Werken perfect, makkelijk te monteren.

Werkt goed. Klikte zo vast.

Top service!

Goeie service, snelle levering en de ruitenwisserswaren goed en betaalbaar.

Waardeloos.....

Op 06-05-21 bestelling gedaan en nog steeds niet aangeleverd. Melding 08.05.21 zou het bezorgd worden,niks. Toen melding 10.05.21 pakje komt aan is onderweg met mail en bevestiging, maar niks. Mail contact opgenomen, antw..sorry we hebben geen onderdelen in huis, de voorraad is op. Zodra het binnen is krijgt u een mail met de T&T erbij. 2x gemaild geen antwoord van hun...om een alternatief te sturen. Dus tot heden nog niks ontvangen. Ook gevraagd voor het bedrag terug te storten, helaas antwoorden ze niet op mijn vragen. Ik sta hier met een wagen die gemaakt moet worden of zij ook deze kosten betalen voor het wachten ?? Bedankt maar dit was de laaste keer.

xxx

Xxx

Perfect!

Alles klopt en voldoet 100%. Op basis van kenteken weet men de juiste spullen te leveren en tegen een scherpe prijs. Wat mij betreft een volgende keer weer.

Snelle een duidelijke site. De bestelling van de ruitenwissers ging vlot en de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zeer scherpe prijs. Top!

Snel en helder zaken doen

Bestellen gaat simpel, snelle levering

Product vrij snel geleverd. Alleen verbaasd het me dat er op een bedrag van 80euro verzend kosten betaald dienen te worden. Dit is het enige minpuntje.

Geweldig geholpen

Heel goed geholpen terwijl we op vakantie waren en de ruitenwissers van onze camper het begaven.

3 keer afspraken niet nagekomen

Levertijden worden niet nagekomen. Ze leggen de schuld bij de bezorger maar leveren zelf de bestelling te laat aan. Je kunt je oneindig achter de Covid smoes blijven verstoppen maar na een jaar is het wellicht een idee om de levertijden aan te passen. Slechte reviews worden niet geplaatst maar klachten ook niet opgelost. Ben benieuwd of hij er nu een keer doorheen komt.

Positief

Goede kwaliteit voor een lage prijs. Problemen adequaat en snel opgelost.

Sturen het verkeerde op en geven vervolgens niet thuis

Ik vraag een fixing kit voor een dakkoffer voor een Opel Corsa en ze sturen me een fixing kit voor allerlei andere types. Bel ik ze erover, hangen ze eerst drie keer gewoon op en heb je eindelijk iemand van de helpdesk te pakken zeggen ze dat het niet leverbaar is en de termijn is verstreken. Dit terwijl Winparts het verkeerde opstuurt.

Supper

Alles zoals je mag verwachten supper

Heb nog steeds niks ontvangen

Heb onderdeel besteld en heb nog niks ontvangen terwijl ik de auto op de brug heb laten staan met de gedachten dat ik onderdeel dag erna zou krijgen

Prims

Helaas moesten er wat modificaties plaats vinden aan de houder van de ruitenwisser die aan de auto zitten.....die waarschijnlijk misschien niet origineel waren.

Snelle levering , goed passende onderdelen

Goede ervaringen .

Duidelijke webshop!

Door middel van een kentekencheck makkelijk de juiste producten te vinden. De prijs is wel iets duurder dan bij een concurrent en er zijn verzendkosten.

zoals je ziet een ruime 7

gewoon goed netjes en vlot

Altijd goed

Al diverse malen iets bij dit bedrijf besteld. Tot nu toe altijd netjes geleverd wat ik besteld heb.

Levering conform bestelling

Duidelijke communicatie en een controle in combinatie met het kenteken. En bij twijfel een e-mail met een vraag om toelichting.

keurig behandelt en netjes afgeleverd

Goed geregeld en korrekt onderdeel

Goed geregeld

Zal zeker doen

Verkeerde levering niet retour

Verkeerd artikel voor ander type auto gekregen terwijl ik op kenteken het onderdeel heb opgezocht. Bij de omschrijving stond duidelijk dat het geschikt was voor mijn type auto, ik krijg vervolgens een andere opgestuurd. Op de bon en het ontvangen product stonden gek genoeg wel hetzelfde artikelnummer maar een ander type auto als de omschrijving op de pakbon en website. Na mail en telefonisch contact blijven ze volhouden dat je het zelf verkeerd besteld hebt en draai je zelf voor de retour kosten op. Alsof de klant er wat aan kan doen dat ze de artikelnummers en omschrijvingen op de website niet op orde hebben...

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire