Professioneel Snel goede kwaliteit

Goede service via chat en mail. Juiste product en werkt perfect. Snel geleverd

Snelle levering en op basis van kenteken past het goed!

Juiste en snelle levering

Juiste en snelle levering

Slechte nazorg

Een lambdasonde besteld. Kreeg een e-mail van Winparts dat die niet op mijn auto paste. Werd een alternatief aangedragen. Daarover de volgende dag gebeld dat ik akkoord ging maar nadrukkelijk vermeld dat ik een lambdasonde na katalysator nodig had. Dat was het geval, kreeg ik te horen. Dus niet. Vond Winparts ook niet netjes. Hun oplossing een andere duurdere lambdasonde waar ik zelf een stekker aan moest zetten. Kreeg maar liefst 10 procent korting voor het ongemak. Ik was al 50 euro monteurskosten kwijt. Kan de Lambdasonde retourneren maar ben dan al de eerdere hoge verzendkosten kwijt. Dus laat maar. Een dure les voor mij.

Snelle levering en juiste prijs

Uitstekende service

Snelle levering en goede artikelen voor een scherpe prijs

Makkelijke betaal site en snelle levering

super !

Altijd een snelle levering.

Snelle levering en prima product.

Terugsturen geen zin

In verband met verzendkosten bij bestelling, maar ook verzendkosten bij terugsturen heeft het terugsturen geen zin. Ik zou dan 13 euro verzendkosten kwijt zijn voor een artikel van om nabij het zelfde bedrag??? Ongewild hou ik het nu maar, genoeg sites die geen verzendkosten vragen bij terugsturen.

Zeer tevreden met vlotte bezorging en product (gasveren)

Zeer tevreden met vlotte bezorging en product (gasveren). Telefonisch contact lukte echter niet, terwijl Winparts telefonisch bereikbaar had moeten zijn, want open (hoewel niet voor bezoek).

Snelle en correcte levering

Prettig om bij te bestellen , duidelijke website

Product binnen 24 uur ontvangen in goede staat. Past perfect.

Snelle en prima service

Gewoon een prima bedrijf

PRIMA!!!

PRIMA!!!

Eenvoudig en voordelig bestellen

Ik moest een ruitenwisser vervangen. Eenvoudige keuze op basis van kenteken. Scherp geprijsd. Je blijft van je bestelling op de hoogte via e-mails en bezorging vindt plaats op de gewenste datum. Heb hier eerder besteld en blijf terug komen.

bestel hier niet als je het snel nodig hebt

al diverse keren besteld bij windarts. producten altijd op voorraad, maar bestelling word niet verzonden. dit terwijl er bij de status staat dat bestelling 2 dagen later geleverd wordt. bij navraag blijkt dat ze dan nog bepaalde onderdelen binnen moeten krijgen. gewoon eerlijk vermelden of producten op voorraad zijn. dan weet je tenminste iets.

Redelijke prijzen en snelle levering.

Grote keuze en snelle levering..

Goede onderdelen voor je auto.

Via mijn kenten onderdeel zo dat je weet dat je het goede onderdeel krijgt en dat het pas .

Toppers

Snel en gemakkelijk.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire