Product voldoet aan de verwachtingen, snelle levering.

Product voldoet aan de verwachtingen, snelle levering.

Geweldige keuze en snelle levering

Winparts heeft een uitgebreide keuze van autoonderdelen voor bijna elk merk. Hun levering is correct en snel. De prijzen zijn scherp en daarom bestel ik regelmatig bij Winparts.

Erg goed product en een snelle levering

De bestelde bosch ruitenwissers zijn 50% goedkoper dan in de winkel en dat scheelt dan toch echt heel veel.

Prima levering

Duidelijke site. Goede onderdeel geleverd. En snel.

Goed mee denkend.

Wist niet of het de goede onderdelen waren maar met contact toch de goede besteld.

snel geleverd met exstra controle kenteken

Altijd de goede onderdelen

Snelle afhandeling en goede productinformatie

Master onderdeel en snel beOrgd

Klasse

Alles volgens afspraak

Gaaf

Ik heb deze auto pas gekocht en moest gelijk andere wieldoppen. Ben er blij mee.

Snelle levering en precies zoals besteld

Zoals de titel snelle levering prima prijs Top

Nog niet

Wacht nog op een bestelling

Goede service niks op aan temerken

goed.

matten in goede verpakking ontvangen, is aanrader.

TOP!

zoals gewoonlijk weer snel en netjes geleverd, en tot op de mm passend. heerlijk sleutelen met die spullen van WinParts!! thanks!

Duidelijke website en snel geleverd

Stel nieuwe gasveren voor mijn auto. Snel geleverd. Goede maat en kwaliteit. Nu blijft de achterklep weer netjes open staan :-)

goede info,maar kan beter.

als ik kiest voor verzending in de avond moet dat ook gebeuren,en niet eerder.ook geven jullie aan dat de vervoerder post-nl is en dan zie ik een mail van DHL.trouwens ik betaal voor de avond levering. DHL heeft mij tot twee keer mijn zending niet geleverd op de afgesproken dag, maar een dag later.ze hebben aangegeven dat ik niet thuis was ( een leugen ), geen briefje in de brievenbus maar een mailtje.

Prima webshop en snelle levering

Prima onderdelen zoals beschreven. Ook snelle levering naar België.

Gemakkelijk en snel

Ruim assortiment op voorraad en redelijk snelle levering (vandaag besteld, morgen in huis is deze keer niet gehaald)

Prima uitstekende levering

Het bestelde is geheel conform het gewenste onderdeel.

Correct

Goede prijs. Snelle en duidelijke communicatie. Geleverd op de afgesproken datum.

Hi

Best winparts. Ik ben erg blij met je geweldige koopwaar en geweldige service en ik dank je hartelijk. Al kadery

Geleverd gekregen wat ik heb besteld op afgesproken dag.

Perfect op tijd

Makkelijk besteld op OEM nummer, links op foto de afgebroken thermostaat, rechts de nieuwe via Winparts

Goede service , snelle levering, kwaliteit producten en voor een prima prijs.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire