Zeer snel geleverd .zoals het hoort

Snel, meedenkend en duidelijk

Door oplettend personeel toch de juiste onderdelen gekregen! Thanks!

Goede service en snelle levering

Scherpe prijzen en redelijk vlotte levering

Onderdelen voor een grote beurt besteld en banden. Onderdelen vrij vlot geleverd en de banden binnen een week.

Goed product.

Shoppen met kennis

Wederom op zoek naar specifieke Renault parts. Ideaal zoals de zoekmachine je de resultaten geeft, zeker omdat bij twijfel 1 belletje genoeg is als extra geheugen. Velen kunnen hier een voorbeeld aan nemen, TOP !

goede service

Bestuurderskant automat besteld en ontvangen . Mat was perfect zowel het materiaal alsook exacte vorm. Ik wist alleen niet hoe deze mat vastgezet moest worden en heb daarna een e-mailcontact hierover gehad. Naar aanleiding hiervan werd een bevestigingssetje opgestuurd. Ben zeer tevreden hoe het e.e.a opgelost is.

Prima service, snelle levering

Ik vond het erg prettig dat je aan de hand van je kenteken het juiste onderdeel voorgesteld krijgt.

Perfect op tijd!

Goede kwaliteit en exact op tijd geleverd. Prima prijs

Mooi en snel geleverd

Duidelijke site en snel de spullen binnen

Als aanmerking vind ik het vervelend dat wanneer je een bestelling hebt geplaatst en er schiet iets te binnen wat je ook wilt bestellen moet je weer verzendkosten betalen op de nieuwe bestelling, mocht je dan iets willen retourneren moet je ook weet verzendkosten betalen. Verder prima!

Perfecte levering

Ik had 2 ruitenwissers besteld op maandag en woensdag al in huis. de overdosis was licht beschadigd, maar de ruitenwissers nog in perfecte staat. gelijk gemonteerd. prima bedrijf.

Eenvoudig en snel

De onderdelen die ik nodig had waren makkelijk te vinden in de webshop. Ook werd het snel geleverd

Heel handig

Ik kon met mijn kenteken makkelijk de juiste ruiten wissers bestellen. Snelle verzending.

Goed en netjes verpakt.

Een klein minpuntje, ik had 4 x 5 liter besteld maar kreeg 20 x 1 liter. Dit maakt verder niks uit omdat het van hetzelfde product is. Voor de rest prima.

Was altijd super maar nu is het gewoon waardeloos

Ik bestel op 24 april jongsleden onderdelen, ik krijg dinsdag 27 april een mail met de melding donderdag 29 april komen de spullen binnen. ik had op 26 april ook nog iemand aan de lijn gehad en die zei toen al donderdag 29 april heeft u ze binnen. ik ben al vanaf 2011 klant, en bestel regel matig onderdelen en weet gewoon kan 2 a 3 dagen duren, nu krijg ik een track and trace en wordt mondeling bevestigd, en nu schepen ze het af ja morgen komt het binnen ik heb afspraken gemaakt met mijn klant. en die moet ik nu gaan afzeggen omdat winparts zijn afspraken niet na kan komen. 4 medewerkers aan de lijn gehad en op de chat en ze vertellen allemaal anders de een zegt ligt aan post nl en de ander zegt ze zijn nog niet verzonden en waarschijnlijk nog in magazijn. en helaas dit is dit jaar al vaker voor gekomen. ik ben vertrouwen helemaal kwijt

Snelle en goede sevice

Correct

Top, snel en duidelijk

Erg goede service

medewerker aan de telefoon heeft mij enorm goed geholpen met het vinden van het juiste product

Goede webshop, makkelijk te vinden wat je zoekt en snel geleverd.

Prima product, ongelooflijk snel geleverd ! Chapeau !

handige site

onderdelen goed te vinden en van kwaliteit.

Veel telange leveringstijd

4 dagen leveringstijd is echt veeeeeel te lang.

Topservice

Ik had een aantal bobines besteld op kenteken. Nu blijkt dat dit kenteken (import) op bj 2006 staat ipv de oorspronkelijke 2005 waardoor onderdelen niet passen. Dat werd ontdekt en de bestelling werd onhold gezet en een alternatief aangeboden. Dank daarvoor.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire