Gekocht, werd snel geleverd
Op kenteken de juiste ruitenwissers bestellen. Goede communicatie, omtrent de levering. Alleen jammer.dat Post.nl niet mee werkte. Heb ze nooit ontvangen,uiteindelijk is het pakket retour gegaan naar Ede ,omdat het pakket beschadigd zou zijn. Moet.nu wachten op geld retour en daarna op ieuw bestellen.
Product zoals omschreven. Snelle levering.
Happy with the delivery time and quality of the product
Wordt goed geholpen bij vragen
Goeden snel
Alles past precies zoals ik gewild heeft.
Gewoon prima
Top service, super snel het juiste artikel geleverd
Na een e-mail van mijn kant ene keurige mail terug met een link naar hetgeen ik zocht. Praktisch en servicegericht!
Dik in orde
besteld binnen een paar dagen geleverd .gewoon zoals het hoort
Hèt is gemakkelijk om te bevestigen. Ik ben heel blij.
Ik heb ooit een mail gestuurd geen reactie gehad
Beste J. Boxma, Dank voor jouw review. Wat vervelend dat wij nooit op jouw bericht hebben gereageerd. Dat lijkt mij niet de bedoeling. Ik heb even op het mailadres gezocht dat u heeft gebruikt voor deze review, maar ik heb daar geen mail onder kunnen vinden. Zou u de mail anders nogmaals willen sturen naar [email protected]? Dan pakken wij hem zelf even voor u op. Met vriendelijke groet, Niels
Ondanks de weersomstandigheden en daardoor langere bezorgtijd, binnen 24uur mijn pakket binnen. Netjes verpakt. Met duidelijke beschrijving, dus prima zelf te monteren.
Ik bestel een accu op kenteken en blijken de Polen van de geleverde accu verder uit elkaar te liggen, dus of een adapter uit China of een nieuwe accu, de geleverde accu van 130 euro kan ik niet inruilen
Beste G. Zervaas, Dank voor uw review. Wat vervelend dat de accu niet helemaal correct is. In de meeste gevallen zou de accu de juiste afmetingen moeten hebben wanneer u op kenteken zoekt. Helaas kant het soms zijn dat er bij een bepaald model wel een verschil in zit, bijvoorbeeld omdat die verschillende uitgaves heeft. Ik heb uw bestelling er even bij gezocht en ik zie dat u nog ruim binnen de retourtermijn zit. U zou de accu dus nog wel terug kunnen sturen om daarvoor een andere te bestellen. Mocht u er niet helemaal uitkomen, zou u ons dan willen mailen op [email protected] onder vermelding van uw review en het ordernummer? Dan kijken we hier samen even naar. Met vriendelijke groet, Niels
Weer snelle en goede levering
Zou 5 euro korting krijgen maar bij bestelling kon je deze niet verekenen in de betaling,zodat ik de bestelling heb geanneleerd
Goedendag John, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat het niet is gelukt om de kortingscode te verzilveren! We helpen u graag verder. Ik heb u zojuist een mail gestuurd. Hopelijk kunnen we spoedig tot een oplossing komen. Met vriendelijke groet, Thirsa
Snelle levering en goede assistentie
Ze zetten bij hun producten dat als je voor 15.30uur bestel je het de volgende dag in huis hebt. Ik had op vrijdag 10.30 een accu besteld, deze kreeg ik uiteindelijk DONDERDAG geleverd. Je krijgt in de nacht een mail dat de verwachte levertijd waarschijnlijk niet gehaald gaat worden, maar geven ook niet aan wanneer wel. Via de link die ze sturen krijg je een melding dat de opdracht niet bekend is! Dan kan je met hun chatrobot contact zoeken, die snapt er al helemaal geen hol van want ook daar niks bekend. Opeens na de chat met dat ding staat de bestelling ineens klaar voor de vervoerder. Dinsdag maar eens de klantenservice gebeld omdat je via de track en trace alleen de melding krijgt geen order gevonden. Vervolgens in de avond een mail dat de vervoerder de volgende dag komt maar tijd volgt nog, je kan niet aangeven dat ze het ergens neer mogen zetten of af morgen geven bij de buren. Halverwege de dag een mail van vervoerder de bestelling is geleverd.. gelukkig zou je denken! Maar bij thuiskomst een briefje in de bus dat je een nieuwe afspraak moet maken binnen 5 werkdagen voor een nieuwe bezorgafspraak. Uiteindelijk is hij donderdagmiddag geleverd. Denk dat ze zich vergissen met de volgende dag in huis, dit moet zijn de week erop in huis. Dus voor mij geen winparts meer.
Beste Rikkert, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw pakket een aantal dagen later geleverd is dan beloofd. Onze oprechte excuses hiervoor. Onze levertijden zijn gebaseerd op de bezorgtermijn van de leveranciers en transporteurs. Aangezien wij hier afhankelijk van zijn, zijn onze levertijden een indicatie en geen garantie. Ondanks dat begrijpen we dat het niet fijn is als er onduidelijkheid is omtrent de levering. We proberen iedereen zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te stellen over de vorderingen omtrent de bestelling. U geeft aan dat onze chatbot u niet verder heeft kunnen helpen, helaas kan de chatbot maar tot een bepaalde hoogte informatie geven en u verder helpen. Om die reden verwijzen wij u,a ls u er met de chatbot niet uitkomt, door naar één van onze agents binnen onze openingstijden. Wij willen graag voor u uitzoeken wat er precies gebeurd is waardoor uw bestelling deze vertraging opgelopen heeft. Zou u ons een mail kunnen sturen op [email protected], onder vermelding van uw ordernummer en klacht? Wij willen dit dan zo snel mogelijk voor u uitzoeken en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Zoë
Dynamo laad goed, niet duur en vlot geleverd
Super eenvoudig en gemakkelijk bestelproces en een snelle levering! Dit was mijn eerste bestelling bij WinParts en denk dat ik er nog vaker ga bestellen.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire