Als ik een bestelling doe wordt het prima in orde gemaakt!!
Het glas van mijn rechter buitenspiegel van mijn auto was kapot. Aan de hand van het kenteken kon ik snel een vervangend type selecteren en bestellen. Deze werd snel geleverd.
Duidelijke site
Professionele mensen,vriendelijk
Lekker snel
Zonder enig probleem en kwalitatief uitstekend.
Onderdeel gemakkelijk te bestellen.
De prijzen zijn hier heel goed en goede service
Producten besteld en niet op de aangegeven dag en tijd geleverd, vervolgens wordt beloofd dat dag erna zeker wordt geleverd, krijg meteen erna een track en trace die het niet doet ja hoor nog niks geleverd, morgen zondag pffff, wat een ellende zegggggggg
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Ontzettend vervelend dat u te maken hebt met deze vertraging van uw pakket. Onze welgemeende excuses hiervoor. Ik zie dat uw pakket wat vertraging had in ons magazijn en vervolgens ok bij de vervoerder. Naar verwachting wordt uw pakket vandaag geleverd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Uw klacht wordt uiteraard meegenomen naar de verantwoordelijke afdelingen. Met vriendelijke groet, Anita
Top bedrijf, alles past en snelle bezorging
Alles is gewoon naar wens.
Ruitenwisserset voor plus achter besteld op kenteken. Helaas was achter een totaal andere. Bestellemn is gedeeltelijk terug betaald. Dit is echter niet de oplossing. Winparts had (achteraf) de bestelling "conform" moet maken vanuit klantvriendelijkheid. Gemiste Kans.
Beste meneer Beumer, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat de achterruitenwisser niet paste en dat u niet tevreden was over de service die daarna volgde. Onze excuses hiervoor. Ik stuur u even een persoonlijke e-mail om te kijken hoe we u hier alsnog mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Anita
Na een week nog steeds de onderdelen niet ontvangen. Probleem zit bij de vervoerder (TransMission). Volgens de track and trace code, zouden ze pech onderweg hebben, voor een gesloten winkel(privé adres?), nu weer manco's etc etc etc. Winparts wil pas na 7 werkdagen navraag gaan doen bij TransMission, en is niet echt bereid om naar een snelle oplossing te zoeken. Volgens klantenservice meerdere klachten over TransMission, maar heb niet het idee dat ze er iets mee gaan doen. Volgende keer gewoon weer bij Autodoc of een andere online automaterialen website
Beste meneer De Vries, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat jammer dat het zo lang duurt met uw zending. Onze excuses hiervoor. Ik heb even bij uw order gekeken en zie dat uw pakket vandaag in bestelling is gegaan. Dat wil zeggen dat de vervoerder met uw pakket onderweg is. We gaan ervan uit dat het verder in goede orde wordt geleverd. Wat betreft de klachten over Transmission: deze nemen wij zeker mee naar de betreffende afdeling. Met vriendelijke groet, Anita
Goed , maar snellere levertijd mogelijk.
Perfecte verwerking retourzending!
Prima service, hadden verkeerde ruitenwissers besteld en werden daarover goed geïnformeerd. Keurig de juiste ontvangen
De ruitenwisser is top en supersnel geleverd!
Website goed ingericht en daardoor is bestellen gemakkelijk. Ook het vervolgtraject is goed met heldere info om bestelling te volgen. Vlotte afhandeling levert een prima overall gevoel op.
Bij bestellingen gaat het wel eens mis. Verkeerd besteld of een foutje op de site ondanks goede kenteken. Retourneren of omruilen verloopt vlot. Telefonisch ook goed contact, men denkt mee. Waarom geen 5 sterren? De leveringen duren langer sinds de verhuizing van Winparts. Dat laat me nog al eens lokaal bestellen. Jammer. We kunnen niet altijd 3 of 4 dagen wachten. Winparts hier kunt u nog scoren! Het komt ook voor dat je aan t bestellen bent en dat je de leverduur ziet. Dat is soms te laat voor mij. Ik besluit lokaal te bestellen. Kijk je op een ander tijdstip (later) dan zie je dat t vervroegd is. Vervelend! (Meerdere malen mogen ervaren) Loe H
Beste Loe H, Hartelijk dank voor uw positieve geluiden. Uw feedback betreffende de levertijd wordt zeer op prijs gesteld. Natuurlijkerwijs streven we ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Vanwege logistieke processen en afhankelijkheid van derde partijen + de doorgemaakte groei, lukt dit niet altijd. Onze excuses hiervoor! Uiteraard hopen we u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als klant en bovendien op dezelfde, maar hopelijk betere manier te kunnen voorzien. Indien u ooit ergens tegen aanloopt: Neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan u heel graag te woord. Voor nu wil ik u een bijzonder prettige dag wensen. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Het gebeurt te vaak ( nu al 2x in een week ) dat de bestelling niet op de datum aankomt ...
Beste M. Visser, Hartelijk dank voor uw bericht. Ontzettend jammer dat u deze ervaring hebt met onze webshops. Onze oprechte excuses hiervoor. Ik zie inderdaad dat uw laatste bestelling vertraging had in ons warehouse. Bij uw voorlaatste bestelling kwamen de artikelen later binnen dan verwacht. Ik stuur u een persoonlijke e-mail om te kijken wat we hierin voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
Site beetje bewerkelijk of omslachtig om te zoeken Hulp via chatbot is ,om onderdeel info slecht. Word dan wel door een levend persoon opgepikt Bezorgen duurde langer dan verwacht. Maar dat kan gebeuren
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire