Goed service

Kwaliteitsruitenwisserbladen voor de laagste prijs

De Bosch ruitenwisserbladen werden zeer snel geleverd en voor de laagste prijs!

Goede prijs, goede service, kwalitatief goed materiaal.

Goed geholpen, vriendelijk en iemand met kennis. Snelle levering, goed verpakt. Kortom volgende aanschaf zal ik zeker ook bij winparts bekijken.

Keurig geleverd volgens afspraak.

Onderdelen besteld en volgens afspraak keurig op tijd geleverd,

Vandaag besteld morgen in huis ja mooi niet

Vrijdag besteld zou zaterdag bezorgd worden. Zaterdag bericht gekregen word maandag. Helaas maandag bericht dat het dinsdag bezorgd werd.

1 ding begrijp ik niet. Waarom er een kapot product werd ingepakt en verzonden. Iets wat onmogelijk in de doos beschadigd kan zijn. Ook de eigenlijke verpakking van het product was al helemaal stuk. Een beetje magazijn medewerker checkt dit even. Verder wel gewoon netjes opgelost.

Niet helemaal tevreden

Alle onderdelen via het kenteken op hun site gekocht, er blijkt een gekocht onderdeel niet in onze auto te zitten. Nu mag het onderdeel terug op eigen kosten. het is een onderdeel van maar €6 euro dus heeft het geen zin om het terug te sturen. Zeer jammer dit

Artikelen telaat

Op de site stond volgende dag in huis als je voor 16.00 besteld. Vrijdag besteld en dinsdag binnen gekregen waardoor ik de afspraak van de garage moest afzeggen. Nu is mijn auto nog niet gedaan. Zet geen loze beloftes op de site

Voordelig en snel.

duidelijke site, voordelig t.o.v. anderen.

Ben al lang klant van winparts...goede service, snelle levering en prijs bewust.

Top product

Vlotte zending, eenvoudige montage

Prima product

Heb de booster als cadeau gegeven, en de ontvanger is er zeer content mee. Bovendien werd de booster zeer snel geleverd. Dank

Super snel en in tijd de bestellingen

Helemaal tevreden. Vrijdag besteld, zaterdag in huis!! Top

Snelle levering, precies op tijd. De site is overzichtelijk en makkelijk om de juiste keuze te maken.

Goede shop

Goede duidelijke site met goede prijzen bestel hier zeker weer

Zeer slecht

De bestelde onderdelen waren niet op voorraad en kreeg 3 dagen later pas te horen. Klantenservice deugt niet, pakken de telefoon niet op. Op mails wordt er NIET gereageerd. En op chat wordt je pas 2 dagen later beantwoord. Een woord. KU*. Had beter verwacht. Heb de onderdelen in Duitsland besteld en binnen 3 werkdagen in huis.

verkeerde ruitenwisser

verkeerde ruitenwisser oké retour sturen moet ik zelf de verzendkosten betalen sorry gewoon belachelijk eerste keer en de laatste keer ik bestell de ruitenwisser wel er anders de volgende keer

Goede kwaliteit, levering kan beter

Ruitenwisser besteld. Die is van prima kwaliteit voor een prima prijs. De verzending ging niet helaas zoals het hoort. Voor 21:00 besteld maar helaas niet de volgende dag geleverd (gewoon te laat verzonden). En in een enorme doos terwijl het door de brievenbus past. Dat kan beter!

Goede kwaliteit

Zeer snel geverd zeer netjes verpakt en een goede prijs

Ik ben tevreden , mijn oude wagen is goedgekeurd met propere lampen .

Ik ben tevreden , mijn oude wagen is goedgekeurd met propere lampen .

Geadviseerde ruitenwissers besteld, tot tweemaal toe niet het juiste kunnen leveren

Geadviseerde ruitenwissers besteld, ondanks het toesturen van foto’s van de ruitenwisser arm waarop bevestigd de wissers gemonteerd dienen te worden, toch tot tweemaal toe niet het juiste kunnen leveren, Maar wel onder tussen 17 euries armer. Was leuk geprobeerd maar ik zal hier nooit meer iets bestellen, Gr Paul

onbegrijpelijk

De site info klopt blijkbaar niet wat betreft de voorraad status en de beloofde levertermijn. Heb meerdere malen contact opgenomen over de levering, maar de smoes van laatste tijden wordt weer gebruikt wegens corona is het ooo zoo druk dat ze niet weten waarom de bestelling niet overhandigd is aan de transporteur. 2 dagen achterelkaar is aan het magazijn doorgegeven dat de bestelling de desbetreffende dag de deur uit moet maar blijkbaar hebben ze onderling ook geen communicatie. Kortom het meest trieste ervaring die ik heb met een webshop ik heb ook vanuit Duitsland besteld zelfs die waren sneller en professioneler in handelen. Bestellen via Winparts nooit en never meer en adviseren zal ik zeker niet doen.

2 dagen later als aangegeven

Daarnaast mis ik de bijproducten zoals pasta en klemmen bij aankoop uitlaat

Onderdeel past niet

Helaas blijkt zoeken op kenteken geen garantie voor de ontvangst van een passend onderdeel. Toegegeven, mag retour, echter wel zelf de retourzending betalen graag. Dus ruim €14 aan verzendkosten gehad voor.... noppes. Verzendkosten waren ook vanuit hun magazijn voor kosten van de koper!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire