen.

Goede prijs en service

Er was iets verkeerd geleverd, de volgende dag werd het juiste keurig afgeleverd. Ik werd keurig te woord gestaan en geholpen.

Snel en goed

Snelle levering en goed product

Volgende dag niet in huis dus dat klopt niet waarmee jullie adverteren.verder wel de juiste producten geleverd en heel netjes verpakt.

Snelle en correcte levering

Makkelijke website en snel geleverd

Onderdeel was goed en is al gemonteerd

Volgende keer beter inpakken aub

Had wat spelletjes op donderdag besteld. De bestelling had ik dinsdag, week daarop ontvangen. Dik tevreden, dacht ik zo. Totdat ik de doos open deed. De orderpicker had alles bijelkaar in de doos gegooid zonder beschermpapier of luchtzakjes erbij te doen. Sommige productdozen waren gekreukeld, gelukkig geen schade. Dit verwacht je niet van een goed aangeschreven zaak als Winparts. Voor de rest helemaal goed. Alles paste. Volgende keer haal ik de bestelling misschien zelf op

Heel goed bedrijf

Zeer snel in huis, prima prijs/kwaliteit verhouding. Top bedrijf!

Jullie producten zijn gewoon goed

Ik gebruik al een paar jaar jullie producten en ik ben zeer tevreden. Daarbij is de levering snel en netjes verpakt.

Tot nu toe altijd goede leveringen gehad.

Duidelijke website, goeie zoekfunctie. Scherpe prijzen.

Snel geregeld en goede prijs

Snel geregeld en besteld makkelijk te vinden welk type en makkelijk te installeren

Prima service zo als altijd

Snelle levering precies de onderdeel wat ik nodig heb Super makkelijke online service

Telefonisch gebeld en zeer deskundige hulp gekregen. Daarna de onderdelen besteld.

Snel geleverd.

Uitmuntend

In alle fasen van bestellen tot nazorg uitmuntend.

Snel duidelijk en goede prijzen !

Het is goed verlopen

Het is goed verlopen onderdelen passen en op tijd geleverd

Top Tent punt!!

Top tent punt!!!! Niets op af de dingen. Goed bereikbaar!

Altijd top.

Prijzen en afhandeling zijn altijd top.

Prijs kwaliteit prima en goede bezorging

Uitstekende website/-winkel

Gemakkelijk de juiste dakdrager kunnen vinden door de fijne zoekfunctie. Genoeg verschillende merken/uitvoeringen waar uit te kiezen viel. Volgende dag al geleverd.

Product voldoet aan de verwachtingen, snelle levering.

Product voldoet aan de verwachtingen, snelle levering.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire